kiyoshi Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Korzystając z L4 zrobiłam Trekusiowi jeszcze jedno ogloszenie, też na Katowice, ale inną dzielnice. https://www.olx.pl/oferta/cudowny-czarny-kundelek-trekus-do-pokochania-od-zaraz-CID103-IDD3FAH.html 1 Quote
kiyoshi Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Dnia 27.12.2019 o 12:05, agat21 napisał: No i wyróżnienie poszło w ... ! Wyróżnienie na miesiąc - owszem zostało przyjęte - bo jakże by nie? Kasa jest kasa. Tyle, że ogłoszenie straciło ważność zaraz następnego dnia. No rzesz! Napisałam je na nowo, ale wyróżnienie szlag trafił oczywiście. Bardzo mi się ten portal ogłoszeniowy podoba.. :%^&%$$$ !!! ??? co to oznacza? ogłoszenie straciło ważność, ale przecież można je spokojnie aktywować od nowa w każdej chwili....czy coś innego się stało? Quote
agat21 Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Korzystając z L4 zrobiłam Trekusiowi jeszcze jedno ogloszenie, też na Katowice, ale inną dzielnice. https://www.olx.pl/oferta/cudowny-czarny-kundelek-trekus-do-pokochania-od-zaraz-CID103-IDD3FAH.html Bardzo pięknie Ci dziękuję :* I zdrowia życzę. Chociaż może trochę leniuchowania dobrze Ci zrobi ;) 1 Quote
agat21 Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 3 godziny temu, kiyoshi napisał: ??? co to oznacza? ogłoszenie straciło ważność, ale przecież można je spokojnie aktywować od nowa w każdej chwili....czy coś innego się stało? Nie mogłam reaktywować starego ogłoszenia, które wcześniej wyróżniłam :( Musiałam zrobić nowe. Quote
Karen116 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Piękne zdjęcia i piękny Trekuś! Wygląda bardzo dostojnie i prawdziwy przystojniak z niego. Trzymajmy kciuki, aby ktoś się w nim zakochał:) Szkoda mi go, ze tak się bał, nie wiem, co by się musiało zadziać, żeby ludzie przestali puszczać fajerwerki. Nie mam w tej chwili psa, ale sama tez nie znoszę tego głupiego zwyczaju. A co najgorsze, każda propozycja choćby ograniczenia fajerwerków spotyka się z taką agresją i sprzeciwem, jakby bez nich świat miał się skończyć. 1 Quote
Tyśka) Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 A to ci wstyd! Dopiero zobaczyłam nowe zdjęcia Treka, tego przystojniaka! Kawaler jest przecudnej urody, wiem że może zwyczajnej, bo w żadnym typie, ale taki normalny, porządny kundelek! Na pewno znajdzie swojego amatora :-) Trzymam kciuki. 1 Quote
agat21 Posted January 12, 2020 Author Posted January 12, 2020 Słuchajcie, no nie zdawałam sobie sprawy, że z Trekusia jest taki Casanova! Oto jego "harem" :D Dexterka mówi, że trzeba im szukać wspólnego domu! :DDD 4 Quote
agat21 Posted January 12, 2020 Author Posted January 12, 2020 Zapraszam serdecznie na bazarek, z którego 1/3 dochodu będzie przeznaczona dla Treka: bazarek herbaciano - kosmetyczno - psiowy (na razie ;)) Quote
agat21 Posted January 12, 2020 Author Posted January 12, 2020 Dzisiaj był sms o treści: "Witam, czy pies aktualny? " Odpisałam, że jeśli chodzi o psa Treka, to tak. Drugi sms: "A ile ma?" Odpisałam, że jeśli lat, to ok. 4, ale może lepiej jeśli zadzwonię i porozmawiamy. Cisza. Może i lepiej, bo nie lubię buców, którzy nie mają nawet grama dobrego wychowania. Quote
agat21 Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Zamówiłam dziś dla Treka karmę, bo dexterka dała znać, że się powoli kończy. Quote
agat21 Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Tyle dni, a u Treka nie było nikogo :( Tylko Tyśka i Nesiowata "zaplusowały" jego zdjęcie z haremem ;) Dzięki! Quote
Karen116 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Ja jestem codziennie, tylko teraz na L4, zdjęcia piękne, podziwiałyśmy z mamą i siostrą, jaki dobry gust ma nasz Casanova:) Towarzyski z niego chłopak! 1 Quote
uxmal Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Treka chyba te kobiety wykończyły. Ma taką zdegustowaną minkę :))) 1 1 Quote
agat21 Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 1 godzinę temu, Karen116 napisał: Ja jestem codziennie, tylko teraz na L4, zdjęcia piękne, podziwiałyśmy z mamą i siostrą, jaki dobry gust ma nasz Casanova:) Towarzyski z niego chłopak! 46 minut temu, uxmal napisał: Trema chyba te kobiety wykończyły. Ma taką zdegustowaną minkę :))) Chyba co za dużo, to niezdrowo :DDD Nawet takich gustownych ;)) 1 Quote
uxmal Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 9 minut temu, Nesiowata napisał: Albo sam nie wie, którą wybrać... :) też tak mogło być. Przy dwóch kobietach ma taką minę, przy czterech też :)))) Quote
agat21 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Chłopak pewnie ma zasady, chciałby może mieć jedną jedyną, a tu jedna pewnie fajna z charakteru, druga ma bogate życie duchowe, trzecia świetnie gotuje... ')) 2 Quote
konfirm31 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Nieustannie trzymam kciuki za dom dla Treka i podczytuję wątek, chociaż nie zawsze coś piszę. 1 Quote
agat21 Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 8 godzin temu, konfirm31 napisał: Nieustannie trzymam kciuki za dom dla Treka i podczytuję wątek, chociaż nie zawsze coś piszę. Dziękuję Ci bardzo :) Quote
agat21 Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 Przybyło jedzenie dla Casanovy :) Quote
Nesiowata Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Będzie miał chłopak siłę oganiać się od natrętnych panienek. Quote
agat21 Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Wyróżniłam i wypromowałam ogłoszenie Trekusiowi na 30 dni! No jak ktoś sensowny nie zadzwoni to już nie wiem! Quote
Recommended Posts