malagos Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Zamówię dziś trochę puszek dla Szarika. On nadal taki szczuplutki, ale sierść błyszczy :) Jest pani zainteresowane owczarkiem, więc mam nadzieję na dom dla niego :) Podziękowałam Skarpecie Owczarkowej - pewnie ma inne psiaki w potrzebie, więc Szarikiem niech się nie kłopocze, damy radę. 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Z całego serducha sciskamy za psie serce i za tego gospodarza i jego zwierzunki tez ogromnie tez malagoniu Roozliczony! Bazylkowi 38 zl Szariczkowi 69 zl..a dla Nussi posle wieczorem 69 zl! Dziekuje za Ceg dla Szarika Nussi Bazylka do 26.11 malagosiu poslalam dziś z bazarku zakończonego dla trzech bieduniow dla Szariczka poleciało 69 zl z gr powinny byc jutro rano na koncie 2 Quote
malagos Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Z bazarku Nadziejkowego mam na koncie 69,40 zł - DZIĘKI SERDECZNE! 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Na zdrowenka calem sercem Szariczkowi Ciociu masz pw zdrowka zdrooowka zdrowenka zasylam potwierdz proszę na tym zakończonym Quote
Nadziejka Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ciociu kochana wejdź w mój podpis proszę i tam w link ,,Rozliczony ! Szarikowi 69 zl, Bazylkowi 38 zl, Nussi 69 zl Dziekuje Dobrymduszkom, i tam ciociun proszę potwierdz, boc ten kolejny dopiero rozliczam dla Lenki Misi Szarika Quote
malagos Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Już, już poprawiłam, podziękowałam na bazarku :) Quote
malagos Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Szarik wzbogacił się o paczkę od Aga76 - 12 puszek Rocco po 800 g! Będzie co jeść :) Dziękuję, Aguś :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Przelałam na konto malagos 200 zł z bazarku dla Szarika. Jak on nie skorzysta, to będzie dla następnych lokatorów kojca lub kanapy. https://www.dogomania.com/forum/topic/350893-zakończony-bazarek-spożywczy/ Quote
malagos Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 11 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: Przelałam na konto malagos 200 zł z bazarku dla Szarika. Jak on nie skorzysta, to będzie dla następnych lokatorów kojca lub kanapy. https://www.dogomania.com/forum/topic/350893-zakończony-bazarek-spożywczy/ Oj, to kupa kasy! Nie zmarnuje się, obiecuję :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 3 godziny temu, malagos napisał: Oj, to kupa kasy! Nie zmarnuje się, obiecuję :) W to nie wątpię :) Quote
malagos Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Jak tylko pieniądze wpłyną, potwierdzę na bazarku :) Quote
malagos Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Dnia 8.12.2019 o 19:46, malagos napisał: Jak tylko pieniądze wpłyną, potwierdzę na bazarku :) Oczywiście że wpłynęły, zrobiłam rozliczenie na pierwszej stronie:) Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Osobiście Cię, Mazowszanko, w poniedziałek uściskam! Quote
malagos Posted December 11, 2019 Author Posted December 11, 2019 Prosimy o kciuki! Szarik pojechał "na swoje" :) Niedaleko nas, z ogłoszenia na stronach gminy. To bardzo ważne, bo znamy tę rodzinę i bez wahania powierzyliśmy jej Szarika. Pierwsze wieści bardzo optymistyczne! 7 2 Quote
agat21 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 1 godzinę temu, malagos napisał: Prosimy o kciuki! Szarik pojechał "na swoje" :) Niedaleko nas, z ogłoszenia na stronach gminy. To bardzo ważne, bo znamy tę rodzinę i bez wahania powierzyliśmy jej Szarika. Pierwsze wieści bardzo optymistyczne! Ale super :) Niech mu się wiedzie! Uratowaliscie kolejne psie życie :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Ciociu sciskam z calunkich sil za cudnego a przelalam teraz z zakończonego kramku dla Misi , Lenki i Szariczka do 2 grudnia 43 zl z gr do Ciebie jutro będziesz mieć na koncie ciociu Rozliczony! 43 zl dla Szarusia, 43 zl Misi i Lence sercem calem do 2 grudnia Quote
DONnka Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Powodzenia Szarik !!!!! Malagos, masz "dobrą rękę" do owczarków :) Świetna robota !!! 2 Quote
IlonaS Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Wspaniała wiadomość, niech będzie tam szczęśliwym psem. Dobrze, że domek pewny i blisko. Quote
malagos Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 Pani Aneta się śmieje, że mężowi nie gotuje codziennie obiadu, ale Szarikowi owszem, "on taki szczuplutki....", i nadal dostaje dwie michy dziennie. Karmę w puszce, witaminy, obróżkę dałam na dobry początek :) Nawet były próby nauki chodzenie na smyczy, i mam nadzieję, że będzie dobrze :) Za to mam od wczoraj kota na stanie... Chłopak kurier jechał do nas z przesyłką, i przed nim facet potracił kota :( Chłopak spakował zwierzę w pudełko i przywiózł do naszego gabinetu. Koteńka cudoooowna, mam ją w łazience - obejrzana, obmacana. Uderzona w tył, trochę obolała, ale nic poważnego się nie stało. Dałam kuwetkę, jedzenie , wodę - nie pogardziła :) W nocy w kuwecie przybyła kupka i siusiu. Dzielna kochana dziewczynka! A taka rozmruczana, przytulaśna, rewelacyjna!.... Chłopak ma ją dziś odebrać i szukać jej domu. Jak to dobrze, ze są tacy cudowni młodzi ludzie! 4 Quote
Poker Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Same dobre wiadomości u malagosków. Szarik ma dom , kicia trafiła na fajnego , młodego człowieka. Powiało optymizmem. 2 Quote
malagos Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 o, taka jest śliczniusia :) A oczko się przymrużyło 3 Quote
malagos Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 Koteńkę odebrał wczoraj ten młody człowiek, zabrał do siebie i będzie jej szukać domu. I tak się pusto w łazience zrobiło :( Quote
Jo37 Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Gratulacje z powodu adopcji Szarika. A co do koteczki to pewno masz telefon do chłopaka. Dzwoń i zabieraj skoro łazienka tęskni. 1 Quote
malagos Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 6 godzin temu, Jo37 napisał: Gratulacje z powodu adopcji Szarika. A co do koteczki to pewno masz telefon do chłopaka. Dzwoń i zabieraj skoro łazienka tęskni. W każdej chwili ją przyjmę, ale wiesz...Tomek uważa, ze 2 koty w domu wystarczą :( Quote
Recommended Posts