Sara2011 Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Neska oczywiście już po sterylce, która miała miejsce w środę. A w tym tygodniu dziewczyna przeprowadzi się do swojego domku w Dąbrowie Górniczej :) 2 Quote
Tyśka) Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Saro, jak Ty to robisz? :) Rach-ciach i psiak w domku! SUPER. Quote
Gabi79 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Neska oczywiście już po sterylce, która miała miejsce w środę. A w tym tygodniu dziewczyna przeprowadzi się do swojego domku w Dąbrowie Górniczej :) Ojej, zamieszka u mnie w mieście. SUPER!!! Quote
Sara2011 Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 No i pojechała malutka czarnulka na swoje :). Na razie mam tylko to jedno zdjęcie z młodszą Pańcią, której zasnęła przytulona do kolan a ta tak siedziała i siedziała aby Neski nie obudzić :) 1 Quote
Gabi79 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Blok, w którym zamieszkała Nesca widzę z okna. Mam nadzieję, że kiedyś spotkam slicznotkę 2 1 Quote
Livka Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ekspresowo poszło - gratulacje :) Powodzenia psinko :) Quote
Sara2011 Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 Dziekuję serdecznie za wrześniowe wpłaty dla Neski :) 30zł -certusowa /02.09.2019 /wpłata IX 10zł -markofix1 /02.09.2019 /wpłata IX 15zł -Ajula /05.09.2019 /stała IX Quote
Gabi79 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Już wiem, u kogo zamieszkała Neska!!! Wczoraj spotkałam p. Danusię ode mnie z bloku, która ma Misię z Dogo. Mówi do mnie: "Pani Gabrysiu, ci ludzie z "6", którzy mieli Zorkę musieli ją uśpić w kwietniu i mają teraz nową sunię, przywieźli ją z Będzina z hoteliku". Od razu wiedziałam, że chodzi o Nescę. Hotelik nie w Będzinie, tylko za Będzinem, ale mniejsza z tym. Znam ludzi z widzenia, może nie kojarzę z twarzy, ale widywałam ich z poprzednią sunią. Sunia była śliczna, zadbana w ładnych, porządnych szeleczkach. Nigdy nie zamieniłam słowa z nimi, bo moja Kajunia nie przepada za niektórymi suniami. Ale jestem pewna, że Nesca ma super dom. Quote
Sara2011 Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Już wiem, u kogo zamieszkała Neska!!! Wczoraj spotkałam p. Danusię ode mnie z bloku, która ma Misię z Dogo. Mówi do mnie: "Pani Gabrysiu, ci ludzie z "6", którzy mieli Zorkę musieli ją uśpić w kwietniu i mają teraz nową sunię, przywieźli ją z Będzina z hoteliku". Od razu wiedziałam, że chodzi o Nescę. Hotelik nie w Będzinie, tylko za Będzinem, ale mniejsza z tym. Znam ludzi z widzenia, może nie kojarzę z twarzy, ale widywałam ich z poprzednią sunią. Sunia była śliczna, zadbana w ładnych, porządnych szeleczkach. Nigdy nie zamieniłam słowa z nimi, bo moja Kajunia nie przepada za niektórymi suniami. Ale jestem pewna, że Nesca ma super dom. Tak, to na pewno Ci Państwo :). To ich poprzednia sunia:). Panstwo bardzo przeżyli jej odejście, po śmierci sunia została skremowana. Quote
Gabi79 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 15 minut temu, Sara2011 napisał: Tak, to na pewno Ci Państwo :). To ich poprzednia sunia:). Panstwo bardzo przeżyli jej odejście, po śmierci sunia została skremowana. Wszystko się zgadza, bardzo dobrze pamiętam sunieczkę Była bardzo spokojna, chodziła powolutku, nie wiem, czy była już staruszką, czy chorowała? Quote
Sara2011 Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Wszystko się zgadza, bardzo dobrze pamiętam sunieczkę Była bardzo spokojna, chodziła powolutku, nie wiem, czy była już staruszką, czy chorowała? Miała 13 lat ale chorowała już na koniec :(. A tu Neska podróżniczka (teraz nazywa się Kiara) :) 2 Quote
Gabi79 Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Nescę/Kiarę z Panią. Wyglaskalam sunię, zmieniłam 3 zdania z Panią. Niby nic takiego, a poczułam ogromną radość i wzruszenie. 1 Quote
Sara2011 Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 15 godzin temu, Gabi79 napisał: Dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Nescę/Kiarę z Panią. Wyglaskalam sunię, zmieniłam 3 zdania z Panią. Niby nic takiego, a poczułam ogromną radość i wzruszenie. Oj, to super. Pewnie się pani zdziwiła skąd Neska taka znana na osiedlu :). A jak Neska się zachowywała ? Quote
Poker Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Ale fajna sytuacja. Obie sunie , i poprzednia i Kiara śliczne. Quote
Gabi79 Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 20 godzin temu, Sara2011 napisał: Oj, to super. Pewnie się pani zdziwiła skąd Neska taka znana na osiedlu :). A jak Neska się zachowywała ? Pani nie była bardzo zdziwiona, zapytałam, czy to sunia z adopcji, która była w hoteliku? Pani potwierdziła. Wszystko ok. Kiara szczęśliwa i bezproblemowa. Grzecznie szła z Panią, dała się wygłaskać. Na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach. Przesłodki Cukiereczek!!! A Pani bardzo sympatyczna. Moim skromnym zdaniem Kiara ma SUPER RODZINĘ. Wiem, że wielu ludzi ma psy, ale czasami wystarczy z kimś zamienić kilka zdań i popatrzeć na jego relację z psiakiem, żeby wiedzieć, że jest "chemia" i psiak jest mega szczęśliwy. 3 Quote
Sara2011 Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 11 minut temu, Gabi79 napisał: Pani nie była bardzo zdziwiona, zapytałam, czy to sunia z adopcji, która była w hoteliku? Pani potwierdziła. Wszystko ok. Kiara szczęśliwa i bezproblemowa. Grzecznie szła z Panią, dała się wygłaskać. Na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach. Przesłodki Cukiereczek!!! A Pani bardzo sympatyczna. Moim skromnym zdaniem Kiara ma SUPER RODZINĘ. Wiem, że wielu ludzi ma psy, ale czasami wystarczy z kimś zamienić kilka zdań i popatrzeć na jego relację z psiakiem, żeby wiedzieć, że jest "chemia" i psiak jest mega szczęśliwy. A to była ta młodsza Pani (studentka) czy Pani (mama)? :) Quote
Gabi79 Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 1 minutę temu, Sara2011 napisał: A to była ta młodsza Pani (studentka) czy Pani (mama)? :) Pani (mama) Quote
Sara2011 Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 Zapraszam serdecznie na wątek Myszki :) https://www.dogomania.com/forum/topic/350530-mysza-z-radys-szara-nijaka-sunia-wyrwana-ze-szponów-schroniska-już-w-dt-u-kasianat/ Quote
Sara2011 Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 U Neski wszystko bardzo dobrze. Na dworze szaleje z radości, uwielbia się bawić z innymi pieskami. Uwielbia dzieci. Zaczepia obcych ludzi na dworze by ją głaskać .Była po raz pierwszy nad jeziorem i była zafascynowana łabędziami . Kocha wszystkich w rodzinie ale najbardziej upodobala sobie młodszą Pańcię. Nie chce spać w legowisku tylko pakuje się do łózka :). 1 1 Quote
Gabi79 Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Jakie piękne zdjęcia szczęśliwej sunieczki!!! A ja dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Kiarę. Wygłaskałam ją, Pani akurat rozmawiała przez telefon więc nie rozmawiałyśmy, poza Dzień Dobry 1 Quote
Recommended Posts