Jump to content
Dogomania

KONIEC , ROZLICZONY.. Kosmetyki i kosmetyczki. Plecaki i mix różności. Dla FABII i BALBINKI, do 1.08

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, HELENA5 napisał:

Poproszę nr 22 i 30

dziekuję , prawdopodobnie będę w Z. w sobotę 17.08 to postaram się przywieźć (ale mi przypomnij przed 15.08)

Posted
Dnia 1.08.2019 o 16:35, NikaEla napisał:

Ochraniacze na kolana sprzedałam na OLX ( a właściwie jutro sprzedam, ale pan już zamówił) poza dogo. Oczywiście dopiszę w rozliczeniu

Dnia 1.08.2019 o 18:29, Poker napisał:

suuuper

Niestety pan się umówił, ale nie przyszedł

Posted

Aska7: 12,13,19,20 za 54zł + wysyłka 13zł/zapłacone 70zł/wysłane 29.07/na konto 57zł

NikaEla: 22a 40a za 8,50/zapłacone

teresaa116: za 110zł + wysyłka 15zł (chyba) + kopeta 1zł = 126zł/zapłacone120zł/niedopłata 6zł

Malgoska za 10zł . wysyłka łączona zapłacone 18zł wysłane 5.08 (z patrycja96 za 16zł) nadpłata 2zł

Partycja 96 za 45zł / wysyłka z Malgoska  wysłane 5.08 za 16zł/  zapłacone 65zł/nadpłata  12zł

Aldrumka za 7zł (wysyłka mocno łączona) zapłacone 12zł (na wysyłke 5zł) wysłane 5.08

HELENA 5 za 17zł (odbiór osobisty)/zapłacone

RAZEM 268,50zł czyli po  134zł 25gr dla każdego psa

Posted
21 godzin temu, NikaEla napisał:

po wysłaniu wiadomości na podstawie :"Co chcę kupić" nr 5 kupiła Jagienka za 25zł

super.

Bardzo się ciesze ,że fanty , które u mnie leżały i nie miałam czasu ich wystawić, dzięki NikaEla znalazły domki .

• Upvote 1
Posted
Dnia 19.07.2019 o 17:08, NikaEla napisał:

8a. woda toaletowa za 5zł przecena 4zł

IMG-20190722-092521-640x480.jpg

Tu nikt nie chciał, a na Facebooku się przelicytowują. ( Na wrocławskiego staruszka Amora)

Posted
6 minut temu, NikaEla napisał:

Tu nikt nie chciał, a na Facebooku się przelicytowują. ( Na wrocławskiego staruszka Amora)

świetnie. Miałam właśnie zaproponować wystawienie reszty fantów na FB ,ale widzę ,że mam spóźniony refleks.

Posted
24 minuty temu, NikaEla napisał:

17 minut temu, Poker napisał:

świetnie. Miałam właśnie zaproponować wystawienie reszty fantów na FB ,ale widzę ,że mam spóźniony refleks.

Dogo finansowo już ledwo zipie :( na FB jest trochę łatwiej znaleźć nabywców . Na niektórych bazarkach na FB dziewczyny zbierają nawet kilka tyś. zł . oczywiście w zależności od ilości fantów. 

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

niestety  nie jestem na FB. A fantów ciągle mam sporo i nowe dostawy. może ktoś mógłby robić też bazarki na FB.

Ja nie robię, ale dokładam fanty tym którzy robią: Oleśnickie Przytul Pyska, Patrycja a czasem SBM

Posted
20 godzin temu, Poker napisał:

niestety  nie jestem na FB. A fantów ciągle mam sporo i nowe dostawy. może ktoś mógłby robić też bazarki na FB.

we wrześniu spróbuję zrobić na FB bazarek to dam Ci znać .

• Upvote 1