Havanka Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Jak wiecie, robię przeważnie bazarki transportowe dla psów, które rozpoczynają nowy rozdział w swoim życiu. Ten jednak będzie inny - pomocowy, dla psa, który został sam na tym świecie, po tym, jak jego pani zamieszkała w domu starości. Rodzina zaś, nie poczuwa się do zapewnienia mu opieki. Orion, bo takie dostał imię, dzięki zaangażowaniu wielu osób z dogo, zamieszkał w hoteliku. Koszt jest pokryty deklaracjami, natomiast brakuje pieniędzy na karmę i kastrację. Oto wątek Oriona: ORION Chciałabym zebrać pieniążki właśnie na te dwa cele; na karmę - 190 zł/ miesiąc i na kastrację - 140 zł. Na bazarku będzie można nabyć wirtualną miseczkę karmy po 5 zł, 10 zł lub po 15 zł, oraz wirtualne serduszka po 20 zł. Bazarek potrwa do 12 października, do godz. 20.00 Dla dwóch osób, które zrobią zakupy za największą kwotę, przewidziane są nagrody, w postaci pięknych, nowych, podgumowanych dywaników o wym: 57cm x 43 cm z motywem kotów ! Sponsorem nagród i ich wysyłki jest Elficzkowa ! Aniu, dziękujemy ! Proszę, pomóżcie nakarmić i wykastrować Orionka ! 3 Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 =5 zł, =10 zł, =15 zł Karma na październik: Elficzkowa - - 10 zł Mta82 - - 10 zł Anula - - 10 zł Nesiowata - 10 zł +15 zł = 25 zł Jo37 - -10 zł Elik - 35 zł Koja - - 15 zł Filipki - -30 zł Guccio - 10 zł Havanka - - 10 zł Isiak - - 15 zł Kado - - 10 zł Pani Ania G-R - = 30 zł Jolanta08 - - 10 zł MikAga - = 30 zł Nuncek - = 10 zł Kupiliśmy karmę za 270 zł, wpłynęło 270 zl. Serduszka na kastrację: Anula - 20 zł Nesiowata - 20 zł Koja - 20 zł Tyś(ka) - 20 zł Kado - 40 zł Livka - 20 zł Na kastrację zebraliśmy 140 zł, wpłynęło 140 zł. Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 18 minut temu, elficzkowa napisał: Poproszę miseczkę karmy za 10 zł. Witaj Aniu ! Jako pierwsza zaczęłaś dokarmiać naszego psiaczka ! Bardzo dziękuję !!! Quote
Mta82 Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Dzień dobry. Poproszę miseczkę karmy za 10 zł. 3 Quote
Anula Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Poproszę miseczkę karmy za 10zł i 20zł-kastracja. 3 Quote
elik Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Głodnego nakarmić! Proszę miseczkę za 15 zetów. 3 Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 3 godziny temu, Mta82 napisał: Dzień dobry. Poproszę miseczkę karmy za 10 zł. Wow !!! Mamy miłego, nowego gościa na bazarku ! Mta82, pięknie witam i bardzo dziękuję za karmę dla Orionka ! 2 godziny temu, Anula napisał: Poproszę miseczkę karmy za 10zł i 20zł-kastracja. Witaj Aniu ! Z przyjemnością i wdzięcznością zapiszę Twój DAR ! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Karma za 10 zł + serduszko. Jest i nasza Nesia !!! To się Orionek ucieszy !!! Dziękuję Ci kochana za wsparcie ! 2 godziny temu, elficzkowa napisał: Słodkie oczka i... dylemat... 38 minut temu, Jo37 napisał: Poproszę 1 miseczkę karmy za 10 zł. Witaj Joasiu !!! Jak zawsze jesteś z pomocą. Dziękuję serdecznie !!! Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 36 minut temu, elficzkowa napisał: Nie prześpij bazarku dla Oriona :) Aniu, właśnie to zrobiłam... Położyłam się tylko na chwilkę i trafiłam w ręce Morfeusza. Tak mnie zmogło. 29 minut temu, elik napisał: Głodnego nakarmić! Proszę miseczkę za 15 zetów. Elusia, tak, tak ! Nakarmić ! Mam nadzieję, ze nam się uda. Ogromne dzięki za solidną porcję karmy dla psiego maluszka ! Buziaczki ! 16 minut temu, uxmal napisał: Ojć skończyły mi się lajki Martusia do nas też przyszła ! Lajki mają to do siebie, ze sie szybko kończą. Wkrótce i ja będę mieć ich deficyt. 1 Quote
koja Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Dobry wieczór :) Poproszę miseczkę za 15 zł i serduszko na kastrację. 2 Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Bazarek zostaje otwarty całą noc. Nie krępujcie się i kupujcie karmę dla Orionka ! Na pewno sie ucieszy ... Quote
Havanka Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 3 minuty temu, koja napisał: Dobry wieczór :) Poproszę miseczkę za 15 zł i serduszko na kastrację. Jaka cudna niespodzianka przed snem ! Koja, miło Cię znów widzieć ! Dziękuję serdecznie za pomoc ! Quote
Havanka Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 33 minuty temu, elficzkowa napisał: Ja tez życzę wszystkim miłego dnia i zapraszam wciąż na nasz bazarek ! Quote
Filipki Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Rzadko bywam na dogo ale Tysia ratowała naszego Brugusia więc pora pomóc innym. Poproszę 2 miseczki po15 i podpowiedź na jakie konto wpłacać 1 Quote
guccio Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 2 minuty temu, guccio napisał: Dwie miseczki karmy poproszę. Dwie miseczki po 5zł. 1 Quote
Havanka Posted October 4, 2019 Author Posted October 4, 2019 10 minut temu, Filipki napisał: Rzadko bywam na dogo ale Tysia ratowała naszego Brugusia więc pora pomóc innym. Poproszę 2 miseczki po15 i podpowiedź na jakie konto wpłacać Witam Cię serdecznie na bazarku ! Tak, Tysia uratowała już wiele psich bid. Ma wielkie, czułe serce. Bardzo Ci dziekuję za pomoc. Zaraz podeślę numerek. Dobrego dnia ! 5 minut temu, guccio napisał: Dwie miseczki po 5zł. Guccio, miło Cię znów widzieć na moim bazarku. Dziękuję, ze przyszłaś z pomocą dla Orionka. Wszystkiego dobrego i wycałuj kochaną Olinkę - koniecznie ! 1 Quote
Recommended Posts