Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.04.2020 o 08:52, Nesiowata napisał:

Niech zajączek pamięta o Tobie

stylowi_pl_hobby_42987913.gif

Oby chociaż Trekusiowi zajączek dobrze załatwił. Bo Pieguskowi mu nie wyszło ;)

Posted

Wspaniała nowina! Fajnie to wszystko wygląda, dobrze, ze Trek nie zostanie od razu sam w domu, tylko będzie miał czas na aklimatyzację. Czekamy na kolejne wiadomosci!

Posted

Pierwsza noc nadspodziewanie spokojna, żadnego piszczenia, szczekania. Trekuś jeszcze wciąż trochę przestraszony nową sytuacją, ale coraz mniej. Rano spacer i śniadanie bez żadnych problemów :)

• Like 1
Posted

Jest grzeczy, zostaje już na trochę sam w domu, zniszczeń nie ma :)

Apetyt dopisuje, nawet trochę zaczyna wybrzydzać przy jedzeniu :)

Tylko na spacerach trzeba uważać, żeby stężenie kotów w najbliższej okolicy wynosiło zero ;) 

• Like 1
Posted
4 godziny temu, agat21 napisał:

Wszystko u Trekusia ok. Już całkiem nieźle się zadomowił :) Na ulubione miejsce wybrał.. no oczywiście, że kanapę! 

6848091693670783186.jpg

A co niby innego miał wybrać?

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

A co niby innego miał wybrać?

No słuszna uwaga :D :D Moje pytanie było retoryczne ;)

Jasna sprawa, że kanapa jest najlepszym miejscem dla psa :)

• Like 1
Posted

Bardzo bym chciała pojechać i odwiedzić Treka w nowym domu, mam nadzieję, że niedługo będzie już można w miarę normalnie funkcjonować i jakaś podróż w tamte okolice mi się wydarzy :)

• Like 1
Posted
4 minuty temu, agat21 napisał:

Bardzo bym chciała pojechać i odwiedzić Treka w nowym domu, mam nadzieję, że niedługo będzie już można w miarę normalnie funkcjonować i jakaś podróż w tamte okolice mi się wydarzy :)

Zapraszam do siebie po drodze :))) 

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Czy ktoś jest ciekawy co u Trekusia? Tak? To uwaga! werble.... i tadam! :)))

Przedstawiam Wam ..Lako!

image.jpeg.9dcf118d468b2e7be835d02e3be948dc.jpeg

Tak teraz nazywa się nasz szczęściarz. Przywykł już do nowego imienia. Swojego pana słucha się wyśmienicie, jest bardzo posłuszny, chodzi nawet już bez smyczy. Tęskni za nim oczywiście jak zostaje sam w domu, ale pan do sklepu już wyjść może :D No i - jak widać - pozwala spać panu na swoim łóżku :DDD

• Like 3
  • Upvote 2
  • 10 months later...
Posted

Dzisiaj mija równo rok od adopcji Treka vel Lako. Jego pan mi o tym przypomniał :)

Przysłał zdjęcie i oświadczył, że to była jego najlepsza decyzja w zeszłym roku podjęta :) Psisko zżyte z nim już bardzo :)

obraz.png.d0b1a2a41d22e08c9237092affe74e51.png

• Like 4
Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

Dzisiaj mija równo rok od adopcji Treka vel Lako. Jego pan mi o tym przypomniał :)

Przysłał zdjęcie i oświadczył, że to była jego najlepsza decyzja w zeszłym roku podjęta :) Psisko zżyte z nim już bardzo :)

obraz.png.d0b1a2a41d22e08c9237092affe74e51.png

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

• 1 year later...
  • 1 month later...