Nadziejka Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Tolu nie umiem sama ....wyrozniac jeszcze nie potrafie .... Quote
Havanka Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 47 minut temu, Nadziejka napisał: Tolu prosze o num konta zaplace za wyroznionko ogloszen niechaj stanie cud dla tego przecudnego psinunia 37 minut temu, agat21 napisał: Zafunduję jutro :) Które najlepiej wyróżnić? Dziewczyny, bardzo dziekuję za zafundowanie wyróżnień ogłoszenia Małego. Ja swoje już wyróżniłam, nastepne w kolejce jest Asi - Alaskan na Warszawę i B-b na Poznań. Nadziejko, wyślę Ci mój nr konta a potem wyróżnie ogłoszenie Asi Alaskan. Agatko, jeżeli możesz, to proszę o wyróżnienie ogłoszenia b-b, ok? Quote
agat21 Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Przed chwilą, Havanka napisał: Dziewczyny, bardzo dziekuję za zafundowanie wyróżnień ogłoszenia Małego. Ja swoje już wyróżniłam, nastepne w kolejce jest Asi - Alaskan na Warszawę i B-b na Poznań. Nadziejko, wyślę Ci mój nr konta a potem wyróżnie ogłoszenie Asi Alaskan. Agatko, jeżeli możesz, to proszę o wyróżnienie ogłoszenia b-b, ok? Ok. :) Quote
Havanka Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 7 minut temu, agat21 napisał: Ok. :) Dzięki serdeczne !!! Quote
Nadziejka Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Havanko poslalam juz ku Tobie bedziesz miec ciocia jutro na koncie pozdrawiam 1 Quote
Havanka Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 37 minut temu, Nadziejka napisał: Havanko poslalam juz ku Tobie bedziesz miec ciocia jutro na koncie pozdrawiam Bardzo dziękuję ! Dam znać,kiedy ogloszenie bedzie juz wyróżnione. Quote
Tola Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 1 godzinę temu, Havanka napisał: Dziewczyny, bardzo dziekuję za zafundowanie wyróżnień ogłoszenia Małego. Ja swoje już wyróżniłam, nastepne w kolejce jest Asi - Alaskan na Warszawę i B-b na Poznań. Nadziejko, wyślę Ci mój nr konta a potem wyróżnie ogłoszenie Asi Alaskan. Agatko, jeżeli możesz, to proszę o wyróżnienie ogłoszenia b-b, ok? Bardzo dobry pomysł, zeby wyrózniać ogłoszenia w kolejności ich wykonywania, sprawiedliwy wybór :) Bardzo dziękuje wszystkim fundatorom:) Quote
anica Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: Zrobiłam Małemu OLX na Wrocław, wrzucam też link do wcześniejszego postu https://www.olx.pl/oferta/jestem-maly-i-wciaz-wierze-w-ludzi-CID103-IDAQJ80.html To ja dzisiaj wieczorem wyróżnię! mam akurat jeszcze naszego Lakusia do wyróżnienia, kilka ogłoszeń i będziemy razem zaciskać! 11 godzin temu, agat21 napisał: Zafunduję jutro :) Które najlepiej wyróżnić? Ja biorę to na Wrocław,... może będzie to właśnie miasto ;) 1 Quote
Havanka Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 2 godziny temu, anica napisał: To ja dzisiaj wieczorem wyróżnię! mam akurat jeszcze naszego Lakusia do wyróżnienia, kilka ogłoszeń i będziemy razem zaciskać! Ja biorę to na Wrocław,... może będzie to właśnie miasto ;) Anico, pieknie Ci dziekuje ! Kazde wyroznione ogłoszenie zwieksza szanse Malego. Quote
agat21 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Ogłoszenie na Poznań wyróżnione na miesiąc :) 2 1 Quote
Havanka Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 16 godzin temu, Nadziejka napisał: Havanko poslalam juz ku Tobie bedziesz miec ciocia jutro na koncie pozdrawiam Nadziejko, już mam i ogłoszenie wyróżnilam: 2 godziny temu, agat21 napisał: Ogłoszenie na Poznań wyróżnione na miesiąc :) Agatko, super !!! Bardzo dziekuję !!! 1 Quote
Nadziejka Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Matusienku dzis mylslam o Tobie calun czas modlilam ogromnie Quote
b-b Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 9 godzin temu, agat21 napisał: Ogłoszenie na Poznań wyróżnione na miesiąc :) Dzięki :D https://www.olx.pl/oferta/pokazmy-malemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDAN2ip.html Quote
Tola Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 Dnia 23.07.2019 o 23:03, Nadziejka napisał: Havanko poslalam juz ku Tobie bedziesz miec ciocia jutro na koncie pozdrawiam Dnia 24.07.2019 o 09:29, anica napisał: To ja dzisiaj wieczorem wyróżnię! mam akurat jeszcze naszego Lakusia do wyróżnienia, kilka ogłoszeń i będziemy razem zaciskać! Ja biorę to na Wrocław,... może będzie to właśnie miasto ;) Dnia 24.07.2019 o 13:45, agat21 napisał: Ogłoszenie na Poznań wyróżnione na miesiąc :) Pięknie wszystkim dziękuję Nie tracę nadziei, ze znajdzie się gdzieś miejsce dla Małego. Bardzo tez proszę o pokazywanie bidulka wsród swoich przyjacioł, znajomych, czasami taki dom znajduje się zupełnie niespodziewanie... Quote
anica Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Dnia 24.07.2019 o 11:44, Havanka napisał: Anico, pieknie Ci dziekuje ! Kazde wyroznione ogłoszenie zwieksza szanse Malego. Żeby tylko zadzwonił telefon! TEN telefon Wyróżniłam dopiero dzisiaj na miesiąc, przepraszam wczoraj wiadomość o powrocie Dosi z adopcji, dosłownie zwaliła mnie z nóg :( https://www.olx.pl/bundles/confirmpaid/?payment_id=86082351 2 1 Quote
agat21 Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Wierzę, że ktoś z dobrym sercem znajdzie ogłoszenie o Małym. I nie pozwoli mu to już żyć bez niego. 2 Quote
anica Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 14 godzin temu, agat21 napisał: Wierzę, że ktoś z dobrym sercem znajdzie ogłoszenie o Małym. I nie pozwoli mu to już żyć bez niego. I ja również! już tyle razy się to zdarzyło na dogo, dlaczego nie tym razem? 1 Quote
Havanka Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 3 godziny temu, anica napisał: I ja również! już tyle razy się to zdarzyło na dogo, dlaczego nie tym razem? No właśnie. Gdybym nie była świadkiem takich cudów, to pewnie nie miałabym nadziei. Jednak wiem, ze cuda istnieją. Czasem trzeba na nie poczekać i pomóc szczęściu, ale nadzieja jest zawsze. Mały jest leczony, nie głoduje i nie umiera już na pustkowiu. Szczęśliwy Los dał znać o sobie. Mały powoli będzie wracał do równowagi psychicznej i fizycznej, na tyle, ile mu zdrowie pozwoli. 1 1 Quote
Figunia Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 I ja zaglądam do Piesia. Życzę mu wspanialych Ludzi-Opiekunów, żeby byl kochany i zadbany juz zawsze. Też wierzę, ze to możliwe, oby tylko stał się ten cud jak najprędzej. 1 Quote
Tola Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 Dnia 25.07.2019 o 19:57, anica napisał: Żeby tylko zadzwonił telefon! TEN telefon Wyróżniłam dopiero dzisiaj na miesiąc, przepraszam wczoraj wiadomość o powrocie Dosi z adopcji, dosłownie zwaliła mnie z nóg :( https://www.olx.pl/bundles/confirmpaid/?payment_id=86082351 20 godzin temu, agat21 napisał: Wierzę, że ktoś z dobrym sercem znajdzie ogłoszenie o Małym. I nie pozwoli mu to już żyć bez niego. 6 godzin temu, anica napisał: I ja również! już tyle razy się to zdarzyło na dogo, dlaczego nie tym razem? 3 godziny temu, Havanka napisał: No właśnie. Gdybym nie była świadkiem takich cudów, to pewnie nie miałabym nadziei. Jednak wiem, ze cuda istnieją. Czasem trzeba na nie poczekać i pomóc szczęściu, ale nadzieja jest zawsze. Mały jest leczony, nie głoduje i nie umiera już na pustkowiu. Szczęśliwy Los dał znać o sobie. Mały powoli będzie wracał do równowagi psychicznej i fizycznej, na tyle, ile mu zdrowie pozwoli. 2 godziny temu, Figunia napisał: I ja zaglądam do Piesia. Życzę mu wspanialych Ludzi-Opiekunów, żeby byl kochany i zadbany juz zawsze. Też wierzę, ze to możliwe, oby tylko stał się ten cud jak najprędzej. Bardzo się cieszę, ze jesteście tutaj u Małego , wierzę w siłę życzeń i marzeń i tez mam nadzieję, że jeszcze będziemy tutaj płakać ze szczęścia Małego:) Byłam dzisiaj w lecznicy w Izbicy tuż przed jej zamknięciem, więc nie było czasu, nie widziałam Małego, ale następnym razem na pewno zrobię fotki. Wiem, ze wyniki badań skóry wysłane zostały do Warszawy, wetka czeka na wyniki. Quote
anica Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Będziemy mocno zaciskać ,żeby tak właśnie się stało! żeby ten kochany piesio, jeszcze mógł poczuć co to przyjaźń człowieka, pieszczoty i pełen miłości dom ..i standard! lajki mi się skończyły 1 1 Quote
Nadziejka Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Czekamy z calego serducha tulinkamy Maluniego Quote
anica Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 11 godzin temu, agat21 napisał: No to też czekamy na wyniki badań To podstawa! będzie wiadomo jak go leczyć . Quote
Recommended Posts