Tyśka) Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Nusia jest bardzo ujmująca... Kochana malutka. Quote
Anula Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 Szkoda,że nie podali na badaniach wieku i ile waży Nussi. Brzuszek nie najlepiej wygląda jeszcze. Quote
Anula Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 A dzisiaj miła niespodzianka.Onaa i b-b wspomogły wpłatą naszą Nussi. Z całego serca dziękujemy. Quote
Bogusik Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Otrzymałam od Hani wiadomość,że Nussi może już przyjechać do Hoteliku.Skontaktowałam się z kamma13 w sprawie transportu i jeżeli jej mąż nie będzie jechał na tej trasie wcześniej,to na pewno wybierają się w te okolice 31.10 i mogą zabrać Nussi ze sobą.Transport będzie do samej Nowej Soli i za darmo,za co jeszcze raz z całego serca dziękuję :) Podałam Kamili dane adresowe i kontaktowe do Szafirki i telefon do Jaaga. 3 Quote
Tola Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 8 godzin temu, Bogusik napisał: Otrzymałam od Hani wiadomość,że Nussi może już przyjechać do Hoteliku.Skontaktowałam się z kamma13 w sprawie transportu i jeżeli jej mąż nie będzie jechał na tej trasie wcześniej,to na pewno wybierają się w te okolice 31.01 i mogą zabrać Nussi ze sobą.Transport będzie do samej Nowej Soli i za darmo,za co jeszcze raz z całego serca dziękuję :) Podałam Kamili dane adresowe i kontaktowe do Szafirki i telefon do Jaaga. To czekamy na dalsze informacje związane z transportem. Quote
Anula Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Z mojego bazarku uzyskano kwotę 357,00zł. http://:https://www.dogomania.com/forum/topic/350687-z-jednej-szafy-do-drugiej-szafybazarek-141019-191019/?tab=comments#comment-17527871 1 Quote
Jaaga Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Dnia 21.10.2019 o 20:18, Anula napisał: Szkoda,że nie podali na badaniach wieku i ile waży Nussi. Brzuszek nie najlepiej wygląda jeszcze. Wiem, ze lekarz określił ją na 10 lat. Brzuch jest spory, przy usuwaniu przepuklin warto też usunąć szwy pod skórą po sterylce, które nie rozpuściły się i prawie przebijaja skórę od środka, stale drażniąc ją. Na zdjęciu, które sama robiłam trzymając sunię, nie widać tej przepukliny pod końcem cięcia, ale jest duża. Quote
Jaaga Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 21 godzin temu, Bogusik napisał: Otrzymałam od Hani wiadomość,że Nussi może już przyjechać do Hoteliku.Skontaktowałam się z kamma13 w sprawie transportu i jeżeli jej mąż nie będzie jechał na tej trasie wcześniej,to na pewno wybierają się w te okolice 31.10 i mogą zabrać Nussi ze sobą.Transport będzie do samej Nowej Soli i za darmo,za co jeszcze raz z całego serca dziękuję :) Podałam Kamili dane adresowe i kontaktowe do Szafirki i telefon do Jaaga. Transport z Katowic od mojej mamy, gdzie jest Nussi? Wolę upewnić sie, żeby kamma nie przyjechała omyłkowo po sunię do nas na wieś. Quote
Bogusik Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 3 godziny temu, Jaaga napisał: Transport z Katowic od mojej mamy, gdzie jest Nussi? Wolę upewnić sie, żeby kamma nie przyjechała omyłkowo po sunię do nas na wieś. Podałaś Anuli na pw. nr tel.do mamy, a ja też na pw. napisałam Kamili. Quote
kamma13 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Wiem, że trzeba odebrać Nussi z Katowic. Jeśli macie taką wiedzę, to dajcie znać, jak ona znosi podróże, czego się spodziewać, żebym mogła dobrze się przygotować. 1 Quote
Tola Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Dnia 20.10.2019 o 14:39, Anula napisał: Jaaga,oryginał badań niech będzie wysłany do hoteliku do szafirki.Podam adres. Przelałam 40,00zł na Twoje konto za Hepatil Forte. Przelałam także 295,00zł do Fundacji ZEA za badania. 295 zł już na koncie Zea, bardzo dziękuję. 1 Quote
Tola Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 1 godzinę temu, kamma13 napisał: Wiem, że trzeba odebrać Nussi z Katowic. Jeśli macie taką wiedzę, to dajcie znać, jak ona znosi podróże, czego się spodziewać, żebym mogła dobrze się przygotować. U nas podróż na trasie Zamość - Katowice sunia spędziła w kontenerku, cichutko i bez problemu; nie wymiotowała, nie piszczała,, większość drogi spokojnie przespała. Quote
Anula Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 9 godzin temu, Jaaga napisał: Wiem, ze lekarz określił ją na 10 lat. Brzuch jest spory, przy usuwaniu przepuklin warto też usunąć szwy pod skórą po sterylce, które nie rozpuściły się i prawie przebijaja skórę od środka, stale drażniąc ją. Na zdjęciu, które sama robiłam trzymając sunię, nie widać tej przepukliny pod końcem cięcia, ale jest duża. Jaaga,a co sądzisz o tym aby Nussi zaszczepić na choroby wirusowe teraz.Boję się aby jakiegoś paskudztwa nie podłapała. Quote
Bogusik Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 12 godzin temu, Anula napisał: Z mojego bazarku uzyskano kwotę 357,00zł. http://:https://www.dogomania.com/forum/topic/350687-z-jednej-szafy-do-drugiej-szafybazarek-141019-191019/?tab=comments#comment-17527871 I tu pięknie podziękuję Pani Agacie od Aleksa,która ofiarowała fanty na bazarek,a dzięki kupującym zebrała się tak pokaźna suma! :) Quote
Jaaga Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 17 godzin temu, Anula napisał: Jaaga,a co sądzisz o tym aby Nussi zaszczepić na choroby wirusowe teraz.Boję się aby jakiegoś paskudztwa nie podłapała. Mama z nia z tego powodu wychodzi tylko u siebie. Nie sądzę, że bedzie na dniach jechać gdzieś do weta, a w okolicy nie ma przychodni, dopiero w centrum. Myśle, że w takim razie lepiej już zaszczepić ją w hoteliku. Powiem mamie, że gdyby musiała niespodziewanie jechac do lekarza, to żeby zabrała ja ze sobą. Quote
Anula Posted October 25, 2019 Author Posted October 25, 2019 29 minut temu, Jaaga napisał: Mama z nia z tego powodu wychodzi tylko u siebie. Nie sądzę, że bedzie na dniach jechać gdzieś do weta, a w okolicy nie ma przychodni, dopiero w centrum. Myśle, że w takim razie lepiej już zaszczepić ją w hoteliku. Powiem mamie, że gdyby musiała niespodziewanie jechac do lekarza, to żeby zabrała ja ze sobą. Dobrze.Dziękuję. Quote
Anula Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 .Fundacja ZEA - 04.10.19- karma mokra i sucha- Animonda 24x400g;Bosh mini Adult Lamb-2x3kg. A tak ogólnie to trzeba Nussi przed przyjazdem do hoteliku zamówić inną karmę - Hepatic ze względu na złe wyniki wątrobowe. Quote
Anula Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Z bazarku Nadziejkowego uzyskano kwotę 46,50zł dla Nussi. Nadziejko jesteś Kochana,tyle dobra czynisz dla psiaków.Nawet deklaracja stała nie zastąpi wpłat z bazarków.Serdecznie dziękuję za pomoc. 1 Quote
Anula Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Zamówiłam karmę mokrą wątrobową. na adres szafirki. Artykuł Suma z VAT Hill's Prescription Diet l/d Liver Care Original - 24 x 370 g 1 x 199,80 zł 199,80 zł Standardowa dostawa gratis Cena razem z VAT199,80 zł Quote
Nadziejka Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 -Ciociu mam kolejne zakupy na kramiku dla Nusienki wiec jeszcze będę slac pieniazki Tobie calem serduchem tulinkam Nusienke ksiezniczunie lada dzień otworze kolejny bazarcik dla maleńkiej zapraszam do zagladania jeszcze nie czynny czarujemy dla maleńkiej zamojskiej Nussienki Quote
Nadziejka Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Zaczarowany dla maleńkiej Nussi która wyzdrowieć mussi-sercem do 15 listopad zapraszam z serca całego Quote
Anula Posted October 28, 2019 Author Posted October 28, 2019 5 minut temu, Nadziejka napisał: Zaczarowany dla maleńkiej Nussi która wyzdrowieć mussi-sercem do 15 listopad zapraszam z serca całego Nadziejko,z całego serca dziękujemy. Quote
Recommended Posts