Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony.Zafunduj kawałek drogi staremu, bezdomnemu psu. Do 31.08.19, godzina 20.00

Recommended Posts

Posted

Sunia jest już u Kasi. Kasia napisała, że sunia jest strasznie chudziutka, osowiała. Była bardzo spragniona. W książeczce ma wpisane imię Sara.

Witaj Sara w nowym, lepszym życiu    818054968_serce8.gif.6071e628141924bb588860c7b98da2b3.gif

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Skromnie 15 km poproszę.

A już miałam pójść spać... Witaj Boguniu ! Z każdej ilości cieszę się ogromnie, bo to za każdym razem kawałek drogi do przodu. Bardzo Ci dziękuję za to, ze przyszłaś i za pomoc finansową. Już jest o 15 kilometrów bliżej celu ! Dobrej i spokojnej nocy Ci życzę !

Posted
27 minut temu, elik napisał:

Eluś Pani Irenka z Katowic funduje suni 30 km.   Już podałam Twój nr konta

Pani Irenko serdecznie dziękuję. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję

1235055112_dlaWaslove.jpg.634947d3bd6ab21782038d14bc05e96e.jpg

Kochana Pani Irenka ! Zawsze gotowa do pomocy potrzebującym psiakom. Podziękuj Elu również ode mnie, bo często gosci za Twoim pośrednictwem na moich bazarkach.

Pani Irenko, bardzo serdecznie dziękuję i już biegnę zapisać !!!

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Kochana Pani Irenka ! Zawsze gotowa do pomocy potrzebującym psiakom. Podziękuj Elu również ode mnie, bo często gosci za Twoim pośrednictwem na moich bazarkach.

Pani Irenko, bardzo serdecznie dziękuję i już biegnę zapisać !!!

Oczywiście Eluniu, zaraz podziękuję.

Posted
25 minut temu, elik napisał:

Sunia jest już u Kasi. Kasia napisała, że sunia jest strasznie chudziutka, osowiała. Była bardzo spragniona. W książeczce ma wpisane imię Sara.

Witaj Sara w nowym, lepszym życiu    818054968_serce8.gif.6071e628141924bb588860c7b98da2b3.gif

Witamy więc Sarę ! Teraz wszystko się zmieni w jej nędznym, dotychczasowym życiu i mam nadzieję, ze mimo braku wzroku i słuchu, już wkrótce zobaczę sunię w lepszej kondycji fizycznej i psychicznej !

13 minut temu, Nesiowata napisał:

A może ktoś jeszcze skusi się na romantyczną sobotnią wieczorną przejażdżkę?

Witaj Danusiu ! Miejmy nadzieję, ze ktoś jeszcze się zjawi...

2 minuty temu, elik napisał:

Oczywiście Eluniu, zaraz podziękuję.

Dziękuję Eluś !

• Like 1
Posted
5 godzin temu, Bogusik napisał:

Dzięki zaangażowaniu wielu osób Sarunia otrzymała szansę na godne i lepsze życie :)

Z wielką chęcią wspomogę transport Saruni o 50km.

Chociaż za oknem jeszcze ciemno a ja już spać nie mogłam, coś mnie tu ciągnęło. No i miałam nosa ! Na bazarku czekała miła niespodzianka od naszej Bogusi ! Bardzo sie ucieszyłam ! Bogusiu, dziękuję za tak wielką pomoc !

4 godziny temu, uxmal napisał:

Dobrze że Sara już bezpieczna. :)

Poproszę 15 km.

W środku nocy przyszła też Martusia z cudną niespodzianką ! Super ! Bardzo Ci kochana dziękuję !!! Z radością biegnę zapisać !!!

Chociaż Sara już bezpieczna na miejscu, ale transport trzeba będzie opłacić. Już brakuje tak niewiele...

Edytuję: Już "widać" hotelik !!! Jeszcze tylko 215 km ...

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dalej zapraszamy na jazdę  z uroczymi kierowcami! Naprawdę warto.

Witaj Danusiu, ranny ptaszku ! Przylaczam sie do zaproszenia i życzę wszystkim pieknej niedzieli !

Posted

Boziu ! Ilu wspanialych gości przybyło na bazarek ! Witam Was kochani ! Jestem teraz poza domem. Kiedy wrócę wszystko skrzętnie zapiszę. Jesteście CUDOWNI !!!!!!!!

Posted
9 godzin temu, kado napisał:

Dzień dobry:) 

50 km poproszę i mizianka dla Saruni zostawiam :) 

Nareszcie dotarłam do domu i prosto na bazarek. Śpieszyłam się, bo podglądnęłam przez komórkę, ilu wspaniałych gości przyszło. Kado, znów witam Cię na moim bazarku ! Dziękuję, ze skorzystałaś z zaproszenia i przyszłaś z tak wielką pomocą finansową. Na Ciebie zawsze mogę liczyć. Dziękuję stokrotnie !!!

9 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Przywitam się i podrzucę

Joluś, fajnie, ze wciąż jesteś z nami !

8 godzin temu, Anula napisał:

Od Bogusik już przelew poszedł a ode mnie wczoraj.Podrzucam bazarek.

Aniu, dzięki za info. Jutro pieniążki na pewno będą juz na koncie. Zaznaczę w poście zakupowym.

6 godzin temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 30 km.

No i jest też niezawodna Kojeczka !!! Witaj kochana !  Tak się cieszę, ze też przyszłaś. Odległość do hoteliku znów zmniejszyła się o 30 km ! Dziękując, przesyłam słodkie buziaczki !

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Mimo, że spokojniej, bo niedzielnie, ale jedziemy dalej!
tenor.gif?itemid=4264262

Tysia, witaj na bazarku ! Dobrze, ze kierowca jedzie wolno, bo widać, ze jest zmęczony długą jazdą.

2 godziny temu, Onaa napisał:

Cieszę się że kochana staruszka Sarunia dojechała szczęśliwie do kikou :). I nie musi już marnieć w schroniskowym boksie.

Oneczka we własnej osobie ! Witaj Renatko !!! Dawno Cię nie widziałam. Cieszę się, ze znów jesteś z nami i teraz "osobiście" mogę podziękować za opłacenie 40 km drogi. Jesteś kochana bardzo !

2 godziny temu, Bogusik napisał:

Podnoszę bazareczek...:)

Bogusiu, dziękuję za odwiedziny ! Bardzo mi miło, ze wciąż zaglądasz do nas.

Posted
7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dalej zachęcamy do podróżowania!

Tak, wciąż jeszcze jedziemy i czekamy na sponsorów podróży !

Kochani, na horyzoncie wyłania się juz Hotelik Kikou ! Jeszcze tylko 135 km !!!

Posted

Niesamowite! W tak krótkim czasie udało się zebrać tak dużą kwotę. Tyle wrażliwych serduszek drgnęło, poruszone dramatem suni. 

Razem z kochaną Havaneczką ogromnie Wam dziękuję   310496361_dzikuj.png.2bb7f67c824a35ad9a8c5430c5a65197.png

• Upvote 1