agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Zapraszam do Treka, mam kolejne filmiki, czy ktoś pomoże mi je wstawić? Widać, że one jest w sumie bardzo proludzki i nawet trochę wychowany ;)) Quote
kiyoshi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Zapraszam do Treka, mam kolejne filmiki, czy ktoś pomoże mi je wstawić? Widać, że one jest w sumie bardzo proludzki i nawet trochę wychowany ;)) Ja wstawię z wielką radością ale dopiero po 19tej będę na spokojnie w domu. Ktoś mnie wyprzedzi?? Quote
agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Trek ma na przedniej łapce rankę. Jutro Aga podjedzie z nim na kąpiel do psiego spa i przy okazji spróbuje zajrzeć do weta, jeśli nie będzie wielkiej kolejki. Na razie wysłała wetowi zdjęcie. Wet powiedział, że wygląda to na jakiś uraz. Quote
agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Tak poza tym, to wszystko w porządku, jest bardzo grzeczny, w nocy nie szczekał, tylko raz nad ranem. Teraz chodzi po ogrodzie za staruszką Belą i próbuje namawiać ją do zabawy :) ale średnio to wychodzi, bo jej się nie chce :D Jutro Aga kupi mu jakieś gryzaki, żeby miał zajęcie. 2 1 Quote
kiyoshi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Kochany Trek. Znowu masz psiaka z chorą łapką...eh...ale tu chyba nie wygląda to groźnie. Pogryzienia łap w zbiorczych kojcach nie dziwią:( :( myśle, że "do wesela" sie zagoi :) Fajnie, że Pani Agnieszka tak o niego dba i wszystko obserwuje. I też super, że będzie wykąpany. Ale kochany czarnuszek. Bardzo jest ładny i taki kochany :) ps. jestem już w domu więc w razie czego podsyłaj filmiki to wstawie :) 1 Quote
agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Kochany Trek. Znowu masz psiaka z chorą łapką...eh...ale tu chyba nie wygląda to groźnie. Pogryzienia łap w zbiorczych kojcach nie dziwią:( :( myśle, że "do wesela" sie zagoi :) Fajnie, że Pani Agnieszka tak o niego dba i wszystko obserwuje. I też super, że będzie wykąpany. Ale kochany czarnuszek. Bardzo jest ładny i taki kochany :) ps. jestem już w domu więc w razie czego podsyłaj filmiki to wstawie :) Sorry, dopiero wróciłam do domu, zaraz filmik Ci prześlę :) Dzięki wielkie :* Quote
agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 A ja mam jeszcze takie z dzisiejszego poranka :) Quote
Tyśka) Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Piękniś :) Naprawdę zapowiada się z niego fantastyczny kumpel. Quote
Karen116 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 To bardzo wzruszające widzieć pięknego Treka na wolności, bezpiecznego i "zaopiekowanego". Jak to się mówi, losowi trzeba pomagać i bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli spełnić moje marzenie o wyciągnięciu Treka ze schroniska - przede wszystkim Agacie za wielkie serce i perfekcyjną organizację. Mam nadzieję, ze wspólnie odczarujemy ten jego zły los i od teraz będzie już tylko lepiej. Ciekawe, co z ta łapką, ale to chyba faktycznie nic poważnego. Trek zapowiada się na wspaniałego przyjaciela, schronisko raczej go nie zdołowało, myślę że szybko się odnajdzie:) 2 1 Quote
mdk8 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 to jest mój radysiak Roki / Pesto/ https://www.facebook.com/psyzradys/photos/a.787192021468015/841852799335270/?type=3&theater Od kiedy jest z nami baczniej przyglądam się psom w Radysach i zauważyłam kilka psów i chyba 2 suczki bardzo podobne do Rokiego. doszłam do wniosku ,że te psy muszą pochodzić z jednego rejonu bo takie podobieństwo nie może być przypadkowe. Trek też jest podobny i to bardzo do Rokusia :) 1 1 Quote
kiyoshi Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Agatko dopiero dzis odebralam filmiki Wstawię popoludniu Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 Potem.... było oglądanie, było kłucie i krwi pobieranie - prawdziwy sądny dzień! :)) 1 Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 A jak kiyoshi będzie miała chwilkę, to wstawi filmiki :) Trek jest zdecydowanie przeuroczym psem ;)) Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 Bardzo pięknie dziękuję Karen i pani Pauli z fb za wpłaty dla Treka, dzisiaj Aga da mi znać ile wydała i prześle rachunki za kąpiel i weta, to zrobię rozliczenie. Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 U weta było pobieranie krwi, wyniki będą jutro. Obejrzana łapa - stary uraz, teraz niestety rozlizywany. Grzbiet wydrapany mocno, bo pcheł od cholery na nim. Aga kupiła środek p/pchelny, ale po kąpieli trzeba odczekać i za 2 dni mu poda. Dostał zastrzyk przeciwświądowy i antybiotyk na łapkę. Uszy czyste, zęby całkiem w porządku. Waga 28 kg :) Pies zniósł to wszystko cudownie, nawet nie jęknął przy kłuciu. :))) 1 Quote
Tyśka) Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Czyżby kolejny ideał? ;) Świetnie, że jest tak zaopiekowany. Mam nadzieję, że teraz będąc w bezpiecznym miejscu nie będzie rozlizywał łapy, niechby się ładnie zagoiło. Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 Kiyoshi wielkie dzięki za wstawienie fimików :)) Na nich dopiero widać Treka w pełnej krasie :) Naprawdę jest superaśny :) 1 Quote
kiyoshi Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 7 minut temu, agat21 napisał: Kiyoshi wielkie dzięki za wstawienie fimików :)) Na nich dopiero widać Treka w pełnej krasie :) Naprawdę jest superaśny :) tez tak uważam. DOmki powinny się bic o takiego pieska, swoją drogą- on chyba miał dobry dom gdzies kiedyś.... Quote
agat21 Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 A tak dziś popołudniu nasz aniołek się relaksował ;)) 4 Quote
agat21 Posted October 26, 2019 Author Posted October 26, 2019 Muszę Wam powiedzieć, że Trek jest naprawdę super, dziś cały ranek asystował TZtowi Agi w ogrodzie. Podobno nie odstępował go na krok :)) A potem kradł serce młodej damy ;)) 5 Quote
Recommended Posts