anica Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Dnia 24.10.2019 o 23:08, Tola napisał: Wstawiłam te piękne słowa o Małym do ogłoszenia:) Mam też nowe informacje, bo rozmawiałam z wetką - p. Magda przyznała, że bardzo zżyła się z Małym i że właściwie nie wyobraża sobie z nim rozstania. Mały poprawił się, wypiękniał, ale to coraz starszy pies, który wymaga spokoju i troski. Lecznicę traktuje jak swój dom; ma tu swoje posłanie, ma patio, gdzie spędza czas wylegując się na słońcu, ma opiekunki, które pokochał. Po strasznych przejściach, porzuceniu, głodzie i chorobach cieszy się tym swoim małym, bezpiecznym światem i wetka nie chce mu już tego świata zmieniać. Powiedziała, że do końca życia nie zaznałaby spokoju, jakby Mały wyjechał. Myślę więc, że tą misje szukania psu domu trzeba powolutku zakończyć, co wcale nie znaczy, że mamy się rozstać z Małym - jeżdżę do lecznicy, bo wciąż mamy tam swoje zwierzaki, więc wciąż będę przewoziła informacje, mizianka i pozdrowienia. Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy przycupnęli tutaj u Małego, których wzruszył jego los. Myślę, że te wszystkie ciepłe myśli, chęć pomocy i ogrom serca, które tutaj zawitały, były zaczątkiem nowego życia Małego. Cudowna wiadomość! aż mi się ciepło zrobiło na serduchu, wielki cmok dla cudownej wetki Pani Magdy 1 Quote
agat21 Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Byłam przez tydzień wyjechana wtedy, gdy te piękne wieści Tolu napisałaś o Małym, więc mi umknęły. Bardzo się cieszę, że znalazł swoje niejsce na ziemi :) Zasłużył na to bardzo :) Wygłaszcz go przy kolejnej wizycie w lecznicy. 2 Quote
Jolanta08 Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Tak się cieszę, że Mały znalazł swoje miejsce na ziemi a przede wszystkim miłość. Serdeczne pozdrowienia dla Pani Dr a dla Małego duże mizianko . 1 Quote
Maciek777 Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Żałuję, że nie byłem z wątkiem na bieżąco i umknęło mi jak Mały wypiękniał i zyskał dom. Ale się cieszę!!!:) 1 Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Malutku najpiekniejszego pozdrawiam pozdrawiam tulinkam Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Dnia 27.10.2019 o 13:42, Tola napisał: Dziękuję bardzo za pamięć o Malwince - pierwszy raz mam takie ogromne problemy z wyadoptowaniem młodziutkiej, urodziwej suni, właściwie jeszcze szczeniaka. Tolu przekaz prosze Serdeczne Zyczenia Panci Matuszkowej Matuszkowi Malemu Wszelkiego Pogodnego Zdrowka Wszelkiego Niechaj Wszelkie Troski Omijaja Podziekowania Stokrotne Quote
elik Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Martusiu kochana wiem, że masz masę obowiązków, ale czy mogłabyś przy okazji pobytu w Izbicy, cyknąć kilka fotek Małemu, który skradł serca wielu osobom tu na wątku :) 1 Quote
Nadziejka Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Kochany olbrzymciu caluje tulinkam za wszytko caluni czas Quote
Nadziejka Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Szczescia Spokoju ZdrowkaZdrowka Zdrooowenka Cudnosci Swiateczkowych Malemu Cudnemu Ze Swoja Rodzinka Quote
Nadziejka Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Dnia 27.10.2019 o 13:42, Tola napisał: Dziękuję bardzo za pamięć o Malwince - pierwszy raz mam takie ogromne problemy z wyadoptowaniem młodziutkiej, urodziwej suni, właściwie jeszcze szczeniaka. Wszelkiego wszelkiego zdrowenka z calego serducha zsylamy Tolenko moze bedziesz miala jakies wiesci o malym z rodzinka Quote
Recommended Posts