Livka Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Cudne fotki, ostatnie najpiękniejsze ;) Quote
Gabi79 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Szłam dzisiaj do rodziców z psiakami, spotkaliśmy Kiarę z Państwem. Widać, że sunia jest mega szczęśliwa i wpatrzona w swoich ludzi 3 Quote
Sara2011 Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 13 godzin temu, Gabi79 napisał: Szłam dzisiaj do rodziców z psiakami, spotkaliśmy Kiarę z Państwem. Widać, że sunia jest mega szczęśliwa i wpatrzona w swoich ludzi Dzięki Gabi za wieści :). Juz dosyć dawno nie miałam wiadomości od Państwa, nawet wczoraj myślałam aby coś do nich napisać. Nie mam żadnych obaw jeśli chodzi o ten dom , chociaż fajnie by było jakby Państwo co jakiś czas dali znać co słychać u suni . Quote
Gabi79 Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 7 godzin temu, Sara2011 napisał: Dzięki Gabi za wieści :). Juz dosyć dawno nie miałam wiadomości od Państwa, nawet wczoraj myślałam aby coś do nich napisać. Nie mam żadnych obaw jeśli chodzi o ten dom , chociaż fajnie by było jakby Państwo co jakiś czas dali znać co słychać u suni . Ja też nie mam obaw, to wspaniała Rodzina. Dzisiaj rano jak szłam na autobus Kiara była z Panią na spacerku i właśnie witała się z dwoma pieskami. Quote
Recommended Posts