Tola Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Wczoraj miałam telefon z Wrocławia z zapytaniem o Małego; domu dla psiaka z tego nie będzie, ale ważne, ze jednak ktoś chciał pomóc... Quote
agat21 Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Wczoraj miałam telefon z Wrocławia z zapytaniem o Małego; domu dla psiaka z tego nie będzie, ale ważne, ze jednak ktoś chciał pomóc... Racja, ważne że jest reakcja, dobra reakcja. A jaką pomoc ktoś zadeklarował? Quote
Havanka Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Mały nie ma gorszej oglądalności od innych psów, którym robię ogloszenia. Ma 4 obserwatorów, 1 odkrycie tel. i 264 oglądających. Nadzieja mała, ale jest... Quote
b-b Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Miałam zapytanie dzisiaj na Olx w sprawie Małego. Patryk Dzien dobry a czy dom tymczasowy whodzi w gre Poprosiłam o kontak pod podanym nr telefonu. Quote
anica Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Tak cicho, cichutko ,nadzieja rośnie! mocno zaciskajmy Dnia 28.07.2019 o 17:14, Tola napisał: Wczoraj miałam telefon z Wrocławia z zapytaniem o Małego; domu dla psiaka z tego nie będzie, ale ważne, ze jednak ktoś chciał pomóc... ... chciał? tzn że nie może? Quote
Jolanta08 Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Zaglądam do Małego ,mogę jedynie mocno trzymać kciuki aby ktoś go jak najszybciej wypatrzył i pokochał 1 Quote
Tola Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 Dnia 28.07.2019 o 19:30, agat21 napisał: Racja, ważne że jest reakcja, dobra reakcja. A jaką pomoc ktoś zadeklarował? 11 godzin temu, b-b napisał: Miałam zapytanie dzisiaj na Olx w sprawie Małego. Patryk Dzien dobry a czy dom tymczasowy whodzi w gre Poprosiłam o kontak pod podanym nr telefonu. 2 godziny temu, anica napisał: Tak cicho, cichutko ,nadzieja rośnie! mocno zaciskajmy ... chciał? tzn że nie może? Już wyjaśniam - pan dzwonił z Wrocławia i chce adoptować Małego, ale wg mnie to nie jest dobry pomysł - pan miał już dwa duże psy i oba oddał, w tym jednego na wieś; oba z powodu zmiany mieszkania, którego nadal nie ma, nadal mieszka w kolejnym wynajmowanym. B-b - zajrzałam, ze zrobiłaś ogłoszenia na Poznań - nikt nie dzwonił w sprawie Małego z tego miasta, w ogóle nie miałam już więcej zapytań Quote
Tyśka) Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Moja znajoma z portalu lokalnego na urlopie :( przepraszam - dałam słowo, że pokażę, a nie pokazuję dalej. Na fejsbuku zacznę pokazywać, ale dopiero mogę w weekend: mam problem z laptopem w domu rodzinnym, piszę z telefonu, a niewygodnie to się robi. Myślami jestem z Małym... Quote
anica Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 I ja również, ciepłe myśli zostawiam dla małego :) 7 godzin temu, Tola napisał: Już wyjaśniam - pan dzwonił z Wrocławia i chce adoptować Małego, ale wg mnie to nie jest dobry pomysł - pan miał już dwa duże psy i oba oddał, w tym jednego na wieś; oba z powodu zmiany mieszkania, którego nadal nie ma, nadal mieszka w kolejnym wynajmowanym. B-b - zajrzałam, ze zrobiłaś ogłoszenia na Poznań - nikt nie dzwonił w sprawie Małego z tego miasta, w ogóle nie miałam już więcej zapytań .... rozumem Quote
Anula Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Jakie ogłoszenie jest nie wyróżnione? Chętnie pomogę Małemu i wyróżnię na miesiąc. Mały jest cudny i ma wspaniały charakter co widać na zdjęciu. Już widzę oczami wyobraźni,gdy wyzdrowieje,będzie zadbany,będzie cudownym psiakiem. Tak bardzo potrzebna jest mu indywidualna opieka. 2 Quote
anica Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 13 godzin temu, Anula napisał: Jakie ogłoszenie jest nie wyróżnione? Chętnie pomogę Małemu i wyróżnię na miesiąc. Mały jest cudny i ma wspaniały charakter co widać na zdjęciu. Już widzę oczami wyobraźni,gdy wyzdrowieje,będzie zadbany,będzie cudownym psiakiem. Tak bardzo potrzebna jest mu indywidualna opieka. To prawda! coś ma w sobie to psisko, mam nadzieję że złapie tym spojrzeniem , kogoś za serducho ... w jakiś sposób przypomina mi Rokusia... może tym kochającym "spojrzeniem"??? one tak bardzo pragną, potrzebują , bliskości człowieka!.... tak pięknie ,całym sobą ,potrafią za to podziękować!.... tylko ludzie, nie wszyscy o widzą :( 11 godzin temu, agat21 napisał: Był pierwszy telefon, będą i następne. Lubię optymistów, ostatnio mam sama z tym problem! ale ... daję się wkręcić w sugestie ;) 1 1 Quote
Tola Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Dnia 30.07.2019 o 19:37, Anula napisał: Jakie ogłoszenie jest nie wyróżnione? Chętnie pomogę Małemu i wyróżnię na miesiąc. Mały jest cudny i ma wspaniały charakter co widać na zdjęciu. Już widzę oczami wyobraźni,gdy wyzdrowieje,będzie zadbany,będzie cudownym psiakiem. Tak bardzo potrzebna jest mu indywidualna opieka. Anulko, bardzo dziękuję, mam gości, więc na dogo tylko wpadam, stąd odpowiedz dopiero dzisiaj;). Przejrzałam ogłoszenia i wygląda na to, ze na razie wszystkie są wyróżnione. Cieszę się, ze Mały ma tyle przyjaznych dusz wokół siebie, wierzę w przekazywanie tej pozytywnej energii. Oby wasza życzliwość i te dobre myśli przełożyly się na wspaniały DS! Quote
Anula Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 11 minut temu, Tola napisał: Anulko, bardzo dziękuję, mam gości, więc na dogo tylko wpadam, stąd odpowiedz dopiero dzisiaj;). Przejrzałam ogłoszenia i wygląda na to, ze na razie wszystkie są wyróżnione. Cieszę się, ze Mały ma tyle przyjaznych dusz wokół siebie, wierzę w przekazywanie tej pozytywnej energii. Oby wasza życzliwość i te dobre myśli przełożyly się na wspaniały DS! To może jeszcze by ktoś pokusił się na dorobienie ogłoszenia? Niech pozna tą tragedię psa cała Polska.W każdym razie u mnie ma zapewnienie,że będę wyróżniać i tego pilnować. Może uda się jeszcze kilka zdjęć nowych uzyskać i zrobić dodatkowe ogłoszenie. Quote
Tola Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Rozmawiałam przed chwilką z wetką - Mały ma świrzbowca i nużeńca, bierze leki i już widać poprawę, sierść zaczyna odrastać! Na wynik posiewu z Warszawy trzeba czekać czasami nawet ok. 3 tyg. Quote
b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 37 minut temu, Anula napisał: To może jeszcze by ktoś pokusił się na dorobienie ogłoszenia? Niech pozna tą tragedię psa cała Polska.W każdym razie u mnie ma zapewnienie,że będę wyróżniać i tego pilnować. Może uda się jeszcze kilka zdjęć nowych uzyskać i zrobić dodatkowe ogłoszenie. Mogę zrobić dodatkowe tylko Tola musi powiedzieć na jakie miasto :) 16 minut temu, Tola napisał: Rozmawiałam przed chwilką z wetką - Mały ma świrzbowca i nużeńca, bierze leki i już widać poprawę, sierść zaczyna odrastać! Na wynik posiewu z Warszawy trzeba czekać czasami nawet ok. 3 tyg. Tak myślałam czy czasem nie jest coś na rzeczy oglądając zdjęcia zwłaszcza ogonka. Quote
Tola Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 20 minut temu, b-b napisał: Mogę zrobić dodatkowe tylko Tola musi powiedzieć na jakie miasto :) Tak myślałam czy czasem nie jest coś na rzeczy oglądając zdjęcia zwłaszcza ogonka. Może Szczecin... Można tez sprać Lublin... Quote
b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 17 minut temu, Tola napisał: Może Szczecin... Można tez sprać Lublin... No to zrobię na Lublin. Quote
b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: To może jeszcze by ktoś pokusił się na dorobienie ogłoszenia? Niech pozna tą tragedię psa cała Polska.W każdym razie u mnie ma zapewnienie,że będę wyróżniać i tego pilnować. Może uda się jeszcze kilka zdjęć nowych uzyskać i zrobić dodatkowe ogłoszenie. Mały na Lublin :) https://www.olx.pl/oferta/czy-czlowiek-to-tylko-bol-i-niedola-CID103-IDAXVkS.html Quote
Anula Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 4 godziny temu, b-b napisał: Mały na Lublin :) https://www.olx.pl/oferta/czy-czlowiek-to-tylko-bol-i-niedola-CID103-IDAXVkS.html Dzięki b-b za pomoc.OLX wyróżnione do 31.08.19 1 Quote
anica Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 10 godzin temu, Tola napisał: Rozmawiałam przed chwilką z wetką - Mały ma świrzbowca i nużeńca, bierze leki i już widać poprawę, sierść zaczyna odrastać! Na wynik posiewu z Warszawy trzeba czekać czasami nawet ok. 3 tyg. To dobre wiadomości! dziękujemy Tolu :) to można leczyć, nie puszczam Quote
b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 7 godzin temu, Anula napisał: Dzięki b-b za pomoc.OLX wyróżnione do 31.08.19 Quote
Tola Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Mały na Lublin :) https://www.olx.pl/oferta/czy-czlowiek-to-tylko-bol-i-niedola-CID103-IDAXVkS.html 7 godzin temu, Anula napisał: Dzięki b-b za pomoc.OLX wyróżnione do 31.08.19 2 godziny temu, anica napisał: To dobre wiadomości! dziękujemy Tolu :) to można leczyć, nie puszczam Bardzo dziękuję za ogłoszenie, za wyróżnienie i za kciuki, przy takim wsparciu Małemu musi się w końcu udać! Jak tylko znany będzie wynik posiewu w kierunku grzybicy - dam znać. Quote
Havanka Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 U mnie Mały ma 7 obserwatorów i 3 odkrycia telefonów. Cały czas mam nadzieję, ze komuś złamie serce... Tolu, byłyby szanse na dodatkowe zdjecia? Quote
Recommended Posts