Tola Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 TZ zamówił karmę dla Nussi Numer zamówienia: 150254884 Data zamówienia: 28.10.2019 Adres (rachunek): Pan Zamojska Fundacja Dla Zwierząt i Środowiska ZEA Jarosław Margol9223035661 Kilińskiego 5 22-400 Zamość PL Sposób płatności: Płatność przelewem Twoje zamówienie Artykuł Suma z VAT Royal Canin Veterinary Diet - Hepatic HF 16- 6 kg Nr artykułu 306875.2 1x 139,80 PLN 139,80 PLN Suma z VAT 139,80 PLN 2 Quote
Bogusik Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Pięknie dziękujemy Fundacji Zea za karmę suchą dla Nussi :) Quote
Bogusik Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Powiadomiłam Hanię o dwóch dostawach karmy :) 1 Quote
Bogusik Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Dnia 18.10.2019 o 14:02, Jaaga napisał: Pytają na jaki adres wysłać oryginał badań? Jesli juz to może podajcie na priv adres hoteliku, gdzie będzie, bo chyba stamtąd pojedzie na badania lub wg mnie łatwiej przekazać te maile ze skanami badań do wydrukowania. Przy okazji powiadomienia Szafirki o nadejściu zamówionej karmy zapytałam czy przyszły jakieś wyniki badan i niestety ale do tej pory ich nie ma.Jaaga czy mogłabyś dopytać czy zostały wysłane? Quote
Anula Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 1 godzinę temu, kamma13 napisał: Transport umówiony :) A konkretnie jakie są plany? Bardzo,bardzo dziękujemy za pomoc.W świetle zbliżających się wydatków jest to ogromna pomoc dla nas.Jesteś Kochana. Quote
Jaaga Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 15 godzin temu, Bogusik napisał: Przy okazji powiadomienia Szafirki o nadejściu zamówionej karmy zapytałam czy przyszły jakieś wyniki badan i niestety ale do tej pory ich nie ma.Jaaga czy mogłabyś dopytać czy zostały wysłane? Ja dostałam od nich mailem zapytanie, wiec tą sama drogą wysłałam dane. Tam bardzo trudno jest sie dodzwonić. Zapytam mailem. Jesli jeszcze nie dotrą, to najlepiej jakby Hania wydrukowała te skany lub przeslała lekarzowi. Choc przy poczcie nic mnie nie dziwi, bo niedawno dokument 80 km wysłany listem poleconym szedł 6 dni. Quote
Bogusik Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Ja dostałam od nich mailem zapytanie, wiec tą sama drogą wysłałam dane. Tam bardzo trudno jest sie dodzwonić. Zapytam mailem. Jesli jeszcze nie dotrą, to najlepiej jakby Hania wydrukowała te skany lub przeslała lekarzowi. Choc przy poczcie nic mnie nie dziwi, bo niedawno dokument 80 km wysłany listem poleconym szedł 6 dni. Ok dziękuję.Jak nie dojdą to nie będzie innego wyjścia jak skany wydrukować, chociaż wynik z usg jest pisany ręcznie i niezbyt wyraźny i np. ja nie mogę go rozczytać Quote
Jaaga Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 6 minut temu, Bogusik napisał: Ok dziękuję.Jak nie dojdą to nie będzie innego wyjścia jak skany wydrukować, chociaż wynik z usg jest pisany ręcznie i niezbyt wyraźny i np. ja nie mogę go rozczytać Nie będzie innego i tak. Wyniki z usg i echo zawsze doktor pisze odręcznie. Podeśle może tel do dr Kudły? jakby ktoś chciał cos się dowiedzieć. On bardzo chętnie współpracuje z innymi lekarzami i na pewno lekarzowi, ktory będzie prowadzic Nussi, powie co i jak. Mnie tłumaczył przez telefon, ale myśle, że co do jego sugestii toku leczenia i dalszych badań, to najlepiej żeby Hania lub jej lekarz już dzwonili. Quote
Bogusik Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 minutę temu, Jaaga napisał: Nie będzie innego i tak. Wyniki z usg i echo zawsze doktor pisze odręcznie. Podeśle może tel do dr Kudły? jakby ktoś chciał cos się dowiedzieć. On bardzo chętnie współpracuje z innymi lekarzami i na pewno lekarzowi, ktory będzie prowadzic Nussi, powie co i jak. Mnie tłumaczył przez telefon, ale myśle, że co do jego sugestii toku leczenia i dalszych badań, to najlepiej żeby Hania lub jej lekarz już dzwonili. To na wszelki wypadek faktycznie podaj ten nr tel. do dr.Kudły :) Quote
kamma13 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 4 godziny temu, Anula napisał: A konkretnie jakie są plany? Ano takie, że w czwartek wczesnym popołudniem zabieram Nussi z Katowic i jedziemy do Nowej Soli. Po drodze dam znać Szafirce, o której planowany przyjazd. Mam kontakty i adresy, dowiedziałam się już wszystkiego,o Nussi, co może być ważne w podróży. 1 2 Quote
Anula Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 3 godziny temu, Jaaga napisał: Nie będzie innego i tak. Wyniki z usg i echo zawsze doktor pisze odręcznie. Podeśle może tel do dr Kudły? jakby ktoś chciał cos się dowiedzieć. On bardzo chętnie współpracuje z innymi lekarzami i na pewno lekarzowi, ktory będzie prowadzic Nussi, powie co i jak. Mnie tłumaczył przez telefon, ale myśle, że co do jego sugestii toku leczenia i dalszych badań, to najlepiej żeby Hania lub jej lekarz już dzwonili. Bez kart informacyjnych o badaniach,wynikach nie ma co Hania pokazywać się u swojego weta aby dalej kontynuować konkretne leczenie,ponieważ trzeba by było robić wszystko od nowa.Mam nadzieję,że Lecznica jednak wyśle albo wysłała wszystko. Te badania kosztowały sporo kasy i nie mogą zaginąć. Quote
Jaaga Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 27 minut temu, Anula napisał: Bez kart informacyjnych o badaniach,wynikach nie ma co Hania pokazywać się u swojego weta aby dalej kontynuować konkretne leczenie,ponieważ trzeba by było robić wszystko od nowa.Mam nadzieję,że Lecznica jednak wyśle albo wysłała wszystko. Te badania kosztowały sporo kasy i nie mogą zaginąć. Anula, to co poszło mailem to wlaśnie skany całej dokumentacji. Wystarczy wydrukować.Przesłałam adres Hani do przychodni. Na 5 str. Tola wstawiła tą dokumentację. Tewraz widzę, że tu jest chyba wstawiona nie cała dokumentacja, jaka Toli wysłałam. Quote
Anula Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 1 minutę temu, Jaaga napisał: Anula, to co poszło mailem to wlaśnie skany całej dokumentacji. Wystarczy wydrukować.Przesłałam adres Hani do przychodni. Ja nie bardzo rozumiem.To do Hani Lecznica prześle skany na maila? Może źle zrozumiałam ale oryginały miały być przesłane przez Lecznicę listem do Hani. Już więcej nie będę się pytać, to dla mnie to jest za ciężkie do zrozumienia. Quote
Jaaga Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 6 minut temu, Anula napisał: Ja nie bardzo rozumiem.To do Hani Lecznica prześle skany na maila? Może źle zrozumiałam ale oryginały miały być przesłane przez Lecznicę listem do Hani. Już więcej nie będę się pytać, to dla mnie to jest za ciężkie do zrozumienia. Dostałam dwa maile ze skanami, przesłałam je dalej mailem Marcie. Oryginały, czyli wersję papierową tych samychwyników badań lecznica miała wysłać na adres Hani. Mam podany mail Hani, więc te dwa maile przekażę Jej bezpośrednio, bo nie widzę tu wszystkiego wstawionego. Quote
Jaaga Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Właśnie wszystko dwoma mailami przekazalam dalej Hani. Quote
Tyśka) Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Trzymam kciuki za podróż Nussi do szafirki :) Quote
Anula Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 40 minut temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki za podróż Nussi do szafirki :) To już jutro. Quote
Nadziejka Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Anulko z całego serducha za ksiezniczke sciskam tulinkam Quote
Havanka Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Ja też wpadłam, by życzyć kamma13 i Nussi szczęśliwej drogi do Szafirki ! Trzymam mocno kciuki, by podróż minęła bez przykrych niespodzianek ! Powodzenia !!!! Quote
Tola Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 I ja trzymam kciuki i będę jutro myślami z kamma13 i Nussi - szerokiej drogi! Quote
Tola Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Na konto ZEA wpłynęło 500 zł dla Nussi od Aleksandry O. z Warszawy. Bardzo dziękujemy! Nie wiem, czy to ktoś z dogo? 1 Quote
Nadziejka Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Alez cudna wielka kwota alez Serce Wielkie A ja zapraszam tylko do podglądania narazie kramik jeszcze nie czynny .pr nie pisać..jeszcze czaruje chwilka chwilka..bedzie pachnidełek kila dla Szarika i Nussi Quote
Bogusik Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 14 godzin temu, Tola napisał: Na konto ZEA wpłynęło 500 zł dla Nussi od Aleksandry O. z Warszawy. Bardzo dziękujemy! Nie wiem, czy to ktoś z dogo? Ogromne wsparcie finansowe :):Jak widać dobre Anioły o wielkim sercu czuwają :):):) 1 Quote
kamma13 Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Nusia na pokładzie. Wystraszona, ale stara się być optymistką. Do 4 godzin powinnyśmy być w hoteliku. 1 2 Quote
Recommended Posts