Nadziejka Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 21 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę o 3 cegiełeczki po 5 zł dla każdego psiaka. 18 minut temu, Besia11 napisał: Witam i za przykładem poprzedniczki też 3 cegiełki proszę :) 21 minut temu, jankamałpa napisał: To ja wszystke mydełka poproszę i chyba na innym bazarku też widziałam jedno mydełko to też bym wzięła - chyba że coś mi się pomylilo. Dziekuje Dziekuje Wam Ogromnie Dziekuje Stokrotnie Dziekuje Serca Za Serce Wielkie Quote
Nadziejka Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Witaj wujeneczku Spokojnego dnia Wam wszytkim iskierkom zasylam I jeszcze dziekuje dziekuje dziekuje najmocniej pomaluniu zbieram się do pracki choć dziś miał być dzień wolny.. będę w noc na powrot do zobaczonka Quote
Nadziejka Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 41 minut temu, jankamałpa napisał: To ja wszystke mydełka poproszę i chyba na innym bazarku też widziałam jedno mydełko to też bym wzięła - chyba że coś mi się pomylilo. Droga Janeczko spojrz proszę czy tak wlasnie mydelka num 2 Protex zel num 5 mydelka luksja granat 2 sztuki num 16 zestaw opakowanych mydelek Dove i Pani Walewska razem 3 sztuki w tym zestawie Quote
jankamałpa Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 12 minut temu, Nadziejka napisał: Droga Janeczko spojrz proszę czy tak wlasnie mydelka num 2 Protex zel num 5 mydelka luksja granat 2 sztuki num 16 zestaw opakowanych mydelek Dove i Pani Walewska razem 3 sztuki w tym zestawie to mydełko nr 2 w żelu niestety nie tylko te tradycyjne - przepraszam, że niedoprecyzowałam wcześniej. Quote
Radek Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Dawno nikt nie zaglądał, podrzucę więc żeby bazarek był widoczny. Quote
caryca26 Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Podrzucam wysoko i dziękuję za ten piękny bazarek , poczułam świąteczny klimat :) 1 Quote
Kamila Proc Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 i wzajemnie, choc malo tej soboty pozostalo 1 Quote
Radek Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i wzajemnie, choc malo tej soboty pozostalo Teraz to już nawet bardzo mało. Quote
Babcia Ania Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Dobry wieczór Nadziejko. :)) Z ozdób świątecznych poproszę za CW: Num 11 Swiateczny zestaw (...) Num 12 Swiateczne bombeczki (...) Num 13 Swiateczny lancuszek choinkowy (...) Num 15 Wielki zestaw Swiateczne osdoby (...) Num 5 czerwona wstazka Sw wzor (...) 2 Quote
Babcia Ania Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: brawo Babunia! Dla Ciebie Kamilo za ciężką pracę przy podnoszeniu bazarra :)) Quote
Nadziejka Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 2 godziny temu, Babcia Ania napisał: Dobry wieczór Nadziejko. :)) Z ozdób świątecznych poproszę za CW: Num 11 Swiateczny zestaw (...) Num 12 Swiateczne bombeczki (...) Num 13 Swiateczny lancuszek choinkowy (...) Num 15 Wielki zestaw Swiateczne osdoby (...) Num 5 czerwona wstazka Sw wzor (...) Stokroc Dziekuje za przemila niespodzianke przecudne wielkie zakupy Babciu Aniu Quote
Nadziejka Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 14 godzin temu, jankamałpa napisał: to mydełko nr 2 w żelu niestety nie tylko te tradycyjne - przepraszam, że niedoprecyzowałam wcześniej. Janeczko pięknie dziekuje popatrz proszę na bazarku dla malej Nussi jest jeszcze mydelko Dove Obnizeczki!Zaczarowany dla maleńkiej Nussi która wyzdrowieć musi- do 15 listopada Quote
jankamałpa Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 32 minuty temu, Nadziejka napisał: Janeczko pięknie dziekuje popatrz proszę na bazarku dla malej Nussi jest jeszcze mydelko Dove Obnizeczki!Zaczarowany dla maleńkiej Nussi która wyzdrowieć musi- do 15 listopada Już zamówiłam :) Quote
Nadziejka Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Najserdeczniej dziekuje Wam dziekuje hejhooooo zblizaja się Mikolajki polecam serdecznie książki i slodkosci I Babci i wnusi i Mamusi Quote
Nadziejka Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 11 godzin temu, Babcia Ania napisał: Dla Ciebie Kamilo za ciężką pracę przy podnoszeniu bazarra :)) Zechciej spojrzeć Babciu Aniu Dokladam takie mlodziezowe piesrcionaski bardzo ladne sztuczna bizu od malunkiego po wiekszy moze byc jako dodatek do naszej bizu stan idealny,zdj nie wyszlo wyrazne.. num 7 a cena wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 serduszka dokładam jeszcze sliczna czapeczke za zlotoweczke stan idealny kolor ciut bardziej jaskrawy b ladna cienka Quote
Nadziejka Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Jade do pracy iskiereczki pozdrawiam zapraszam spokojnego cieplutkiego dzioneczka Quote
Radek Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 8 godzin temu, Nadziejka napisał: polecam serdecznie książki i slodkosci Słodkości na mikołajki w sam raz. Quote
Recommended Posts