Jump to content
Dogomania

Szczęśliwe zakończenie:)Rexiu w DS.:)Rex ,starszy ON-ek na łańcuchu,czy doczeka pomocy? Czy ma szansę na normalny dom?Nadzieja umiera ostatnia!

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Radek napisał:

Jak się Rex miewa?

Napewno dobrze,gdyby cos się działo Rafał by zadzwonił

zrobiłam ogłoszenie Rexsiusiowi,na Lublin

pod koniec stycznia wizyta u weta

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 28.01.2020 o 23:52, Radek napisał:

I kiedy wizyta?

Po weekendzie, w poniedziałek. W niedzielę kąpiel, a w poniedziałek wyprawa do lecznicy. Rafał ma ręce pełne roboty, a jeszcze padł mu telefon i był dzisiaj na interwencji, więc przy okazji rozmowy ze mną (miał do mnie pilną sprawę) poprosił, abym przekazała te informacjei tutaj. Badania mają być kompleksowe, USG i w razie potrzeby coś jeszcze. Niestety, na miejscu nie ma lecznicy z takim sprzętem i zrobienie USG jest równoznaczne już z pełną wyprawą do lecznicy kilkadziesiąt kilometrów dalej. Jednak Rex jest naprawdę zaopiekowany i niczego mu nie brakuje (poza człowiekiem), cieszy się życiem i możliwością z obcowania z ludźmi. To świetny, adopcyjny pies, nie da się go nie lubić :) Tylko domu mu brakuje.

• Like 1
Posted
Dnia 31.01.2020 o 16:06, Tyś(ka) napisał:

Po weekendzie, w poniedziałek. W niedzielę kąpiel, a w poniedziałek wyprawa do lecznicy. Rafał ma ręce pełne roboty, a jeszcze padł mu telefon i był dzisiaj na interwencji, więc przy okazji rozmowy ze mną (miał do mnie pilną sprawę) poprosił, abym przekazała te informacjei tutaj. Badania mają być kompleksowe, USG i w razie potrzeby coś jeszcze. Niestety, na miejscu nie ma lecznicy z takim sprzętem i zrobienie USG jest równoznaczne już z pełną wyprawą do lecznicy kilkadziesiąt kilometrów dalej. Jednak Rex jest naprawdę zaopiekowany i niczego mu nie brakuje (poza człowiekiem), cieszy się życiem i możliwością z obcowania z ludźmi. To świetny, adopcyjny pies, nie da się go nie lubić :) Tylko domu mu brakuje.

Dziękuję Tyska za info

ja już ogłaszam Rexa,ale bez odzewu

Posted
Dnia 1.02.2020 o 11:35, mdk8 napisał:

Pani Ania wpłaciła stałą za I. Dziękuję :)

Dnia 3.02.2020 o 17:59, mdk8 napisał:

Konto Rexa zasiliły stałe od Agnieszka103 10,-  i mama_Alfika  20,- . 

Dziękujemy :)

Dnia 5.02.2020 o 18:36, mdk8 napisał:

Na koncie mam :

Anula 10,-

yossariana 10,-

Dziękuję :)

8 godzin temu, Radek napisał:

Przelałem kilka groszy dla Rexa.

Bardzo dziekujemy:)

Ja Rexa ogłaszam,ale bez odzewu.

Rafał miał go ogłosic na fb,ale nie wiem czy ogłosił,ja nie jestem fbukowa.

Dzwoniłam do niego,ale chyba ma jakies problemy z telefonem.

To dobry hotelik,ale  Rafał ciągle zajęty 

Tyśka może Ty ogłosiłabyś Rexa na fb?

Wysłałam info o Rexie do dziewczyn z Krakowa,miały go ogłosić

czekam na nowe fotki do ogłoszeń

Posted
10 godzin temu, DORA1020 napisał:

Tyśka może Ty ogłosiłabyś Rexa na fb?

Wysłałam info o Rexie do dziewczyn z Krakowa,miały go ogłosić

czekam na nowe fotki do ogłoszeń

Ogłoszę z przyjemnością, ale proszę o cierpliwość. Nie wiem czy przez weekend dam radę, ale się postaram jak najszybciej. Rex jest świetny, szkoda aby się zasiedział.
Choć ostatnio ja nie mam żadnych adopcji z FB... :(

Posted

Chwilę pisałam z Rafałem w sprawie "mojego" Oriona, ale napisał mi też, że Rex jest już po kąpieli, zdjęcia pod ogłoszenia planowane są na najbliższy tydzień - o ile pogoda pozwoli. :) Pozostaje czekać. :)

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Chwilę pisałam z Rafałem w sprawie "mojego" Oriona, ale napisał mi też, że Rex jest już po kąpieli, zdjęcia pod ogłoszenia planowane są na najbliższy tydzień - o ile pogoda pozwoli. :) Pozostaje czekać. :)

Dziękuję Tyśka za info:)