Havanka Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Dalej zapraszamy do zakupów! Tak, zapraszamy i zachęcamy do zakupów ! Quote
elficzkowa Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Orion czeka na pieniążki na karmę ( to pewne ) oraz na pieniążki na kastrację ( i tu mam wątpliwości czy Orion na pewno na to czeka :)) 1 Quote
Tyśka) Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Bardzo dziękuję za bazarek, za podrzucanie i kupowanie :) Dla mnie to wiele znaczy - już zaczynałam się podłamywać sytuacją, a teraz się uśmiecham dzięki Wam :) Dziękuję. Quote
Tyśka) Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 2 godziny temu, elficzkowa napisał: Orion czeka (...) na pieniążki na kastrację ( i tu mam wątpliwości czy Orion na pewno na to czeka :)) Nie wiem czy czeka na kastrację, ale szybko mu zleci. Klejnoty straci w przyszłym tygodniu. :D Quote
guccio Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Havanko! Olinka wyściskana,dziękujemy za pamięć.Pozdrawiamy. Quote
guccio Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Havanko! Olinka wyściskana,dziękujemy za pamięć.Pozdrawiamy. 1 Quote
Havanka Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 4 godziny temu, elficzkowa napisał: Orion czeka na pieniążki na karmę ( to pewne ) oraz na pieniążki na kastrację ( i tu mam wątpliwości czy Orion na pewno na to czeka :)) Całe szczęście, ze o tym nie wie... po co maluszka stresować? 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Bardzo dziękuję za bazarek, za podrzucanie i kupowanie :) Dla mnie to wiele znaczy - już zaczynałam się podłamywać sytuacją, a teraz się uśmiecham dzięki Wam :) Dziękuję. Witaj Tysia ! Może nie będzie tak źle. Bywały gorsze sytuacje, z których udawało się wybrnąć. Głowa do góry ! 29 minut temu, guccio napisał: Havanko! Olinka wyściskana,dziękujemy za pamięć.Pozdrawiamy. Guccio, dziękuję ! O Olince zawsze będę pamiętać. Zapadła mi w serce głęboko. To cudowna, kochana sunia. Wciąż czekamy i zapraszamy na bazarek ! Quote
elficzkowa Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Zapraszamy do Oriona. Dywaniki też czekają :) Quote
elik Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Najlepsze zakupy sa w piątkowy wieczór na dogo :) Quote
Havanka Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 1 godzinę temu, elficzkowa napisał: Zapraszamy do Oriona. Dywaniki też czekają :) Jestem ciekawa, komu przypadną w udziale ? 32 minuty temu, elik napisał: Najlepsze zakupy sa w piątkowy wieczór na dogo :) No właśnie a tu dziś cichutko jak w poniedziałkowy wieczór. Quote
Havanka Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 W sobotni,deszczowy poranek, podrzucamy bazarek i oczywiscie zapraszamy po serduszka i miseczki ! Quote
elficzkowa Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 A u mnie piękna pogoda, przynajmniej na razie :) Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Dzisiaj troszkę pada, w sam raz świetna okazja na zakup miseczki, bo jak wiadomo, chłodne dni wzmagają apetyt. A wychodzący z domu niech nie zapomną kaloszy :) Quote
Havanka Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 Dziękuję,ze pamietacie o bazarku. Przepraszam,że tak malo mnie na nim,ale mój Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam. Mam nadzieję,że do wieczora jeszcze ktos zajrzy z niespodzianką dla Oriona... Quote
Tyśka) Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 10 minut temu, Havanka napisał: Dziękuję,ze pamietacie o bazarku. Przepraszam,że tak malo mnie na nim,ale mój Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam. Mam nadzieję,że do wieczora jeszcze ktos zajrzy z niespodzianką dla Oriona... Ojej, Havanko, zasmuciła mnie Twoja wiadomość o Misiu :( Co mu dokładnie dolega? Życzę dużo sił dla Ciebie i piesionka, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia. Poproszę jedno serduszko, co by nie było, że nie mam serca i nie daję przykładu. 1 Quote
Havanka Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 56 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ojej, Havanko, zasmuciła mnie Twoja wiadomość o Misiu :( Co mu dokładnie dolega? Życzę dużo sił dla Ciebie i piesionka, oby jak najszybciej wrócił do zdrowia. Poproszę jedno serduszko, co by nie było, że nie mam serca i nie daję przykładu. Dziękuję Tysia, siły będą mi potrzebne a najbardziej Misiowi. Ma bardzo złe wyniki, źle się czuje, nic nie je ani nie pije. Leczę go na trzustkę i niewydolność nerek. Najgorsze jest to, ze po lekach, które dostaje w kroplówce czuje się jeszcze gorzej. Dopiero po ok. 2 dniach jest malutka poprawa. Wetka mówi, ze jest mała nadzieja i jej sie będę na razie trzymać. Za serduszko dla Orionka bardzo dziekuję !!!! Aaaa i jeszcze dziękuję, ze reklamujesz bazarek w podpisie ! Super !!! Quote
elik Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 4 godziny temu, Havanka napisał: Misiaczek bardzo choruje.Znow bylam z nim na kroplowkach i niedawno wróciłam. Bardzo współczuję Eluniu i przytulam. Choroba naszych psianków zawsze bardzo nas martwi, ale trzeba mieć nadzieję, zwłaszcza, że jak mówisz, jest poprawa. Będzie dobrze! Trzymam kciuki :) 1 Quote
Havanka Posted October 5, 2019 Author Posted October 5, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Bardzo współczuję Eluniu i przytulam. Choroba naszych psianków zawsze bardzo nas martwi, ale trzeba mieć nadzieję, zwłaszcza, że jak mówisz, jest poprawa. Będzie dobrze! Trzymam kciuki :) Dzieki Eluś. Poprawa byla minimalna do czasu kolejnej porcji leków.Teraz znow zaczynamy od nowa walczyć o poprawę. Ech.... Quote
Havanka Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 4 godziny temu, koja napisał: Podnoszę i życzę zdrówka dla Misia. Witaj Koja. Dzieki za życzenia i za to, że przyszlaś. Pozdrawiam serdecznie ! Quote
Havanka Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 36 minut temu, elficzkowa napisał: Witaj Aniu. Ja tez wciąż zapraszam na bazarek. Jeszcze tylko 60 zł brakuje do kosztu zabiegu i tyle samo na karmę. Quote
Recommended Posts