elficzkowa Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 56 minut temu, Havanka napisał: Witaj Aniu. Ja tez wciąż zapraszam na bazarek. Jeszcze tylko 60 zł brakuje do kosztu zabiegu i tyle samo na karmę. Mam nadzieje, ze znajdą się jeszcze dobre duszyczki i wspomogą Oriona. 2 Quote
Tyśka) Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 20 godzin temu, Havanka napisał: Dziękuję Tysia, siły będą mi potrzebne a najbardziej Misiowi. Ma bardzo złe wyniki, źle się czuje, nic nie je ani nie pije. Leczę go na trzustkę i niewydolność nerek. Najgorsze jest to, ze po lekach, które dostaje w kroplówce czuje się jeszcze gorzej. Dopiero po ok. 2 dniach jest malutka poprawa. Wetka mówi, ze jest mała nadzieja i jej sie będę na razie trzymać. Za serduszko dla Orionka bardzo dziekuję !!!! Aaaa i jeszcze dziękuję, ze reklamujesz bazarek w podpisie ! Super !!! Bardzo to smutne, kiedy chorują nasze zwierzaki :( Mam nadzieję, że starczy Wam sił i Misiem się jeszcze nacieszyć. Nawet najmniejsza poprawa jest powodem do radości, Misiu zdrowia! Dziękuję raz jeszcze za bazarek - zwłaszcza, że masz na głowie chorobę swojego Misia. To niesamowite, że w obliczu trudności życiowych nie zawahałaś się z pomocą innemu psiakowi 2 1 Quote
Tyśka) Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Havanko!Trzymamy kciuki za Twojego Misia. I czarujemy zdrowie 1 Quote
Havanka Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 4 godziny temu, guccio napisał: Havanko!Trzymamy kciuki za Twojego Misia. 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: I czarujemy zdrowie Jestescie kochane ! Dziękuję ! Pomyślmy też o Amiku, żeby chłopak nie głodował. Quote
Tyśka) Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 To ja pokażę jak do niedawna wyglądało życie Orionka - zjadanego przez muchy, pchły i samotność... przez swoje najlepsze lata życia. Do Leszka, który zaczął odmieniać mu świat, przylgnął od razu: 1 Quote
elficzkowa Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Odkarmimy Orionka, wykastrujemy i znajdziemy najlepszy domek :) 2 Quote
Havanka Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: To ja pokażę jak do niedawna wyglądało życie Orionka - zjadanego przez muchy, pchły i samotność... przez swoje najlepsze lata życia. Do Leszka, który zaczął odmieniać mu świat, przylgnął od razu: 34 minuty temu, elficzkowa napisał: Odkarmimy Orionka, wykastrujemy i znajdziemy najlepszy domek :) Pan Leszek był pierwszą osobą, która zaczęła odmieniać jego życie. Miejmy nadzieję, ze łańcuch to już przeszłosć. Tylko trzeba chłopakowi troszkę jeszcze pomóc... Aniu, piękna sentencja. Wykorzystam ją do przyszłego ogłoszenia. Quote
Havanka Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 Pokażę jeszcze nasz bazarek ! Może ktoś przyjdzie z pomocą... Quote
Havanka Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 W poniedziałkowy ranek podrzucimy wysoko i zaprosimy po miseczkę karmy ! Quote
Isiak Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Dzień dobry :) Poproszę miseczkę za 15 zł. 2 1 Quote
Havanka Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 47 minut temu, Isiak napisał: Dzień dobry :) Poproszę miseczkę za 15 zł. Isiaczku, wracasz mi nadzieję ! Pięknie dziękuję za pomoc i życzę miłego wieczoru i dobrej nocy. Quote
kado Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 A ode mnie poproszę 2 serduszka na kastracji i miseczkę z karmą za 10 złociszy. Konto bez zmian? 2 1 Quote
Havanka Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 9 godzin temu, kado napisał: A ode mnie poproszę 2 serduszka na kastracji i miseczkę z karmą za 10 złociszy. Konto bez zmian? Kado, pięknie dziękuję za pomoc !!!! Ogromna niespodzianka we wtorkowy poranek ! Już tak niewiele brakuje... może jednak uda się zebrać potrzebną kasę. Życzę Ci dobrego, udanego dnia i pozdrów serdecznie Karolinkę ! Konto wciąż to samo. Quote
Nesiowata Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 To w takim razie poproszę jeszcze miseczkę karmy za 15 zł. I dalej zapraszam do zakupów. 2 1 Quote
Havanka Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: To w takim razie poproszę jeszcze miseczkę karmy za 15 zł. I dalej zapraszam do zakupów. Boziu... Danusiu ogromnie dziękuję !!! Czuję,że dzis bedzie dobry dzień ! I takiego właśnie Ci życzę !!! Miseczke zaznaczę po powrocie do domu. Teraz jestem u lekarza. Buziaczki ! Quote
Havanka Posted October 8, 2019 Author Posted October 8, 2019 10 minut temu, anica napisał: Dzień dobry :)) Witaj Aniu ! Przybiegłam, bo zapachniało kawą ! Może jej aromat jeszcze kogoś tu ściągnie? Quote
Recommended Posts