Anula Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ogromnie się cieszę,a Rex przyzwyczai się do domowych warunków i to szybko pozna,że jeszcze inne warunki o wiele bardziej przyjemniejsze są przebywania w domu a nie w budzie. Jeszcze przelałam swoją deklarację dla Rexa za IV.Może się przyda,może są długi za opłacenie hotelu. Quote
Jo37 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 17 minut temu, Aska7 napisał: Gdzie te zdjęcia ????????? Szafirka na razie jeździ do weta. Quote
Tyśka) Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 minuty temu, Jo37 napisał: Szafirka na razie jeździ do weta. Chyba chodziło o zdjęcia z nowego domu Rexa :) Quote
konfirm31 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Też wpłacę swoją stałą, ale po 10, bo teraz kaplica.. Quote
mdk8 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 43 minuty temu, Anula napisał: Ogromnie się cieszę,a Rex przyzwyczai się do domowych warunków i to szybko pozna,że jeszcze inne warunki o wiele bardziej przyjemniejsze są przebywania w domu a nie w budzie. Jeszcze przelałam swoją deklarację dla Rexa za IV.Może się przyda,może są długi za opłacenie hotelu. 13 minut temu, konfirm31 napisał: Też wpłacę swoją stałą, ale po 10, bo teraz kaplica.. Dziękuję . Jak będę miała rozliczenie z hoteliku to wszystko podliczę i zobaczymy jak to wygląda. Quote
Anula Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Chyba chodziło o zdjęcia z nowego domu Rexa :) Jak zrozumiałam to zdjęcia miały być przesłane do Poker,być może źle zrozumiałam. Quote
Poker Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: Jak zrozumiałam to zdjęcia miały być przesłane do Poker,być może źle zrozumiałam. Dobrze zrozumiałaś . Właśnie dzwonił pan Reksa. Jest super. Pan jest zachwycony. Pokochał Reksa i wygląda na to , że z wzajemnością. Piecho ma swój pokój , a właściwie sypialnię .Może wybierać gdzie chce przebywać. Do sypialni poszedł wczoraj sam po długim spacerze. Z rana przywitał się radośnie i znowu poszli na psacer. Pięknie chodzi na smyczy. Zatrzymywał się co jakiś czas i patrzył na pana z politowaniem , jakby chciał powiedzieć " co się facet tak wleczesz".(To słowa pana) Wyczaił lodówkę i próbuje sępić. Je z apetytem. Ponieważ bardzo cuchnął , państwo wykąpali go w swoim brodziku. Sam wszedł i był bardzo grzeczny. Za parę dni wybiorą się z nim do weta, bo ma nieładną skórę. Mam obiecane zdjęcia. 5 1 Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ale mu się trafiło. Powinien nazywać się Szczęściarz. 1 Quote
DORA1020 Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 5 godzin temu, mdk8 napisał: Dziękuję . Jak będę miała rozliczenie z hoteliku to wszystko podliczę i zobaczymy jak to wygląda. Pan Rafał powiedział,ze do zapłacenia jest 300zł Quote
mdk8 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 10 minut temu, DORA1020 napisał: Pan Rafał powiedział,ze do zapłacenia jest 300zł ok. Quote
mdk8 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Zapomniałam napisać , że imię zostaje. To super. :) Quote
Poker Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 31 minut temu, mdk8 napisał: To super. :) Podobno nie reaguje na nie , ale państwu się podoba. Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Podobno nie reaguje na nie , ale państwu się podoba. Na pewno zacznie reagować:) Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Przecudowne wieści Reksiowe. Ależ mu się udało!!! Po tylu latach! Ogłoszenie po Rexie podmienię na Mittsu, ale to dopiero wieczorem, teraz piszę z telefonu. Quote
Poker Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: No i jak z tymi zdjęciami ? Czekam Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Razem z nami czeka też opiekunka-wolontariuszka Rexa z hoteliku (jest na zdjęciach z Rexem), bo mocno pokochała tego owczara i dopytuje mnie jak jej ulubieniec się miewa w nowym domku :) Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Dnia 31.03.2020 o 18:26, DORA1020 napisał: podmien na Mitssu lub jakiegos psiaka od ala123 Podmieniłam na Mittsu, TUTAJ można podejrzeć. Dałam na Kraków, bo widziałam, że Twoje ogłoszenie jest na Wrocław. Trzymam kciuki za odzew. Quote
Baltimoore Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 17 minut temu, Tyś(ka) napisał: Podmieniłam na Mittsu, TUTAJ można podejrzeć. Dałam na Kraków, bo widziałam, że Twoje ogłoszenie jest na Wrocław. Trzymam kciuki za odzew. Śliczna ta Mittsu, taki mały wilczurek na niektórych zdjęciach :)) I zawadiackie wesołe spojrzenie :)) Poszukam jej wątku. Quote
Recommended Posts