Havanka Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Na dworze zrobiło się chłodniej, to nie dziwota, ze można przysnąć. Martusiu, poproszę 5 głosów na Viki. 1 Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 5 godzin temu, Havanka napisał: Na dworze zrobiło się chłodniej, to nie dziwota, ze można przysnąć. Martusiu, poproszę 5 głosów na Viki. Dziękuję :) Zapisane :) Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 20 godzin temu, Havanka napisał: Uxmalku, pięknie dziękuję za bazarek ! Tytuł jest świetny ! Zaczęłam czytać książkę o psim szczekaniu :) i mnie natchneło :)) Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: 6 głosów na Malwinę. :) DZIĘKUJE :) Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 :) Dawno, dawno temu, za godzinami i lasami. W pewnym mieście na podeście Dzięki głosowaniu .... Iva i Viki rozpoczęły testowanie podestu. Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 Nagle, zza łączy internetowych wyłoniła się Malwina. Quote
Havanka Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 6 minut temu, uxmal napisał: Nagle, zza łączy internetowych wyłoniła się Malwina. Vikunia zeszła na niższy podest, to może ją znów przestawimy na pierwszy? Dokładam jeszcze 2 głosy. 1 Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 1 minutę temu, Havanka napisał: Vikunia zeszła na niższy podest, to może ją znów przestawimy na pierwszy? Dokładam jeszcze 2 głosy. Dziękuje :)* Quote
rozi Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Widzę, uxmal, że ogony wszystkie sterczą z jednej strony i tak mi coś w głowie stuka... - czy to nie ta sama suka? Tylko na trzy powielona, ze względu na te imiona? Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 6 minut temu, rozi napisał: Widzę, uxmal, że ogony wszystkie sterczą z jednej strony i tak mi coś w głowie stuka... - czy to nie ta sama suka? Tylko na trzy powielona, ze względu na te imiona? Z tej samej strony wiatr wieje:) U mnie okropnie.... Studio mamy w plenerze.. W plenerze były także pierwsze zdjęcia do nowego filmu. O! teraz tak wygląda stan :) 1 Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 A to pierwszy Kadr z filmu.... Tytuł filmu jeszcze nie ustalony Quote
agat21 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: A to pierwszy Kadr z filmu.... Tytuł filmu jeszcze nie ustalony Proponuję tytuł "Jak to myśliwy sam do siebie strzelił i wszyscy się cieszyli a pies najbardziej" 2 Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 20 minut temu, agat21 napisał: Proponuję tytuł "Jak to myśliwy sam do siebie strzelił i wszyscy się cieszyli a pies najbardziej" GIT MALINA :)) tytuł chwytliwy :)) zapisuje :))) Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 37 minut temu, agat21 napisał: 3 głosy na Zojkę :) a niech to! skończyły mi się lajki :( DZIĘKUJE :)) 1 Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 5 minut temu, agat21 napisał: One zawsze się kończą nie w porę ;)) Dlatego są seriale :) ciągną się i ciągną ..... Quote
agat21 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Dlatego są seriale :) ciągną się i ciągną ..... Tys prowda, tys prowda :D Quote
Tola Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 21 minut temu, uxmal napisał: a niech to! skończyły mi się lajki :( DZIĘKUJE :)) 20 minut temu, agat21 napisał: One zawsze się kończą nie w porę ;)) Mnie też, a tutaj przydałyby się szczególnie;) Poproszę 5 głosów na Malwinkę. Mój TZ też chce głosować, bo sunia zawojowała jego serce - 5 głosów na Zojkę Quote
agat21 Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 4 minuty temu, Tola napisał: Mnie też, a tutaj przydałyby się szczególnie;) Poproszę 5 głosów na Malwinkę. Mój TZ też chce głosować, bo sunia zawojowała jego serce - 5 głosów na Zojkę Łał! Pozdrów TZ-ta :)) Quote
uxmal Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 9 minut temu, Tola napisał: Mnie też, a tutaj przydałyby się szczególnie;) Poproszę 5 głosów na Malwinkę. Mój TZ też chce głosować, bo sunia zawojowała jego serce - 5 głosów na Zojkę :)))))))) ale niespodzianka :)) Dziękuje :) Quote
Recommended Posts