sue Posted December 23, 2019 Author Posted December 23, 2019 Dnia 12.11.2019 o 19:50, Magdarynka napisał: Czy ja mogę sobie zaadoptować wirtualnie 1/10 Maciusia? 3 stówek nie mam, ale mogę zadeklarować po 30 zł miesięcznie. W związku z tym, że Maciuś pojechał do guccio, określ proszę czy w dalszym ciągu chcesz wspierać jego utrzymanie jako opiekun wirtualny, czy też może wycofać się/ przerzucić opiekę na innego kociaka z wątku? Jeszcze ich kilka zostało. Quote
sue Posted December 23, 2019 Author Posted December 23, 2019 Zaktualizowałam trochę górę wątku tzn koty które są/pojechały/jadą/cośtam 1 Quote
Baltimoore Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Lissa, Dafi i Abi (Abigail) z chorym oczkiem jadą jutro do DS w Krakowie :)) Quote
sue Posted December 27, 2019 Author Posted December 27, 2019 Zaktualizowałam znów wpisy dotyczące kotów. Quote
Magdarynka Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Dnia 23.12.2019 o 22:36, sue napisał: W związku z tym, że Maciuś pojechał do guccio, określ proszę czy w dalszym ciągu chcesz wspierać jego utrzymanie jako opiekun wirtualny, czy też może wycofać się/ przerzucić opiekę na innego kociaka z wątku? Jeszcze ich kilka zostało. A gdzie ta moja, w sumie symboliczna, wpłata się bardziej przyda? W poniedziałek 30-ty, więc poleci kolejny przelew. Jeśli do guccio to poproszę numer konta, jeśli nadal na lecznicę to wybiorę innego futrzaka :) Bardzo się cieszę, że Maciuś jest już w domu, a nie w lecznicowej klatce :) Quote
DORA1020 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 7 godzin temu, Magdarynka napisał: A gdzie ta moja, w sumie symboliczna, wpłata się bardziej przyda? W poniedziałek 30-ty, więc poleci kolejny przelew. Jeśli do guccio to poproszę numer konta, jeśli nadal na lecznicę to wybiorę innego futrzaka :) Bardzo się cieszę, że Maciuś jest już w domu, a nie w lecznicowej klatce :) Sa jeszcze: koteczka z wyłysiałym ogonkiem,dzikawa koteczka,mama 5 maluchów rudo-biała, starszy kocurek z kocim hiv Irysek i wczoraj dołączyły maluszki od Piotrka --trzy Quote
sue Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 13 godzin temu, Magdarynka napisał: A gdzie ta moja, w sumie symboliczna, wpłata się bardziej przyda? W poniedziałek 30-ty, więc poleci kolejny przelew. Jeśli do guccio to poproszę numer konta, jeśli nadal na lecznicę to wybiorę innego futrzaka :) Bardzo się cieszę, że Maciuś jest już w domu, a nie w lecznicowej klatce :) Edycja: Napisałam do guccio wiadomość, póki co jest ok i da sobie radę. Prosimy w takim razie o wybór innego kotka :) Dziękuję. Wszystkie obecne w Izbicy koty są zaktualizowane na początku wątku. Quote
Magdarynka Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ok, w takim razie od jutra i każdego 30 dnia miesiąca leci przelew na Iryska do lecznicy. 3 Quote
sue Posted January 2, 2020 Author Posted January 2, 2020 Dnia 29.12.2019 o 23:05, Magdarynka napisał: Ok, w takim razie od jutra i każdego 30 dnia miesiąca leci przelew na Iryska do lecznicy. Dziękuję!!! <3 Quote
sue Posted January 2, 2020 Author Posted January 2, 2020 Irysek jest takim ładnym kotem i ma ładne zdjęcie w ogłoszeniu, nie napisałam o FIV w tytule, a mimo to ma najmniej wyświetleń ze wszystkich kotów, które teraz ogłaszam... Dlaczego? Taki zestaw kolorów jest jakoś mało popularny? Może zmienię mu to zdjęcie na drugie i jakoś zmodyfikuję tytuł, bo naprawdę dziwnie to wygląda. Quote
sue Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Do domu dzisiaj pojechały: Tola (od Piotrka) i Rudolf, ostatni z dzieci Malinki. Pani która adoptowała Tolę wraz z mężem przyjechali z Warszawy do Izbicy i zabrali również Rudolfa - później przekazali go nowej rodzinie :) Oba domki bardzo zadowolone, a ja już mam zdjęcie Toli, straszne z niej maleństwo ale na pewno urośnie wśród kochających ją osób Quote
sue Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Oczywiście posty z kotami zaktualizowane. Na chwilę obecną w Izbicy zostało 6 "naszych" kotów. W tym Irys który na pewno jeszcze trochę posiedzi (ale ma opiekuna wirtualnego:)) oraz Mizia, co do Mizi póki co jest chora więc ogłoszenia wstrzymane, bo nie nadaje się do adopcji. Pola i Bolek to mlode kotki od Piotrka, oby szybko znalazły domek I dwie koteczki, Malinka oraz dzika Esmeralda. Quote
Nadziejka Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Cieszy ogromnie kazdenki tygrysio uratowany szczęśliwy w domku zaglądam i będę zagladac Mam koralowa propozycje pieniazkowa dla kotelkow Co jakiś czas udaje mi się wyczarować recznie przecudne korale teraz dni temu sprzedałam poza dogo dwa sznury pieniazki będę slac około 25 stycznia Czesc za korale postanowiłam przeznaczyć na tygryski wplace polowe do Dory 25 zl ok 25, 26tego stycznia zaraz jak otrzymam pozdrawiamy razem z moja ukochana sunieczka i dwoma tygryyyskami Tuptuniem odebranym interwencyjnie ...który niema oczek wg i dla zwyrodnialców popaprancow ,,wlascicieli ,,on już nie zyje sprawa w toku pojda siedzieć jak nic odpowiedza za straszne straszne zycie jakie zgotowali kotkowi u nas odzyl choć już dwa razy był zaufany doktor aby pomoc jemu odejść ..za mostek teczowy bo stan był starszny ale jako ujrzał ze kotunio lepiej i lepiej coraz,to zdumienie i radość weta nie miała końca plakalismy nad nim dzień i noc , ale opatrywalalm zmieniałam , smarowałam pilnowałam , uczylam chodzic po domeczku jak musiałam pedzic do pracy , to moje skarbunie uczyly pilnowaly tygrynia stal się cud stal .i nwet już maszeruje tylko po nocach, po calem mieszkanku spi tuptunio razem z Nadziejeczka i Burzunieczka pod koldereczka nasza ukochana niezwykla sunia , która nie znosi kotelkow pokochala tygrynia Dziekuje każdego dnia dziekuje losowi ze mam Skarby Moje Ukochane Najcudniejsze Ziemi Calej 1 Quote
Olena84 Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Cieszy ogromnie kazdenki tygrysio uratowany szczęśliwy w domku zaglądam i będę zagladac Mam koralowa propozycje pieniazkowa dla kotelkow Co jakiś czas udaje mi się wyczarować recznie przecudne korale teraz dni temu sprzedałam poza dogo dwa sznury pieniazki będę slac około 25 stycznia Czesc za korale postanowiłam przeznaczyć na tygryski wplace polowe do Dory 25 zl ok 25, 26tego stycznia zaraz jak otrzymam pozdrawiamy razem z moja ukochana sunieczka i dwoma tygryyyskami Tuptuniem odebranym interwencyjnie ...który niema oczek wg i dla zwyrodnialców popaprancow ,,wlascicieli ,,on już nie zyje sprawa w toku pojda siedzieć jak nic odpowiedza za straszne straszne zycie jakie zgotowali kotkowi u nas odzyl choć już dwa razy był zaufany doktor aby pomoc jemu odejść ..za mostek teczowy bo stan był starszny ale jako ujrzał ze kotunio lepiej i lepiej coraz,to zdumienie i radość weta nie miała końca plakalismy nad nim dzień i noc , ale opatrywalalm zmieniałam , smarowałam pilnowałam , uczylam chodzic po domeczku jak musiałam pedzic do pracy , to moje skarbunie uczyly pilnowaly tygrynia stal się cud stal .i nwet już maszeruje tylko po nocach, po calem mieszkanku spi tuptunio razem z Nadziejeczka i Burzunieczka pod koldereczka nasza ukochana niezwykla sunia , która nie znosi kotelkow pokochala tygrynia Dziekuje każdego dnia dziekuje losowi ze mam Skarby Moje Ukochane Najcudniejsze Ziemi Calej Ale fajnie, że tygryska uratowaliście! A piszesz o drugim, jest jeszcze jeden? 1 Quote
sue Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 Super, że pomogłaś kotkowi, dziękujemy też za pomoc :) Quote
sue Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Do rozliczenia żeby nie umknęło 04.01.2020 wpłata do lecznicy 300 zł p. Ewa K. (DS Toli) z Warszawy za testy i leczenie Toli Quote
sue Posted January 23, 2020 Author Posted January 23, 2020 Wznowiłam ogłoszenie Mizi i wyróżniłam na tydzień. Kotka czuje się już dobrze i może znów szukać domu stałego. Może ktoś mógłby wyróżnić ogłoszenie jeszcze jakiegoś kotka z Izbicy? Na przykład ta koteczka, jeśli nie będzie pokazywana, nie zdoła nikomu zapaść w serce: https://www.olx.pl/oferta/esmeralda-czy-jestem-zbyt-zwykla-by-miec-domek-CID103-IDCYq4M.html Albo Irys, jest śliczny https://www.olx.pl/oferta/przystojny-irys-kot-z-charakterem-szuka-domu-CID103-IDCLDIY.html Małe kociaki od Piotrka, w dwupaku lub osobno, fajne, miziaste ale jeszcze biedne i smutne, bo nie mają domu https://www.olx.pl/oferta/a-moze-bolek-trzymiesieczny-bolek-chce-miec-dom-i-czlowieka-CID103-IDCT8Rt.html https://www.olx.pl/oferta/malutka-pola-wyjatkowa-kocia-przyjaciolka-CID103-IDCT7Sz.html Miałam o nie wiele zapytań, ale na razie żaden z oferowanych domków nie był tym właściwym. Quote
DORA1020 Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Ja też ją ogłosiłam bardzo przytulaśna koteczka https://www.olx.pl/oferta/bajka-7-miesieczna-koteczka-czeka-na-dom-CID103-IDDhv2b.html Quote
sue Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Bardzo dziękuję dobrej duszce za wyróżnienie Irysa <3 Quote
sue Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 20 minut temu, sue napisał: Dostałam z Izbicy nowe zdjęcia Mizi i dwóch ostatnich maluchów od Piotrka, oto one: Mizi niestety został taki wyłysiały ogonek Pola Bolek 1 Quote
Nadziejka Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Dnia 24.01.2020 o 09:01, DORA1020 napisał: Ja też ją ogłosiłam bardzo przytulaśna koteczka https://www.olx.pl/oferta/bajka-7-miesieczna-koteczka-czeka-na-dom-CID103-IDDhv2b.html pozdrowiienia stoookrosci wszytkim tygryskom Madziu przed chwilka polecialo do Ciebie 20 zl moja deklaracja koralowa dla kotelkow mialo byc 25 ale dostalam ciut mniej za koraluski.. nastepna deklaracyjka bedzie tez bedzie w tytuke dalam dla kotkow z izbicy Quote
Recommended Posts