jola&tina Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Dzisiaj poleciała przesyłka do Gruba Berta - łącznie z fantem z następnego bazarku :) Wszystkie pieniążki zostały wpłacone i wszystkie przesyłki wysłane. Dochód z bazarku wynosi 344 zł - po połowie dla kocich Znajdków i kotków u DORA1020. Rozdysponowane następująco: 162,20 zł karma dla kotów , już dostarczona 9,80 zł dodałam do zakupu karmy dla psów w Znajdkowie 172 zł Razem Znajdki 172 zł przelew do DORA1020 Quote
jola&tina Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc dla kotków. Do miłego spotkania na następnych bazarkach i na wątkach psich i kocich :) 1 Quote
AlfaLS Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ja dziś odebrałam swoją przesyłkę. Bardzo dziękuję! 1 Quote
jola&tina Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 10 godzin temu, AlfaLS napisał: Ja dziś odebrałam swoją przesyłkę. Bardzo dziękuję! Dziękuję za potwierdzenie. Cieszę się, że wszystko w porządku. Pozdrawiam. Quote
Gruba Berta Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 PAKA DOTARLA :) SPODNIE SUPER :) BARDZO DZIEKUJE :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 posłuchajcie poczytajcie prosz w pracy mamy starsza pania Bogunie 70 lat jeździ czasem w swoje rodzinne strony na cmentarz od ok pol roku a może rok sa tam przy tym cmentarzu wielkie i mniejsze psiny bardzo zabiedzone ...podle ludziska przeganiają z checia mordu .. były dwa wielkie zolte psinunie sunia i samczyk tez duzy teraz jak była p Bagunia , to tylko sunia ta wielkuska się poniwiera , bardzo ostra do ludzi , nie podchodzi bliżej pokazuje zebuski odydwa te biedunie o mato jeden ...chop opwoadal na tym cmentarzu ze miała male niedawno ale ...wytruli... p Bogunia nie widziala ale chłopina mowil ze ponoc jeszcze gdzis leza ,,,apoluja na te duza sunie tragedyja ,,,, jest ta duza sunia imaly kundeleczek ..aleale chlop mowil ze maja zamiar od dawna je wszytkie wylikwidowac ... ponoc czasem podchodzą pod ogrodzenie jedenj pani która mieszka blisko i je dokarmia nie moze wziąć bieduniow choćby na swoje podworko boc ma kilka swoich zwierzunkow , razem byłoby tez nieszczęście ponoc nie podchodzą do nikogo bliżej przeganiane kijami wielkimi …kamieniami to jest 14 km za Jedzrejowem miejscowość nazywa się Zegartowice i tam na tym centarzy te nieszczęścia i kolo niego Pani Bogunia nie ma jak pomoc , nie potrafi tez zrobić zdj telefonem nie może tam jechać częściej bo w domku ma chorego b syna i tez ma psisielka ponoc ludziska zglaszaly nieraz do gminy ale nic cisza ... pislalam wczoraj i dzwoniłam do kilku dziewczyn z dogo ze może akurat ktoś ma w tamtych stronach kogos może rodzine ze może jakims cudem udaloby się podjechać zobaczyc zorientować czy cokolwiek można zrobić aby zapobiec kolejnej tragedyji ...to co uslyszallam przez tel od jedenj dogomaniaczki ...nie będę powtarzac szkoda zycia w kazdem razie ja za taka znajomości dziekuje się wypisuje ale ale kochani modle aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Quote
jola&tina Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 6 godzin temu, Gruba Berta napisał: PAKA DOTARLA :) SPODNIE SUPER :) BARDZO DZIEKUJE :) Dziękuję za potwierdzenie. Cieszę się, że jesteś zadowolona ze spodni :) Quote
Recommended Posts