bou Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 17 minut temu, Gabi79 napisał: Dziękujemy za pozdrowienia i życzenia. U Leosia wszystko w jak najlepszym porządku, tylko jakoś brakuje mi czasu, żeby usiąść i napisać parę zdań. :) Czasem 'brak wiadomości,to dobra wiadomość'. Pozdrowienia. Quote
Gabi79 Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 11 minut temu, bou napisał: :) Czasem 'brak wiadomości,to dobra wiadomość'. Pozdrowienia. To prawda. Leoś zdrowy i szczęśliwy. Ma różne przygody, czasem "straszne". Ze wszystkimi ludźmi i pieskami się wita. Ostatnio młodziutka goldenka chciała się z nim bawić, Leoś się wystraszył, bo była bardzo energiczna i narobił takiego larma, jakby go ze skóry obdzierali. Wczoraj wieczorem, chyba z powodu wiatru nie było prądu w części bloku, tam gdzie są windy. Leoś nie chciał schodzić po schodach, więc go zniosłam. Drogę powrotną pokonał już bez problemu na własnych łapkach. Jest kochany, cudowny, uwielbia się przytulać i dawać buziaki. Oczywiście pilnuje domu na medal, najcichszy szmer na klatce schodowej nie ujdzie jego uwadze. 1 1 Quote
Gabi79 Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 1 minutę temu, malti napisał: Pozdrowionka dla Leosia :) Leoś bardzo dziękuje. U nas wszystko ok. Mam od czwartku urlop, więc psiaki nie siedzą same. Leoś jest cudowny, kochany, taka moja mała Myszunia 2 Quote
malti Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 21 godzin temu, Gabi79 napisał: Leoś bardzo dziękuje. U nas wszystko ok. Mam od czwartku urlop, więc psiaki nie siedzą same. Leoś jest cudowny, kochany, taka moja mała Myszunia Mam nadzieję, że jak się sytuacja w Polsce unormuje uda nam się na jakiś spacer z chłopakami umówić. 1 Quote
Gabi79 Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 Dnia 25.03.2020 o 17:34, malti napisał: Mam nadzieję, że jak się sytuacja w Polsce unormuje uda nam się na jakiś spacer z chłopakami umówić. Bardzo chętnie 1 Quote
Gabi79 Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Dnia 1.04.2020 o 13:56, b-b napisał: Pozdrowienia zostawiam:) Uważajcie na siebie ! Dziękujemy Bogduniu. Moje Słoneczka pozdrawiają ( jak widać po minach nie lubią zdjęć) 2 1 Quote
b-b Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Dziękujemy Bogduniu. Moje Słoneczka pozdrawiają ( jak widać po minach nie lubią zdjęć) Fajnie tymi dupkami do siebie leżą :D 1 Quote
Tola Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. Quote
Havanka Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Mam troche wiecej czasu, wiec przyszlam w odwiedziny do Leosia. Widzę, ze ma się jak pączek w maśle i nic mu juz do szczescia nie trzeba. Zostawiam dla Was wszystkich pozdrowienia i najlepsze życzenia ! Quote
Gabi79 Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Dnia 19.04.2020 o 09:16, Havanka napisał: Mam troche wiecej czasu, wiec przyszlam w odwiedziny do Leosia. Widzę, ze ma się jak pączek w maśle i nic mu juz do szczescia nie trzeba. Zostawiam dla Was wszystkich pozdrowienia i najlepsze życzenia ! Havanko, bardzo dziękuję w imieniu swoim i zwierzaków za pozdrowienia i życzenia. Leos jest, cudowny, wspaniały, niepowtarzalny. Kocham go całym sercem 1 1 Quote
Gabi79 Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 Dnia 10.05.2020 o 00:43, b-b napisał: Co tam u Was słychać? :) Bogduniu, cieszę się, że pytasz. U nas wszystko ok, Melcia bierze leki na nerki i je specjalistyczną karmę. Kajunia i Leoś zdrowi, rozrabiają ( w sensie pozytywnym oczywiście). Ja... martwię się, co będzie z pracą, jak na razie pracuję, co będzie czas pokaże Quote
b-b Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 57 minut temu, Gabi79 napisał: Bogduniu, cieszę się, że pytasz. U nas wszystko ok, Melcia bierze leki na nerki i je specjalistyczną karmę. Kajunia i Leoś zdrowi, rozrabiają ( w sensie pozytywnym oczywiście). Ja... martwię się, co będzie z pracą, jak na razie pracuję, co będzie czas pokaże Czyli nie jest źle. Oby tylko zwierzaczki już nie chorowały . Oby praca nie robiła niemiłego psikusa. Niestety czasy niepewne i różnie może być. 1 Quote
Gabi79 Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 Myszunio, tzn. Leoś miał dzisiaj obcinane pazurki. Chodzimy na długie spacerki, a pazurki jakoś nie chcą się ścierać. W drodze do weta w aucie oczywiście telepka. Nie wiem, czy Leoś czuje gdzie jedzie, czy boi się porzucenia. Ze względu na epidemię czeka się na dworze, a Pani z recepcji zabiera pacjenta do gabinetu. Leoś przywitał się z Panią, ale iść z nią nie chciał, więc wzięła go na ręce. Jak wracaliśmy już się nie trząsł. Moja kochana mordunia. 3 1 Quote
Gabi79 Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 Leoś ozdrawia z szafy, gdzie ulokował się zmęczony upałem 4 Quote
Jolanta08 Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Ale miejscówkę sobie znalazł :) mizianko dla Leosia:)) Quote
Tyśka) Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 Cudo :) Upały są faktycznie trudne do zniesienia. Quote
Gabi79 Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 Chciałam coś nowego napisać, ale co? Ja po prostu mam "kota" na punkcie mojej zwierzęcej trójki. Jak mówiła śp. Kora: KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM!!! 1 Quote
Recommended Posts