Jump to content
Dogomania

ZAKONCZONY. ROZLICZONY. Karmimy i kastrujemy Oriona ! Do 12.10.19, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za bazarek, za podrzucanie i kupowanie :) Dla mnie to wiele znaczy - już zaczynałam się podłamywać sytuacją, a teraz się uśmiecham dzięki Wam :) Dziękuję.

Podobny obraz

Posted
2 godziny temu, elficzkowa napisał:

Orion czeka (...) na pieniążki na kastrację ( i tu mam wątpliwości czy Orion na pewno na to czeka :))

Nie wiem czy czeka na kastrację, ale szybko mu zleci.

Klejnoty straci w przyszłym tygodniu. :D

Posted
4 godziny temu, elficzkowa napisał:

Orion czeka na pieniążki na karmę ( to pewne ) oraz na pieniążki na kastrację ( i tu mam wątpliwości czy Orion na pewno na to czeka :))

Całe szczęście, ze o tym nie wie... po co maluszka stresować?

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Bardzo dziękuję za bazarek, za podrzucanie i kupowanie :) Dla mnie to wiele znaczy - już zaczynałam się podłamywać sytuacją, a teraz się uśmiecham dzięki Wam :) Dziękuję.

Podobny obraz

Witaj Tysia ! Może nie będzie tak źle. Bywały gorsze sytuacje, z których udawało się wybrnąć. Głowa do góry !

29 minut temu, guccio napisał:

Havanko!

Olinka wyściskana,dziękujemy za pamięć.Pozdrawiamy.

Guccio, dziękuję ! O Olince zawsze będę pamiętać. Zapadła mi w serce głęboko. To cudowna, kochana sunia.

Wciąż czekamy i zapraszamy na bazarek !

Posted
1 godzinę temu, elficzkowa napisał:

Zapraszamy do Oriona. Dywaniki też czekają :)

Jestem ciekawa, komu przypadną w udziale ?

32 minuty temu, elik napisał:

Najlepsze zakupy sa w piątkowy wieczór na dogo  :)

No właśnie a tu dziś cichutko jak w poniedziałkowy wieczór.

Posted

Dziękuję,ze pamietacie o bazarku. Przepraszam,że tak malo mnie na nim,ale mój Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam.            Mam nadzieję,że do wieczora jeszcze ktos zajrzy z niespodzianką dla Oriona...

Posted
10 minut temu, Havanka napisał:

Dziękuję,ze pamietacie o bazarku. Przepraszam,że tak malo mnie na nim,ale mój Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam.            Mam nadzieję,że do wieczora jeszcze ktos zajrzy z niespodzianką dla Oriona...

Ojej, Havanko, zasmuciła mnie Twoja wiadomość o Misiu :( Co mu dokładnie dolega?
Życzę dużo sił dla Ciebie i piesionka, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.pray.gif Bisous14.gif

Poproszę jedno serduszko, co by nie było, że nie mam serca i nie daję przykładu.

• Upvote 1
Posted
56 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ojej, Havanko, zasmuciła mnie Twoja wiadomość o Misiu :( Co mu dokładnie dolega?
Życzę dużo sił dla Ciebie i piesionka, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.pray.gif Bisous14.gif

Poproszę jedno serduszko, co by nie było, że nie mam serca i nie daję przykładu.

Dziękuję Tysia, siły będą mi potrzebne a najbardziej Misiowi. Ma bardzo złe wyniki, źle się czuje, nic nie je ani nie pije. Leczę go na trzustkę i niewydolność nerek. Najgorsze jest to, ze po lekach, które dostaje w kroplówce czuje się jeszcze gorzej. Dopiero po ok. 2 dniach jest malutka poprawa. Wetka mówi, ze jest mała nadzieja i jej sie będę na razie trzymać.

Za serduszko dla Orionka bardzo dziekuję !!!!

Aaaa i jeszcze dziękuję, ze reklamujesz bazarek w podpisie ! Super !!!

Posted
4 godziny temu, Havanka napisał:

Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam.  

Bardzo współczuję Eluniu i przytulam.  Choroba naszych psianków zawsze bardzo nas martwi, ale trzeba mieć nadzieję, zwłaszcza, że jak mówisz, jest poprawa.  Będzie dobrze!  Trzymam kciuki :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Bardzo współczuję Eluniu i przytulam.  Choroba naszych psianków zawsze bardzo nas martwi, ale trzeba mieć nadzieję, zwłaszcza, że jak mówisz, jest poprawa.  Będzie dobrze!  Trzymam kciuki :)

Dzieki Eluś. Poprawa byla minimalna do czasu kolejnej porcji leków.Teraz znow zaczynamy od nowa walczyć o poprawę. Ech....