Tyśka) Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Ufff, trudna akcja. Wielki podziw dla szafirka!!! Cieszę się, że ze schroniska jadą 4 psiaki. Quote
sue Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 My się już też zameldowaliśmy (Tymianek ze Szczebrzeszyna) teraz kierunek Zwierzyniec Quote
guccio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Ze Zwierzyńca(2 kocurki)pan Piotr już wyjechał. Quote
Anula Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 35 minut temu, sue napisał: My się już też zameldowaliśmy (Tymianek ze Szczebrzeszyna) teraz kierunek Zwierzyniec 12 minut temu, guccio napisał: Ze Zwierzyńca(2 kocurki)pan Piotr już wyjechał. Cudnie,niech tak dalej będzie.Tyle osób kibicuje temu transportowi,musi być dobrze.Koniec trasy nastąpi w nocy. Quote
Poker Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Ale akcja . Serce rośnie. Pan Piotr jest niezwykle dzielnym człowiekiem. Quote
DORA1020 Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Ale akcja . Serce rośnie. Pan Piotr jest niezwykle dzielnym człowiekiem. Tak,to prawda Wielkie dzieki dla Pana Piotra:) 9 zwierzaków jedzie po lepsze zycie,w ciągu kilku dni zostało to wszystko dograne a to wszystko dzieki staruszkowi Rexowi:) 1 Quote
guccio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Tak,to prawda Wielkie dzieki dla Pana Piotra:) 9 zwierzaków jedzie po lepsze zycie,w ciągu kilku dni zostało to wszystko dograne a to wszystko dzieki staruszkowi Rexowi:) Quote
guccio Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Przed chwilą, guccio napisał: Dzięki Tobie i Twojej determinacji też. Quote
Baltimoore Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 BRAWO Dora1020 za uratowanie Rexa :)) Znalazłaś mu hotelik i zorganizowałaś dużą grupę pomocową, która Rexa w tym hoteliku utrzymywała Znalazłaś mu DOM Stały Znalazłaś mu transport do tego domu :))) 2 2 Quote
Baltimoore Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 I podziękowania dla WSZYSTKICH, bez których sama jedna Dora nie byłaby w stanie Rexowi pomóc 3 1 Quote
Baltimoore Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Dnia 28.03.2020 o 09:03, Poker napisał: I żeby było śmieszniej, gdy się przedstawiłam, to Pan od razu wiedział z kim doczynienia. Bylam bardzo zaskoczona. Małe miasto Wrocław XD Quote
bakusiowa Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 16 minut temu, Baltimoore napisał: BRAWO Dora1020 za uratowanie Rexa :)) Znalazłaś mu hotelik i zorganizowałaś dużą grupę pomocową, która Rexa w tym hoteliku utrzymywała Znalazłaś mu DOM Stały Znalazłaś mu transport do tego domu :))) Dom jest z ogłoszenia Tyśki. 1 Quote
Baltimoore Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Dom jest z ogłoszenia Tyśki. Wiem, dlatego dziękuję WSZYSTKIM którzy byli zaangażowani w pomoc Rexowi. 1 Quote
jankamałpa Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Z tego co wyśledziłam na innym wątku to Reks już powinien być przekazany do swojego domku :). Quote
Baltimoore Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Chyba tak, też przeczytałam :)) Dobrze, że Pan Piotr już we Wrocławiu, jeszce ostatni- a przez to najtrudniejszy- odcinek drogi. Cały czas mocne kciuki za szczęśliwą podróż. Quote
Poker Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 Rozmawiałam z panem Reksa wcześniej. Mieli wszystko przygotowane dla niego i czekali. Obiecał ,że jutro zadzwoni do mnie z relacją. Bardzo chwalił DORA za to ,że kompetentna i miła. Quote
DORA1020 Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Pierwsze info z DS Rexa....... Pan Igor stwierdził,że Rex nigy nie mieszkał w domu,no wiadomo....przez 9 lat buda Połozył sie na swoim posłanku,pan Igor jeszcze po 22 -giej wyszedł z Rexem na długi spacer:) Rex wylizał wszystkich domowników:) Domownicy bardzo się cieszą,,że Rex do nich przyjechał:) ale my chyba bardziej sie cieszymy:) Ladnie chodzi po schodach:) ładnie na smyczy:) W tej chwili ponownie jest na długim spacerku:) No nie dałam rady....poryczałam się ze szczęścia 3 2 Quote
DORA1020 Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Fotki będzie miała Poker mój tel niestety nie przyjmuje MMS-ow Quote
Aska7 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 3 minuty temu, DORA1020 napisał: ....poryczałam się ze szczęścia Ja też ... Nareszcie ktoś Go będzie kochał 1 Quote
Recommended Posts