Gabi79 Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Dnia 13.11.2019 o 21:55, Tola napisał: Puszki zamówione i do Gabi i do mamy Jaaga (taki zestaw x 2) Twoje zamówienie Artykuł Suma z VAT Rocco Chings mięsne paski do żucia- Filet z kaczki, 250 g Nr artykułu 540459.4 1x 14,80 PLN 14,80 PLN 26 + 4 gratis! Rocco Classic, 30 x 400 g- Wołowina z reniferem Nr artykułu 782209.5 1x 85,80 PLN 85,80 PLN Suma z VAT 100,60 PLN Jedzonko dotarło, bardzo dziękujemy. Właśnie podliczam wydatki i się trochę załamałam ponad 1000,- na minusie, a to jeszcze nie koniec leczenia Quote
Gabi79 Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 A tak wyglądają ranki, już jest o niebo lepiej Quote
Bogusik Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Serdecznie zapraszam na bazarek świąteczny dla Nussi i Fundacji Zea,która również wspomaga Leosia. https://www.dogomania.com/forum/topic/350895-magia-świątzapraszam-na-bazarek-do-291119/ oraz bazarek Anuli i jak zawsze możliwa wspólna wysyłka fantów z obu bazarków https://www.dogomania.com/forum/topic/350884-ślicznościpluszakizabawki-dla-milusińskich231119-301119/ 1 Quote
Tola Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Bardzo się cieszę, że stan Leosia poprawił się, ale jeszcze trochę czasu potrzeba, abyśmy spokojnie odetchnęli. Maluszka czekają kolejne badania, a to oznacza kolejne koszty. Bardzo proszę o rozsyłanie linku do zbiórki do znajomych; uzbieranie całej kwoty w znacznym stopniu pomoże Gabi i Leosiowi. Quote
Gabi79 Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 8 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że stan Leosia poprawił się, ale jeszcze trochę czasu potrzeba, abyśmy spokojnie odetchnęli. Maluszka czekają kolejne badania, a to oznacza kolejne koszty. Bardzo proszę o rozsyłanie linku do zbiórki do znajomych; uzbieranie całej kwoty w znacznym stopniu pomoże Gabi i Leosiowi. Przyłączam się do prośby, bo koszty ogromne, a leczenie jeszcze nie jest zakończone. Byliśmy na krótkim spacerku i Leoś zrobił kupkę i siku. Widać, że mimo podawanych leków nadal odczuwa dyskomfort przy załatwianiu się. 2 Quote
elik Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 27 minut temu, Tola napisał: Bardzo proszę o rozsyłanie linku do zbiórki do znajomych; uzbieranie całej kwoty w znacznym stopniu pomoże Gabi i Leosiowi. Przypadkowo trafiłam na link do tej zbiórki. Udostępniłam. To link do zbiórki. Kto może proszę udostępniać. 1 Quote
Poker Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Można odetchnąć. Bardzo się cieszę. Trochę mnie martwi problem z siusianiem. Na czym on polega? Quote
Gabi79 Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: Można odetchnąć. Bardzo się cieszę. Trochę mnie martwi problem z siusianiem. Na czym on polega? Leoś po kastracji miał tam wszystko spuchnięte, to był poważny zabieg, bo był wnętrem i jajeczko było zaraz przy pachwinie. Nadal jest słabiutki, zwłaszcza wieczorem, teraz śpi. Quote
Poker Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Jak jądro było w pobliżu pachwiny to nie było źle. Zabieg na pewno mniej obciążający niż sterylizacja u suni. Najważniejsze , że jest lepiej. Dla malucha https://www.dogomania.com/forum/topic/350905-obrusy-świeczki-dla-leosia-do-2811-g22/ Quote
Nesiowata Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Leosiu - trzymaj się wszystkimi łapkami, z każdym dniem będzie lepiej. 1 Quote
Gabi79 Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 9 godzin temu, Poker napisał: Jak jądro było w pobliżu pachwiny to nie było źle. Zabieg na pewno mniej obciążający niż sterylizacja u suni. Najważniejsze , że jest lepiej. Dla malucha https://www.dogomania.com/forum/topic/350905-obrusy-świeczki-dla-leosia-do-2811-g22/ Poker, z całego serca dziękuję za kolejny bazarek dla Leosia, co do zabiegu, to na pewno mniej obciążający niż sterylizacja suni, ale pewnie bardziej niż nazwijmy to standardowa kastracja. Dzisiaj Leoś zrobił kupkę przed wyjściem, potem drugą na dworze i siku. Nawet lekko podniósł łapkę sikając, a dotychczas sikał jak sunia, pewnie dlatego, że go bolało Do weta idziemy na 11.20 2 Quote
Onaa Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Cieszę się że Leoś lepiej się czuje i cały czas trzymam kciuki, żeby już wszystko co złe było za Wami. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 I ja cieszę się ,że leczenia daje pozytywne skutki i maluch czuję lepiej. Sytuacja finansowa na dzień dzisiejszy jest fatalna ale damy radę .Poprosiłam Skarpetę Talcott o pomoc dla Leosia. Quote
Gabi79 Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 12 minut temu, Jolanta08 napisał: I ja cieszę się ,że leczenia daje pozytywne skutki i maluch czuję lepiej. Sytuacja finansowa na dzień dzisiejszy jest fatalna ale damy radę .Poprosiłam Skarpetę Talcott o pomoc dla Leosia. Dziękuję Jolu z całego serca, dziękuję też serdecznie za wpłatę 20,-, nie pamiętam czy pisała, czy tylko wpisałam w rozliczenie. Wpłynęło także 100,- od AgusiP, pięknie dziękuję!!! Quote
Poker Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Z moich bazarków na razie jest ciut powyżej 100 zł 1 Quote
Gabi79 Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 Wygląda na to (odpukać), że Leoś ma się coraz lepiej. Dzisiaj wetka wzięła go do gab. zabiegowego, a ja wyszłam do poczekalni. Po chwili usłyszałam ogromny lament, aż się przestraszyłam, że stało się coś zlego. Okazało się, że Leoś tak zareagował na podawane zastrzyki. Dzisiaj obyło się bez kroplówki. Dostał te w/w znienawidzone zastrzyki, antybiotyk, przeciwbólowe i coś tam jeszcze. Do domu Hepatiale Fotre i Ulgastran. W poczekalni zaczepiał 2 pieski, chyba mu amory w głowie. Po wizycie pojechaliśmy do moich rodziców, gdzie żebrał przy obiedzie, a potem o ciasto. Leoś jest wyluzowany, nic go nie stresuje, oprócz zastrzyków itp. Ma apetyt, pije, oby tylko to sikanie wróciło do normy. Jutro wizyta o 13.00 u innej wetki, a we wtorek u naszej. Potem chyba dopiero po kilku dniach - oby Dzisiaj zapłaciłam 138,- 3 Quote
Dusia-Duszka Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Wspaniale, że zdrowieje. Gabi masuj mu miejsca po zastrzykach. Zawsze spytaj, gdzie kłuli. Quote
Gabi79 Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 28 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Wspaniale, że zdrowieje. Gabi masuj mu miejsca po zastrzykach. Zawsze spytaj, gdzie kłuli. O widzisz, dobra rada, dziękuję. U innych wetów zawsze zastrzyki, kroplówki itp. dają w gabinecie, gdzie pies, czy kot jest przyjmowany, a tutaj zabierają nieszczęśnika do zabiegowego. Za chwilę morowy chłopak idzie na siku Quote
ania75 Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Idzie ku lepszemu .... tak trzymaj Leosiu. Pozdrawiam Gabrysiu - dużo siły Quote
Recommended Posts