Jump to content
Dogomania

Szczęśliwe zakończenie:)Rexiu w DS.:)Rex ,starszy ON-ek na łańcuchu,czy doczeka pomocy? Czy ma szansę na normalny dom?Nadzieja umiera ostatnia!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj od Rafała pod sam Gdańsk pojechał terier, transport udało się znaleźć w ciągu doby :) Cicho wierzę w to, że Rexowi też się uda, a żeby pomóc szczęściu dodałam post na dwie grupy transportowe na FB oraz na lubelską grupę.

Może Rafał niech też doda post na swojej stronie?

Posted

A chętni na Rexa nie podjechali by np.do Katowic (z Wrocławia do Katowic jest autostrada)? Może by mógł pomóc Arek,który ma transport płatny(Arek nam woził psiaki z Zamościa).

Posted

Przyedzie po Rexa Szafirka,a  włwściwie jej mąż

maja samochód przystosowany do przewozu psiaków,ale jeszcze Szafirka mówiła,ze muszą prosic o pozwolenie

nie wiem...na przekroczenie granic województwa

w tym trudnym czasie wszystko wielka niewiadoma

wyjazd byłby w nastepnym tygodniu...może poniedziałek,wtorek

mamy nadzieję,ze może dołączy jakis zwierzak,zeby zmniejszyc koszty

koszt transportu 860zł

myslę,ze połowe dołoży DS

zamiast siedziec jeszcze nie wiem ile w hoteliku Rex ma szanse na swojdomek

Posted

To trzymam kciuki, aby wszystko się udało... Warto poogłaszać informacje o transporcie na dogomanii, może jakiś psiak się jeszcze załapie? Fajnie byłoby... 860zł to sporo, ale tak jak piszesz: to jednorazowy koszt.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

A może przy okazji bazarek transportowy? Zawsze coś udaje się zebrać?

Juz gadałysmy o tym z bakusiową

może uda sie jej zrobić

• Like 1
Posted

A z tym pozwoleniem za przekroczenie granic pierwszy raz słyszę.Może popytać Patrycji jak przewozi psiaki z Radys w różne strony.

A kto ma wydać takie zaświadczenie U.M,G.zamknięte.

Posted
12 godzin temu, Anula napisał:

A z tym pozwoleniem za przekroczenie granic pierwszy raz słyszę.Może popytać Patrycji jak przewozi psiaki z Radys w różne strony.

A kto ma wydać takie zaświadczenie U.M,G.zamknięte.

Już uzgodniłam transport z Szafirką

ja też pierwsze słyszę o takim pozwoleniu,ale skoro Szafirka zdobędzie takowe to nie ma problemu

Posted

Napisał do mnie Pan Daniel, który zaoferował transport na trasie Lublin = Wrocław = Lublin za 700zł (0,70gr/1km). On często reklamuje się na grupach transportowych. Jednak skoro już dograne z szafirką to mu napiszę, że nieaktualne. Oby udało się dobrać jakiegoś psiego pasażera na drogę.

Posted

Rozmawiałam dziś  po uzgodnieniu z DORA 1020 z chętnym na Reksa panem. Dom będzie pies miał bardzo dobry. Rodzina zwierzęco lubna. Ratowała jeże przeznaczając pokój dla nich. Ratowali też dzikie ptaki. Ostatniego  ONka  jakiego mieli przez 2 lata zabrali ze strasznych warunków. Pan zakochał sie w Reksie od pierwszego wejrzenia. Mówił ,że jak go zobaczył to od razu się zakochał.

Nie wiem kiedy Rex pojedzie. Pan obiecał dołożyć się do transportu.

Mówił  też ,że rozmawiał z bardzo kompetentną i miła panią czyli DORA1020.

• Like 1