Jump to content
Dogomania

Wuzetka (Neska) z Radys ma DS w Dąbrowie Górniczej. Wuzetka z Radys 17.08.2019 opuściła schron i w hoteliku PsiArek oczekuje na DS

Recommended Posts

Posted

Neska oczywiście już po sterylce, która miała miejsce w środę. A w tym tygodniu dziewczyna przeprowadzi się do swojego domku w Dąbrowie Górniczej :)

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Neska oczywiście już po sterylce, która miała miejsce w środę. A w tym tygodniu dziewczyna przeprowadzi się do swojego domku w Dąbrowie Górniczej :)

Ojej, zamieszka u mnie w mieście.

SUPER!!!

Posted

No i pojechała malutka czarnulka na swoje :). Na razie mam tylko to jedno zdjęcie z młodszą Pańcią, której zasnęła przytulona do kolan a ta tak siedziała i siedziała aby Neski nie obudzić :)

c.jpg.3e8882adfed5a61e75e377108fbb792d.jpg

• Upvote 1
Posted

Dziekuję serdecznie za wrześniowe wpłaty dla Neski :)

30zł -certusowa /02.09.2019 /wpłata IX
10zł -markofix1 /02.09.2019 /wpłata IX
15zł -Ajula /05.09.2019 /stała IX

Posted

Już  wiem,  u kogo zamieszkała Neska!!!

Wczoraj spotkałam p. Danusię ode mnie z bloku, która ma Misię z Dogo.

Mówi do mnie: "Pani Gabrysiu, ci ludzie z "6", którzy mieli Zorkę musieli ją uśpić w kwietniu i mają teraz nową sunię, przywieźli ją z Będzina z hoteliku".

Od razu wiedziałam, że chodzi o Nescę.

Hotelik nie w Będzinie, tylko za Będzinem, ale mniejsza z tym.

Znam ludzi z widzenia, może nie kojarzę z twarzy, ale widywałam ich z poprzednią sunią.

Sunia była śliczna, zadbana w ładnych, porządnych szeleczkach.

Nigdy nie zamieniłam słowa z nimi, bo moja Kajunia nie przepada za niektórymi suniami.

Ale jestem pewna, że Nesca ma super dom.

Posted

1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Już  wiem,  u kogo zamieszkała Neska!!!

Wczoraj spotkałam p. Danusię ode mnie z bloku, która ma Misię z Dogo.

Mówi do mnie: "Pani Gabrysiu, ci ludzie z "6", którzy mieli Zorkę musieli ją uśpić w kwietniu i mają teraz nową sunię, przywieźli ją z Będzina z hoteliku".

Od razu wiedziałam, że chodzi o Nescę.

Hotelik nie w Będzinie, tylko za Będzinem, ale mniejsza z tym.

Znam ludzi z widzenia, może nie kojarzę z twarzy, ale widywałam ich z poprzednią sunią.

Sunia była śliczna, zadbana w ładnych, porządnych szeleczkach.

Nigdy nie zamieniłam słowa z nimi, bo moja Kajunia nie przepada za niektórymi suniami.

Ale jestem pewna, że Nesca ma super dom.

Tak, to na pewno Ci Państwo :). To ich poprzednia sunia:). Panstwo bardzo przeżyli jej odejście, po śmierci sunia została skremowana.

d1.jpg.2b202aec73870d86e4e6d1cbb70a2705.jpgd.jpg.670e4e6707eba70d541ec6f03376f178.jpg

d4.jpg.4b75bc9fd2c18e6357a89277c632d4cc.jpgd2.jpg.6f4de98010c80f364b9579327eff8fc0.jpg

Posted
15 minut temu, Sara2011 napisał:

Tak, to na pewno Ci Państwo :). To ich poprzednia sunia:). Panstwo bardzo przeżyli jej odejście, po śmierci sunia została skremowana.

d1.jpg.2b202aec73870d86e4e6d1cbb70a2705.jpgd.jpg.670e4e6707eba70d541ec6f03376f178.jpg

d4.jpg.4b75bc9fd2c18e6357a89277c632d4cc.jpgd2.jpg.6f4de98010c80f364b9579327eff8fc0.jpg

Wszystko się zgadza, bardzo dobrze pamiętam sunieczkę

Była bardzo spokojna, chodziła powolutku, nie wiem, czy była już staruszką, czy chorowała?

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Wszystko się zgadza, bardzo dobrze pamiętam sunieczkę

Była bardzo spokojna, chodziła powolutku, nie wiem, czy była już staruszką, czy chorowała?

Miała 13 lat ale chorowała już na koniec :(.

A tu Neska podróżniczka (teraz nazywa się Kiara) :)

e.jpg.1c995c7ae7ddaf017d1646e6da9d0033.jpg

• Like 2
Posted

Dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Nescę/Kiarę z Panią. Wyglaskalam sunię, zmieniłam 3 zdania z Panią. Niby nic takiego, a poczułam ogromną radość i wzruszenie. 

• Like 1
Posted
15 godzin temu, Gabi79 napisał:

Dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Nescę/Kiarę z Panią. Wyglaskalam sunię, zmieniłam 3 zdania z Panią. Niby nic takiego, a poczułam ogromną radość i wzruszenie. 

Oj, to super. Pewnie się pani zdziwiła skąd Neska taka znana na osiedlu :). A jak Neska się zachowywała ?

Posted
20 godzin temu, Sara2011 napisał:

Oj, to super. Pewnie się pani zdziwiła skąd Neska taka znana na osiedlu :). A jak Neska się zachowywała ?

Pani nie była bardzo zdziwiona, zapytałam, czy to sunia z adopcji, która była w hoteliku?

Pani potwierdziła. Wszystko ok. Kiara szczęśliwa i bezproblemowa.

Grzecznie szła z Panią, dała się wygłaskać.

Na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.

Przesłodki Cukiereczek!!!

A Pani bardzo sympatyczna.

Moim skromnym zdaniem Kiara ma SUPER RODZINĘ.

Wiem, że wielu ludzi ma psy, ale czasami wystarczy z kimś zamienić kilka zdań i popatrzeć na jego relację z psiakiem, żeby wiedzieć,

że jest "chemia" i psiak jest mega szczęśliwy.

• Like 3
Posted
11 minut temu, Gabi79 napisał:

Pani nie była bardzo zdziwiona, zapytałam, czy to sunia z adopcji, która była w hoteliku?

Pani potwierdziła. Wszystko ok. Kiara szczęśliwa i bezproblemowa.

Grzecznie szła z Panią, dała się wygłaskać.

Na żywo jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.

Przesłodki Cukiereczek!!!

A Pani bardzo sympatyczna.

Moim skromnym zdaniem Kiara ma SUPER RODZINĘ.

Wiem, że wielu ludzi ma psy, ale czasami wystarczy z kimś zamienić kilka zdań i popatrzeć na jego relację z psiakiem, żeby wiedzieć,

że jest "chemia" i psiak jest mega szczęśliwy.

A to była ta młodsza Pani (studentka) czy Pani (mama)? :)

• 2 weeks later...
Posted

U Neski wszystko bardzo dobrze. Na dworze szaleje z radości, uwielbia się bawić z innymi pieskami. Uwielbia dzieci. Zaczepia obcych ludzi na dworze by ją głaskać .Była po raz pierwszy nad jeziorem i była zafascynowana łabędziami . Kocha wszystkich w rodzinie ale najbardziej  upodobala sobie młodszą Pańcię. Nie chce spać w legowisku tylko pakuje się do łózka :).

z.jpg.2ac354c8afeca3fcb120b8aae92cd8a0.jpg

z1.jpg.5c8afac382f667884973bf89cd9162b3.jpg

z2.jpg.e35935a361f4f18331bf7cc713897eaf.jpg

z4.jpg.c707fa2772a08269dfecfe0454af9aaf.jpg

z3.jpg.21023808dc9db442a10c7d69a42f2131.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Jakie piękne zdjęcia szczęśliwej sunieczki!!!

A ja dzisiaj w drodze na tramwaj spotkałam Kiarę.

Wygłaskałam ją, Pani akurat rozmawiała przez telefon więc nie rozmawiałyśmy,  poza  Dzień Dobry

• Like 1