Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety karma też podrożała. Za to samo, co w styczniu teraz zapłaciłam znowu o 6 zł więcej :( Za każdym razem więcej.

Szlag by trafił tę drożyznę..

Posted
4 minuty temu, Karen116 napisał:

Tak sobie zgaduję:) Ma do nich wyraźną słabość:)

W sumie masz rację, nasz Trekuś to amant pierwszej wody. I uroczy, i inteligentny, i przystojny. One też na niego lecą ;)

Posted

Postanowiłyśmy z Dexterką przyzwyczajać Treka do kennela. Inaczej ciężko będzie mu znaleźć dom. Będzie miał wstawiony kennel do kojca i może zacznie sobie w nim odpoczywać.

• Like 2
Posted
13 godzin temu, konfirm31 napisał:

Stałe zaglądam do Treka, ale cichutko. Piękny chłopak :). Oby wreszcie wpadł komuś w oko i w serce. 

Dziękuję Ci bardzo :) Wiem, że dobre myśli też pomagają :)

Posted

Martwię się co to teraz będzie z adopcjami :( Podobno do schronisk trafia więcej zwierząt niż zwykle. Ludzie są głupi i bazduszni. I jak zwykle za wszystkie problemy stworzone przez ludzi cierpią zwierzęta. 

Posted

Adopcje staną. Ludzie teraz myślą o innych sprawach, a problem opieki nad psami (wychodzenie) u osób mieszkających w blokach i będących na kwarantannie, też do adopcji nie zachęca. Mam koleżankę, której umarł pies i którą namawiam na adopcję, ale Ona mówi "nie teraz". 

Smutne to wszystko, bo to jak zwykle człowiek, sobie i zwierzętom, zgotował ten los..... 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Może trochę więcej optymizmu u mnie. Przedwczoraj byłam na wizycie przedA dla psiaka i jedzie do DS  w tych dniach.

Wczoraj byłam dla kota . Państwo są tak zdeterminowani , że pan już dziś zabezpieczył balkon i jadę sprawdzić, bo chcą go jak najszybciej zabrać z Mysłowic. Pan pojedzie po niego.

A że ludzie bzikują, to inna rzecz. Ja się czuję osaczona.

• Like 1
Posted

Wspaniałe zdjęcia Treka! Widać, ze jest szczęśliwy i dobrze mu się powodzi! Z kennelem to bardzo dobry pomysł - na pewno będzie mu znacznie łatwiej znaleźć dom, kiedy będzie przyzwyczajony do pomieszczeń. 

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Powód?

Tak dla szczęścia :) Bo kto wie co zdarzyć się może? :)

A dziś jakaś pańcia do mnie zadzwoniła poszukująca yorka za darmo! Rozumiecie? W odpowiedzi na ogłoszenie o Treku! Nie mam więcej pytań, marzę o selekcji naturalnej.. :D

• Like 1