Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony.Zafunduj kawałek drogi staremu, bezdomnemu psu. Do 31.08.19, godzina 20.00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Nie mam jeszcze informacji od Murki, że już wyjechali, ale mam wiadomość od Martusi, że piesaio jest w drodze do Murki.

Przyjazd do Krakowa-N. Huty jest przewidywany na godz. 14 - 15-tą.

2 godziny temu, Tola napisał:

Dzisiaj rano TZ odebrał maluszka ze schroniska i zawiózł do Murki, skąd piesio zaraz wyrusza w dalszą drogę.

Havanka - ja tez pięknie dziękuję Ci za ten kolejny bazarek, na którym dzieje się DOBRO!

serce-ruchomy-obrazek-0886

Szczęśliwej drogi psiaczku. Wytrzymaj jeszcze tą męczącą, długą podróż a potem już będzie lepiej !

2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Kierowcy - przystojniaki zapraszają w podróż!

Dziś wolny dzień - czas na wycieczkę.

Przystojni, opanowani, skoncentrowani na jeździe... nic, tylko najmować i jechać ... oczywiście na nasz bazarek !

Posted
49 minut temu, malti napisał:

Poproszę 15 km

33 minuty temu, malti napisał:

I od mojej mamy 25 km

Dziś, raniutko, Mila-ada wywróżyła nam dobry dzień i jak widzę, miała rację ! Mamy kolejne dwie sponsorki podróży ! Witaj Malti ! Niestrudzenie pomagacie razem z Mamą na każdym moim bazarku. Jestem ogromnie wdzieczna, bo zawsze obawiam się, że nie dam rady uzbierać tych dużych kwot. Bardzo Wam dziekuję i uściskaj swoją, kochaną Mamę ode mnie. Pozdrawiam serdecznie !!!

Posted
44 minuty temu, Tola napisał:

Niewidomy staruszek już w drodze do Krakowa; tutaj przystanek u Murki

WP_20190824_10_10_10_Pro.jpg

WP_20190824_10_10_24_Pro.jpg

Strasznie biednie wygląda. Oby tylko nie był chory...

Posted
Przed chwilą, Dusia-Duszka napisał:

Jedziemy z wami 20 km. 

Poproszę pw. z danymi.

Boziu... jest kolejne, złote serce !  Dusia-Duszka przyszła do nas z pomocą ! Kochana, sprawiłaś mi ogromną radość !!! Bardzo Ci dziekuję !!! Ta sobota jest naprawdę szczęśliwym dniem ! Przesyłam słodkie buziaczki a pw z numerkiem będę rozsyłać za chwileczkę.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Dzięki wielkie Dusia-Duszka  :)    Fotolia_983807_Sa.jpg.3b98712e0f844d9ec1915f515672c0a5.jpg

Eluniu nr konta ten, który mam, czy jakiś inny?

Tak, Eluniu. Ciągle ten sam. Zaraz będę rozsyłac numerki pozostały osobom.

Posted
3 minuty temu, mgog napisał:

Poproszę 10 km

Jest kolejne WIELKIE SERCE ! Mgog dziękuję, że skorzystałas z zaproszenia i przyszłaś do nas. Ogromnie też dziękuję za dziesięć kilometrów ! Znowu wraca nadzieja, że się uda. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wszystkiego, co najlepsze !

Posted
2 minuty temu, seramarias napisał:

Straszna bida :( Niestety na razie póki mam swojego tymczas nie jestem w stanie wsprzeć staruszka finansowo :(

Seramarias rozumiem i dziękuję, że mimo wszystko skorzystałaś z zaproszenia. Pozdrawiam Cię serdecznie !!!

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

Niewidomy staruszek już w drodze do Krakowa; tutaj przystanek u Murki

A teraz, dzięki Waszym sercom wrażliwym piesio już jest w drodze do Kasi. Dotrą tam około godz.21-wszej.

Zdjęcia z podróży do Kasi.

PART_1566657019222.jpeg.93779be4fbe85a2460f960bf3553a997.jpeg

PART_1566657022337.jpeg.1069054597a70e6af9c6c9e1526d830b.jpeg

PART_1566657025296.jpeg.be12094cdc677f7af7ff7c954d8d1b7d.jpeg

Posted

A teraz wiadomość dnia, która mnie bardzo ucieszyła.

To prawdopodobnie sunia :). Piszę prawdopodobnie, bo nikt tego na razie nie potwierdził. Tak jest napisane w książeczce psiunki, ale wiemy, że w schronie zamojskim już były takie numery, ze zmianą płci.

Będziemy czekać co powie Kasia

Posted
2 godziny temu, guccio napisał:

Chociaż 10 km dodam a syn podglądający wątek- 5 km.Czyli razem 15 poprosimy.

Guccio do nas przybyła ! Witamy serdecznie ! Bardzo się cieszę, ze mamy też podglądacza naszego wątku i kibica.

Pięknie dziękuję za DAR 10 km Tobie , no i Synowi za 5 km ! W sumie nasz staruszek przebędzie dzięki Wam 15 km !!! To spory kawałek drogi. Pozdrawiam Was serdecznie i zapraszam do częstszych odwiedzin.

2 godziny temu, terra napisał:

1755496671_nahulajnodze.jpg.b1d3381bd8356cfc055f1deba62ae627.jpg

10 km poproszę

Każdy środek lokomocji jest dobry, by dojechać na nasz bazarek ! Terra wybrała bardzo oryginalny, no i zabrała ze sobą oczywiście psiego kumpla. Witaj Terra ! Z radością zapiszę 10 km od Ciebie. Pięknie dziekuję !!!

1 godzinę temu, mama_Alfika napisał:

I ja się przejadę 20 km

Kolejna dzisiejsza niespodzianka ! Witamy serdecznie na bazarku ! Cieszę się bardzo, bo dzięki Tobie jesteśmy bliżej celu o 20 km ! Bardzo, bardzo dziękuję !!!  Jeżeli tak dalej pójdzie, to może jednak uda się nazbierać całą kwotę.

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Kto jeszcze dołączy do podróży?
dog-driving-2-no-button-e1521676748633-720x400.png

Tysia przesiadła sie do super bryki z fajnym towarzystwem. Wszyscy śpieszą na bazarek !!!

1 godzinę temu, elik napisał:

A teraz wiadomość dnia, która mnie bardzo ucieszyła.

To prawdopodobnie sunia :). Piszę prawdopodobnie, bo nikt tego na razie nie potwierdził. Tak jest napisane w książeczce psiunki, ale wiemy, że w schronie zamojskim już były takie numery, ze zmianą płci.

Będziemy czekać co powie Kasia

O, to niespodzianka ! Tak, w tym schronie wszystko jest mozliwe. Już nie raz miałyśmy okazje się o tym przekonać. Już niedługo nasz piesek - sunia będzie na miejscu.

Posted

Eluś Pani Irenka z Katowic funduje suni 30 km.   Już podałam Twój nr konta

Pani Irenko serdecznie dziękuję. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję

1235055112_dlaWaslove.jpg.634947d3bd6ab21782038d14bc05e96e.jpg

• Upvote 1