Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Zapraszam do Treka, mam kolejne filmiki, czy ktoś pomoże mi je wstawić? Widać, że one jest w sumie bardzo proludzki i nawet trochę wychowany ;))

Ja wstawię z wielką radością ale dopiero po 19tej będę na spokojnie w domu. Ktoś mnie wyprzedzi?? 

Posted

Trek ma na przedniej łapce rankę. Jutro Aga podjedzie z nim na kąpiel do psiego spa i przy okazji spróbuje zajrzeć do weta, jeśli nie będzie wielkiej kolejki. Na razie wysłała wetowi zdjęcie. Wet powiedział, że wygląda to na jakiś uraz.

73318490_2508912046053175_45198483691195

Posted

Tak poza tym, to wszystko w porządku, jest bardzo grzeczny, w nocy nie szczekał, tylko raz nad ranem. Teraz chodzi po ogrodzie za staruszką Belą i próbuje namawiać ją do zabawy :) ale średnio to wychodzi, bo jej się nie chce :D  Jutro Aga kupi mu jakieś gryzaki, żeby miał zajęcie.

74186343_401327454144072_923203112901017

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Kochany Trek. Znowu masz psiaka z chorą łapką...eh...ale tu chyba nie wygląda to groźnie. Pogryzienia łap w zbiorczych kojcach nie dziwią:( :( myśle, że "do wesela" sie zagoi :) Fajnie, że Pani Agnieszka tak o niego dba i wszystko obserwuje. I też super, że będzie wykąpany. Ale kochany czarnuszek. Bardzo jest ładny i taki kochany :)

ps. jestem już w domu więc w razie czego podsyłaj filmiki to wstawie :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Kochany Trek. Znowu masz psiaka z chorą łapką...eh...ale tu chyba nie wygląda to groźnie. Pogryzienia łap w zbiorczych kojcach nie dziwią:( :( myśle, że "do wesela" sie zagoi :) Fajnie, że Pani Agnieszka tak o niego dba i wszystko obserwuje. I też super, że będzie wykąpany. Ale kochany czarnuszek. Bardzo jest ładny i taki kochany :)

ps. jestem już w domu więc w razie czego podsyłaj filmiki to wstawie :)

Sorry, dopiero wróciłam do domu, zaraz filmik Ci prześlę :) Dzięki wielkie :*

Posted

To bardzo wzruszające widzieć pięknego Treka na wolności, bezpiecznego i "zaopiekowanego". Jak to się mówi, losowi trzeba pomagać i bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli spełnić moje marzenie o wyciągnięciu Treka ze schroniska - przede wszystkim Agacie za wielkie serce i perfekcyjną organizację. Mam nadzieję, ze wspólnie odczarujemy ten jego zły los i od teraz będzie już tylko lepiej. 

Ciekawe, co z ta łapką, ale to chyba faktycznie nic poważnego. Trek zapowiada się na wspaniałego przyjaciela, schronisko raczej go nie zdołowało, myślę że szybko się odnajdzie:) 

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

to jest mój radysiak Roki / Pesto/ 

https://www.facebook.com/psyzradys/photos/a.787192021468015/841852799335270/?type=3&theater

Od kiedy jest z nami baczniej przyglądam się psom w Radysach i zauważyłam kilka psów i  chyba 2 suczki bardzo podobne do Rokiego. doszłam do wniosku ,że te psy muszą pochodzić z jednego rejonu bo takie podobieństwo nie może być przypadkowe.  

Trek też jest podobny i to bardzo do Rokusia :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Bardzo pięknie dziękuję Karen i pani Pauli z fb za wpłaty dla Treka, dzisiaj Aga da mi znać ile wydała i prześle rachunki za kąpiel i weta, to zrobię rozliczenie.

Posted

U weta było pobieranie krwi, wyniki będą jutro. Obejrzana łapa - stary uraz, teraz niestety rozlizywany. Grzbiet wydrapany mocno, bo pcheł od cholery na nim. Aga kupiła środek p/pchelny, ale po kąpieli trzeba odczekać i za 2 dni mu poda. Dostał zastrzyk przeciwświądowy i antybiotyk na łapkę. Uszy czyste, zęby całkiem w porządku. Waga 28 kg :)

Pies zniósł to wszystko cudownie, nawet nie jęknął przy kłuciu. :)))

• Like 1
Posted

Czyżby kolejny ideał? ;) Świetnie, że jest tak zaopiekowany. Mam nadzieję, że teraz będąc w bezpiecznym miejscu nie będzie rozlizywał łapy, niechby się ładnie zagoiło.

Posted
7 minut temu, agat21 napisał:

Kiyoshi wielkie dzięki za wstawienie fimików :)) Na nich dopiero widać Treka w pełnej krasie :) Naprawdę jest superaśny :)

tez tak uważam. DOmki powinny się bic o takiego pieska, swoją drogą- on chyba miał dobry dom gdzies kiedyś....

Posted

Muszę Wam powiedzieć, że Trek jest naprawdę super, dziś cały ranek asystował TZtowi Agi w ogrodzie. Podobno nie odstępował go na krok :))

73395270_415496006035943_331766852454501

A potem kradł serce młodej damy ;))

72727080_427630311270226_218113910622073

73158544_507787713105300_347065583944912

• Like 5