Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia ‎2019‎-‎12‎-‎01 o 00:01, agat21 napisał:

No niestety, Trekusiowi nie o kołnierz chodziło, dziś w nocy znowu bardzo się denerwował w kojcu wewnętrznym, piszczał i uderzał kołnierzem o bramkę, Dexterka martwiła się, że sobie zrobi krzywdę i wypuściła go do kojca zewnętrznego, pomogła z kołnierzem wejść do budy - i tam wreszcie spokojnie zasnął. Niestety trochę sobie rozlizał ranę, musiał dostać antybiotyk i środek przeciwbólowy po konsultacji z wetem. Wygląda coraz wyraźniej na to, że Trek sam nie lubi zostawać w domu. Kiedy jest przy człowieku - wszystko ok. Sam pozostawiony jest w rozpaczy. Kołnierz nie przeszkadza mu. W ogrodzie świetnie sobie radzi. I nawet jest z siebie zadowolony!

78706458_2665129440237558_55715723825790

A tak ładnie "świeci" abażurkiem :)

78582866_2578013615763474_81024097747394

Słodziak z niego:) Wygląda na to, ze szybko dochodzi do siebie!

Posted

Wiesci z dziś: 

"Hej , Trek czuje się znakomicie , do kołnierza się na tyle przyzwyczaił ,że zupełnie normalnie z nim funkcjonuje i często zapomina że go ma i np wbiega we mnie albo w psy :-p opuchlizna się zmniejszyła ,ale nadal jeszcze jest"

Posted

Dzisiaj jeszcze przelałam 40 zł za hotelowanie Treka u Agi przez pierwsze dni listopada. Prosiłam ją o podliczenie, ona tego nie zrobiła od razu na początku listopada, dopiero teraz.

Posted

Trekuś goi się pięknie, tylko w swej beztrosce i nieokrzesaniu (:D ! ) załatwił już drugi kołnierz. Dobrze, ze za 2 dni go zdejmuje.. jak będzie co zdejmować :F 

Zdjęcie wrzucę wieczorkiem, jak wrócę do domu

• Like 1
Posted

Trekuś dobrze reaguje i dobrze się czuje na tej karmie, którą dostawał jeszcze u Agi i która z nim pojechała do dexterki, więc pomyślałam, żeby mu nie zmieniać. To karma dla wrażliwego przewodu pokarmowego, a po radysach każdy psiak chyba ma wrażliwy :( Ponadto jest rozsądna cenowo. Dla odmiany od czasu do czasu parę puszek. Karen, nie masz mi za złe, że nie spytałam Cię najpierw o zgodę?

• Numer zamówienia: EX/1126788
  • Data złożenia zamówienia: 06-12-2019 23:14:53
  •  
  • Wartość koszyka: 190,00 zł
  • Dostawa: Przesyłka Kurierska DPD ( 0,00 zł)
  • Razem do zapłaty: 190,00 zł
  •  
  • Metoda płatności: E-płatności PayU
  • Opłacone: tak
  • Like 1
Posted
Dnia 6.12.2019 o 23:20, agat21 napisał:

Trekuś dobrze reaguje i dobrze się czuje na tej karmie, którą dostawał jeszcze u Agi i która z nim pojechała do dexterki, więc pomyślałam, żeby mu nie zmieniać. To karma dla wrażliwego przewodu pokarmowego, a po radysach każdy psiak chyba ma wrażliwy :( Ponadto jest rozsądna cenowo. Dla odmiany od czasu do czasu parę puszek. Karen, nie masz mi za złe, że nie spytałam Cię najpierw o zgodę?

• Numer zamówienia: EX/1126788
  • Data złożenia zamówienia: 06-12-2019 23:14:53
  •  
  • Wartość koszyka: 190,00 zł
  • Dostawa: Przesyłka Kurierska DPD ( 0,00 zł)
  • Razem do zapłaty: 190,00 zł
  •  
  • Metoda płatności: E-płatności PayU
  • Opłacone: tak

Dzięki Agata, dla mnie super:)

• Like 1
Posted

Dexterka napisała mi, że jedzonko dotarło, a Trek jest w niej zakochany :) Jak tylko ją zobaczy, biegnie do niej, piszczy, skacze. Bardzo domaga się uwagi. Jest nieszczęśliwy, jak inne psiaki idą na spacer z dexterką, a on nie, bardzo jojczy pod płotem. To niesamowicie proludzki pies :)

• Like 1