Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY, ZAKOŃCZONY ! Cztery bezdomne maluszki jadą po lepsze życie ! Pomóż im dojechać do celu. Do 8.07, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję kolejnym osobom za pomocdziekuje-ruchomy-obrazek-0130

Dzisiaj po 15 jedziemy na wieś po psiaki, mam nadzieję, ze wyjedziemy z całą rodzinką, proszę o kciuki!

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
5 godzin temu, mdk8 napisał:

3 serduszka po 5,- poproszę 

Przede wszystkim przepraszam, ze dopiero teraz mogę wejsć na dogo i to tylko na chwilę. Chcę Wam bardzo podziękować, za tak ogromną pomoc dla tych psich bid.

Mdk8, serduszka już odnotowane ! Pięknie dziękuję i przyklejam słodkiego całuska...

5 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Ode mnie 2 serduszka dla mamusi

Jolu witaj znów na bazarku ! Dziękuję, ze przyszłaś z serduszkami dla psiej mamy i maluszków. Cieszę się, ze wciąż jesteś na moich bazarkach. Pozdrawiam Cię serdecznie !

4 godziny temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie :) Poproszę 6 serduszek po 5 zł.

No i jest także Koja !!! Witaj Kojeczko ! Solidną porcję karmy zafundowałaś psiej rodzince ! Dziękuję, dziękuję, dziękuję !!!

Posted

Wieczorem porozsyłam numerki do wpłat i odnotuję dzisiejsze wpływy na czerwono, w poście zakupowym.

Ps. Sorry, znowu mi się lajki skończyły... Jutro dokończę jak tylko znów je będę miała.

Posted

Psia rodzinka juz bezpieczna w lecznicy i jutro wyrusza po nowe życie!

Tak było, jak przyjechaliśmy

IMG_20190705_181106.jpg

Sunia mamusia już bez łancucha

IMG_20190705_163413.jpg

Sunia w lecznicy

IMG_20190705_172635.jpg

• Upvote 1
Posted

Tolu, przynosisz nam wspaniałe wieści ! Jak cudownie jest widzieć suczkę bez tego łańcucha, uśmiechniętą od ucha do ucha. To zdjęcie w czerwonej smyczy idealnie nadaje się do ogłoszeń !

Jutro jest pierwszym dniem nowego życia tej psiej rodzinki ! Oby szczęśliwie dojechały na miejsce !

Teraz kolej na inne niespodzianki !

Przyznam się, że nie spodziewałam się tak dużego odzewu na prośbę o pomoc dla tych psich bid ! Przeciwnie, marzyłam, zeby chociaż udało się zebrać całą kwotę na transport. A tu jeszcze zebraliśmy dodatkowo na karmę dla całej rodzinki !!!

Właśnie uzupełniałam wpłaty i nie mogłam uwierzyć ! Sprawdzałam kilka razy, czy się nie pomyliłam. Ponownie nadeszły wpłaty, tym razem na karmę, od 

Pani Ani G.R i Mateusza R.

Pani Iwonki K. z Sosnowca,

Pani Agnieszki, znajomej Elik,

i naszej Oneeczki.

Zameldowały się też wpłaty od:

Elik, Nesiowatej, Christo_fair, Soni71, Bakusiowej, Jolanty08.

Mam też informację od Toli, że będzie też wpłata od Mirycy, w kwocie.... 100 zł !

Nie wiem, jak Wam kochani dziękować ! Jestem bardzo szczęśliwa, że dzięki Wam uda się pomóc tym biednym psom...  One jeszcze nie wiedzą, że ich życie przewróci się teraz "do góry nogami" !

Wysłałam też numery kont do pozostałych osób. Bazarek będzie wciąż otwarty, bo potrzeby maluchów będą na pewno spore.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, koja napisał:

Podnosimy

29 minut temu, Jolanta08 napisał:

I ja podrzucę

Dzieki Dziewczyny, że wciaz jestescie tu ze mną !  Przyłączę się do Was i tez wysoko podrzucę bazarek !

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Elu chociaż 5 zł na jedzonko wpisze ode mnie.

Boguniu kochana, z największą przyjemnością !!!! Bardzo, bardzo Ci dziękuję !!! Przyda się na pyszne jedzonko dla wygłodzonych maluchów !

Posted
11 godzin temu, Jo37 napisał:

Zapraszamy...

9 godzin temu, koja napisał:

hoooop

9 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo, bardzo  dziękuję za kolejne wpłaty, bardzo przydadzą się psiej rodzincedziekuje-ruchomy-obrazek-0054

Mamusia i szczeniaki już na miejscu :)

Dzień dobry Pszczółki ! Mały deszczyk spadł dziś nad ranem i zaspałam. Dobrze, ze jesteście i dbacie o widoczność bazarku. Jeszcze tylko 2 dni i zamykamy.

Póki co, wciaż jednak zapraszamy do pomocy psiej rodzince i oczywiście na ich wątek.

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Komu serduszka?

5 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Podrzucę bazarek  piorun4.gif

5 minut temu, koja napisał:

i ja podniosę

Zagladam z komórki. Mam dziś małą uroczystość w domu i dlatego mniej mnie na dogo. Dzieki serdeczne, ze zagladacie.Jola przyszła nawet z cudnym psiaczkiem !