anica Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 19 godzin temu, NikaEla napisał: Byłam, w tym roku miałam kryzys. ( Jedynie gimnzajaliści dalej tak mówili). Nie mogę się odnaleźć wśród młodzieży, która nic nie umie i nie chce się nauczyć. Jeśli nawet, to ludzkie , będzie tu chyba pasowało powiedzenie... wszystko co Ciebie nie zabije, uczyni silniejszym :) Nooo... Super nauczyciel, takich uczniów nie może zakceptować! a przecież jesteś Super nauczycielem 5 godzin temu, NikaEla napisał: Nowy Dz, nowe spojrzenie. Zapraszam na zakupy To niech będzie jeszcze Dobry dzień 16 minut temu, NikaEla napisał: Miałam jechać na spacer do lasu ale dopadła mnie migrena. I tylko ciasta piekę na niedzielę To szkoda że ja wyjeżdżam....ciasta jeszcze nie odmówiłam ;) Quote
NikaEla Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 18 godzin temu, anica napisał: To szkoda że ja wyjeżdżam....ciasta jeszcze nie odmówiłam ;) upiekę dla ciebie specjalnie jak będziesz chciała Quote
Kajutek Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Hejka z rana !!! Potwierdzam odbiór fantów - baaaaardzo dziękuję. Przyszły już w piątek, ale też mnie rozłozyła na łopatki migrena i zaszyłam się ze swoim cierpieniem w jaskini.... Dziewczynki kochane - nie dajcie się żadnej rezygnacji, łapcie dystans, niech radość wypełnia Wasze serducha i z nowym zapałem zmieniajmy świat... To nie jest łatwe, więc czasem opadają nam rączki, ale może po to aby zwolnić, przemyśleć, nabrać dystasu i z nową energią ruszyć do boju... I zapraszam na ten bazarek bo książki w stanie wręcz idealnym, bizuteria boska a obsługa na medal... Więc kupujcie, forsa dla sierściaków potrzebna... Pozdrawiam K. Quote
NikaEla Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 4 minuty temu, Kajutek napisał: Hejka z rana !!! Potwierdzam odbiór fantów - baaaaardzo dziękuję. Przyszły już w piątek, ale też mnie rozłozyła na łopatki migrena i zaszyłam się ze swoim cierpieniem w jaskini.... Dziewczynki kochane - nie dajcie się żadnej rezygnacji, łapcie dystans, niech radość wypełnia Wasze serducha i z nowym zapałem zmieniajmy świat... To nie jest łatwe, więc czasem opadają nam rączki, ale może po to aby zwolnić, przemyśleć, nabrać dystasu i z nową energią ruszyć do boju... I zapraszam na ten bazarek bo książki w stanie wręcz idealnym, bizuteria boska a obsługa na medal... Więc kupujcie, forsa dla sierściaków potrzebna... Pozdrawiam K. Kajutku, kochana. Łączę się zw migrenowym bólu (sobota była masakryczna) i zapraszam serdecznie na kolejne bazarki, które będę tworzyć ( w ramach długiego urlopu) Quote
NikaEla Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Już nie dokładam książek ale i tak jest jeszcze z czego wybrać Quote
NikaEla Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Zostały pozycje: 3, 4, 8, 13, 17, 19, 21, 22, 24, 25, 27, 28, 29, 33, 34, 35, 36, 39 - 45, 47, 50, 51, 53 - 58, 59a oraz 60- 65 (osobna wysyłka) ZAPRASZAM Quote
NikaEla Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 22 godziny temu, Kamila Proc napisał: wiec jest o co walczyc Tak, oczywiście 1 Quote
NikaEla Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Dzisiaj wysłałam książki do uxmal, do mama_Alfika mam spakowane 1 Quote
NikaEla Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 7.08.2019 poszło dla Balbinki 81zł dla Fabii 80zł dla Florence 80zł Quote
NikaEla Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Książki nadal czekają, jeszcze kilka dni Quote
mdk8 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pieniądze już są na koncie Balbinki . Dziękuję :) 1 Quote
NikaEla Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: kto powalczy o kniszki? No właśnie, kto? 4 godziny temu, mdk8 napisał: Pieniądze już są na koncie Balbinki . Dziękuję :) Mam nadzieję, że to nie koniec i że ktoś jeszcze coś kupi Quote
NikaEla Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry :) Komu, komu....koooomuuu??? kawkę? mi :) Quote
Kajutek Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: mi tesz Kawka beze mnie??? Ja tesz, ja tesz.... Trzeba w ten piąteczek jakoś dotrwać do fajrantu... Quote
Recommended Posts