Tola Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Chciałam coś nowego napisać, ale co? Ja po prostu mam "kota" na punkcie mojej zwierzęcej trójki. Jak mówiła śp. Kora: KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM!!! I to jest najważniejsze, a do tego i wspaniale się czyta:) 1 Quote
Tyśka) Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Już te oczy dał :) ;) Przecudowny szkrabek <3 Idzie się zakochać w nim! 1 Quote
Tola Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Cudny Leoś:) Nie widać na zdjęciach, ze to taki mały szkrab. Quote
Gabi79 Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: Cudny Leoś:) Nie widać na zdjęciach, ze to taki mały szkrab. Malutki jest, co widać zwłaszcza przy dużych psiakach. Wiele osób się Leosiem zachwyca. Kilka dni temu mijał nas chłopiec około 3 letni z mamą Zapytał, czy może pogłaskać pieska, pozwoliłam. Pogłaskał Leosia delikatnie, a potem Pani powiedziała: " Chodź Leosiu, pogłaskałeś pieska, idziemy do domu" Zatem dwóch Leosi się spotkało.A może Leosiów, nie wiem, jak się odmienia poprawnie Quote
b-b Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Dnia 6.09.2020 o 21:41, Gabi79 napisał: Dwóch Leosi się spotkało. :D Prześliczne oczęta ma :))) Quote
malagos Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Dnia 6.09.2020 o 21:41, Gabi79 napisał: Malutki jest, co widać zwłaszcza przy dużych psiakach. Wiele osób się Leosiem zachwyca. Kilka dni temu mijał nas chłopiec około 3 letni z mamą Zapytał, czy może pogłaskać pieska, pozwoliłam. Pogłaskał Leosia delikatnie, a potem Pani powiedziała: " Chodź Leosiu, pogłaskałeś pieska, idziemy do domu" Zatem dwóch Leosi się spotkało.A może Leosiów, nie wiem, jak się odmienia poprawnie He, he :) 1 Quote
Gabi79 Posted September 20, 2020 Author Posted September 20, 2020 Dzisiaj pożegnałam moją Melcię. Tydzień walki, błagania, leki, kroplowki. Dzisiaj już było naprawdę źle. Musiałam podjąć decyzję o eutanazji, nie mogłam pozwolić jej cierpieć. To był prawdopodobnie chloniak. Jestem w rozsypce. To była najcudowniejsza koteczka na świecie. Quote
Livka Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 18 minut temu, Gabi79 napisał: Dzisiaj pożegnałam moją Melcię. Tydzień walki, błagania, leki, kroplowki. Dzisiaj już było naprawdę źle. Musiałam podjąć decyzję o eutanazji, nie mogłam pozwolić jej cierpieć. To był prawdopodobnie chloniak. Jestem w rozsypce. To była najcudowniejsza koteczka na świecie. Gabrysiu, przytulam Cię. Tak mi przykro ... Quote
Tyśka) Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 Bardzo Ci współczuję :( Moja kotka też odeszła przez chłoniaka... :( Quote
Gabi79 Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 Dziękuję za słowa wsparcia. Nadal bardzo brakuje mi Meluni, serce boli, wspominam każda spędzoną z Melcią chwilę. To była wyjątkowa koteczka. Najcudowniejsza na świecie. Wraz z nią umarła cząstka mnie.... Quote
Tola Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Dopiero odczytałam:( Gabi - przytulam, to bardzo smutny czas, gdy odchodzi przyjaciel:( Quote
Gabi79 Posted October 27, 2020 Author Posted October 27, 2020 6 minut temu, Tola napisał: Dopiero odczytałam:( Gabi - przytulam, to bardzo smutny czas, gdy odchodzi przyjaciel:( Dziękuję Martusiu. Minął prawie miesiąc, a ja nadal nie mogę się otrząsnąć. Tak bardzo brakuje mi Melusi. U Leosia i Kajuni wszystko ok. 1 Quote
Tyśka) Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 I ja zaglądam, mam nadzieję że zdrowie dopisuje - i zwierzakom, i Ich opiekunce :) Quote
Gabi79 Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 5 godzin temu, ania75 napisał: Zaglądam do Was z pozdrowieniami 3 godziny temu, Tyśka) napisał: I ja zaglądam, mam nadzieję że zdrowie dopisuje - i zwierzakom, i Ich opiekunce :) Bardzo się cieszę, że zaglądacie. U mas wszystko ok. (odpukać), poza tym, że bardzo brakuje mi Melusi. 1 Quote
Tola Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Dnia 22.11.2020 o 20:05, Gabi79 napisał: Bardzo się cieszę, że zaglądacie. U mas wszystko ok. (odpukać), poza tym, że bardzo brakuje mi Melusi. Ból jeszcze długo pozostanie:( Gratulacje i życzenia kolejnych wspólnych lat z okazji 1 rocznicy Leosia u Ciebie:) Quote
Gabi79 Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 2 minuty temu, Tola napisał: Ból jeszcze długo pozostanie:( Gratulacje i życzenia kolejnych wspólnych lat z okazji 1 rocznicy Leosia u Ciebie:) Dziękuję Martusiu, rok temu Leoś walczył o życie, moje kochane Słoneczko Quote
Jolanta08 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :) Quote
Gabi79 Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Dziękujemy za życzenia. Również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Wszystkiego najlepszego Kochani, przede wszystkim zdrowa. A wszystkim bezdomniakom życzę odmiany losu i wspaniałych domków U nas wszystko ok. Kajunia boi się strzałów, Leoś, jak usłyszy strzelanie będąc w domu, to szczeka, a na dworze nie zwraca uwagi. 1 Quote
Recommended Posts