DORA1020 Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Wczoraj dzwoniłam,Rex pojedzie wtorek, środa..... 1 1 Quote
IlonaS Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Nareszcie zacznie nowe, lepsze życie. Super. Quote
asiuniab Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Dnia 29.10.2019 o 21:09, jankamałpa napisał: To chyba ni eproblem z Dogo tylko z komputerem albo przeglądarką, a może jakiś wirus. ooo dzięki za nowy trop, już nie mam pomysłu :( dziś wyjątkowo zrestartowałam hasło, więc mogę chwilę tu pobyć, szkoda mi, bo mam 13 nieodczytanych wiadomości, a to z reguły zaproszenia na bazarki, a wiadomo bazarki, to pomoc dla bezdomniaków; spróbuję z innej przeglądarki następnym razem :) Quote
DORA1020 Posted November 19, 2019 Author Posted November 19, 2019 To juz dzisiaj.......... Rafał przyjeżdża po Rexa Quote
DORA1020 Posted November 19, 2019 Author Posted November 19, 2019 8 godzin temu, Aska7 napisał: Będzie jakaś fotorelacja ? Niestety nie...... Rex ju z w hoteliku więcej info pewnie jutro...... z hoteliku bedą fotki... Quote
mdk8 Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Bardzo się cieszę , że Rex już na wolności. Rex dostał prezent od wujka b-d na nową drogę życia 80,-. Dziękuję pięknie. :) 1 Quote
IlonaS Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Wpadam, i jakaż wspaniała wiadomość. Nareszcie wolny i bezpieczny. Teraz musi być tylko lepiej. Trzymam kciuki z Rexa. Quote
Tyśka) Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Dora, nie bij :) Jestem nieco (za) śmiała, bo pisząc do Rafała w sprawie Oriona zapytałam i o Rexa. Pozwoliłam sobie, bo ciekawość mnie zżerała ;) Rex podobno jest świetny, ale koszmarnie zaniedbany. Bardzo proludzki i przytulaśny. Jak Rafał wypuścił go na wybieg to psinek nie mógł uwierzyć :)) Brykał na całego a uśmiech od ucha do ucha stałe gości na jego pysku. Wolność :) Więcej pewnie Dora się dowie, ja tylko tyle i pomyślałam że się podzielę :) 5 1 Quote
yossariana Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 to ja dorzucę do hoteliku 10 zł na miesiąc - na razie zacznę od grudnia do czerwca. Poproszę o konto do wpłaty 2 Quote
DORA1020 Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 14 godzin temu, mdk8 napisał: Bardzo się cieszę , że Rex już na wolności. Rex dostał prezent od wujka b-d na nowa drogę życia 80,-. Dziękuję pięknie. :) 7 godzin temu, yossariana napisał: to ja dorzucę do hoteliku 10 zł na miesiąc - na razie zacznę od grudnia do czerwca. Poproszę o konto do wpłaty Serdecznie dziękuje za pomoc biedakowi:) Quote
DORA1020 Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 Tyśka...no co Ty.... ciesze się,że mnie wyręczyłas i wstawiłas info i fotki dziekuję:) Quote
DORA1020 Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 Rex faktycznie bardzo zaniedbany,brudny i śmierdzący,sierść skołtuniona,kolczatka wbiła sie w szyję psiaka Rex jest bardzo miły i posłuszny...ale.....jak dorwał sie wolności ,to chodził na wybiegu,wąchał,z zaciekawieniem wszysko obserwował, i nie bardzo zwracał uwagę na Rafała ale to tylko chwilowe......ponieważ pózniej przybiegł na zawołanie Rex będzie wykąpany,w lecznicy, i tam zostanie na noc,wiadomo,zimno jest i boimy sie ,żeby sie nie przeziębił kołtuny będą wyciete, pozniej odrobaczanie,tydzień po odrobaczeniu szczepienie to mądry psiaczek,z chęcią wsiadł do auta,chyba przeczuwał,że czeka go lepsze życie dzięki Wam:) bardzo wszystkim dziekuję:) 2 Quote
IlonaS Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Tak się cieszę. Będę zaglądać, bo pewno będą nadchodziły jakieś wiadomości o jego dalszym życiu, na wolności już. Quote
Anula Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Jestem przekonana,że REX przejdzie metamorfozę.Teraz jest cudny a po SPA.....! On cieszy się wolnością jest szczęśliwy zapewne bo wolny bez uwięzi. 2 Quote
Recommended Posts