Jump to content
Dogomania

Szczęśliwe zakończenie:)Rexiu w DS.:)Rex ,starszy ON-ek na łańcuchu,czy doczeka pomocy? Czy ma szansę na normalny dom?Nadzieja umiera ostatnia!

Recommended Posts

Posted

Z tego, co patrzę na pierwsze filmiki i zdjęcia rana na nosku to jeszcze CHYBA "pamiątka" po właścicielu, teraz wygląda jakby się goiło - ale pewnie Dora zna odpowiedź, też zwróciłam na to uwagę.

Posted
12 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Z tego, co patrzę na pierwsze filmiki i zdjęcia rana na nosku to jeszcze CHYBA "pamiątka" po właścicielu, teraz wygląda jakby się goiło - ale pewnie Dora zna odpowiedź, też zwróciłam na to uwagę.

Niestety nie znam odpowiedzi

idąc w każdą niedzielę do Mamy na cmentarz widziałam Rexa na łańcuchu,nie był to dla mnie przyjemny widok

w upały 40 stopniowe buda na samym słońcu,a psiak ma futro,miałam ochotę powiedzieć mu,żeby ubrał sie w futro i usiadł na takim słońcu,ale nie zrobiłam tego,bo wiedziałam,że prędzej czy pózniej zabiorę Rexa,nie chciałam wchodzic w konflikt,Rex dosyc długo czekał na  miejsce u Murki,w koncu sie udało

Rexa widziałam z daleka ,więc nie mogłam widzieć tej plamki

ale chyba musi to zobaczyc wet....zadzwonię do Rafała

Posted

Dzwoniłam do Rafała

Rex miał strupka,którego rozdrapał,ale z tym noskiem jest wszystko ok

natomiast na grzbiecie ma sporo guzków:(

pewnie to nic groznego,ale wet musi sprawdzic

Rex bedzie szczepiony,również na wirusówki,to starszy psiak,więc lepiej żeby był zaszczpiony

również będzie miał zrobiona morfologie,razem z biochemią

koszt 150zł

Posted
10 godzin temu, Radek napisał:

Oby to nie było nic poważnego. 

Oby......ale już się zmartwiłam

Dysia mi sie przypomniała:(

ale Rex będzie miał więcej szczęścia,trzeba w to wierzyć

tymbardziej,że Rafał mówił,że Rex jest wesołym psiakiem,apetyt mu dopisuje,koopy ładne:)

będzie dobrze......przyciągajmy dobre mysli......

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
14 godzin temu, mdk8 napisał:

Rex dostał stałą od P. Ani ze Szczekocin  30,-. Dziękuję  :)

13 godzin temu, jankamałpa napisał:

Poszła stała za grudzień.  Gdybym na którymś wątku nie wpłaciła deklarowanej kwoty  to proszę mi przypomnieć. 

Dziękujemy:)