beataczl Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 szkoda,ze nie mozna wyslac...tez bym kupila na nast bazarku,a musze sie obejsc smakiem ;) Quote
agat21 Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 Dnia 21.08.2019 o 09:43, beataczl napisał: szkoda,ze nie mozna wyslac...tez bym kupila na nast bazarku,a musze sie obejsc smakiem ;) Skąd jesteś Beat? Quote
beataczl Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 44 minuty temu, agat21 napisał: Skąd jesteś Beat? z pomorskiego /jutro wyjezdzam na mc do pracy/. Quote
agat21 Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 Przed chwilą, beataczl napisał: z pomorskiego /jutro wyjezdzam na mc do pracy/. Ja we wrześniu będę w pobliżu Szczecina lub Koszalina, jakby to było pod koniec września, to może już będziesz, jeśli oczywiście jesteś z pomorskiego zachodniego :) Quote
beataczl Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 1 minutę temu, agat21 napisał: Ja we wrześniu będę w pobliżu Szczecina lub Koszalina, jakby to było pod koniec września, to może już będziesz, jeśli oczywiście jesteś z pomorskiego zachodniego :) bede pod koniec 09 :)/ale to pomorskie/ kiedys koszalinskie/:) zobaczysz czy trasa przez Czluchow? Quote
agat21 Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 4 minuty temu, beataczl napisał: bede pod koniec 09 :)/ale to pomorskie/ kiedys koszalinskie/:) zobaczysz czy trasa przez Czluchow? Postaram się :) Quote
beataczl Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 Przed chwilą, agat21 napisał: Postaram się :) dzieki;) Quote
agat21 Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 Wakacje się skończyły i już wszystkie osoby z Warszawy zainteresowane truflami i pasztetem wróciły i mogą odebrać fanty (mam na myśli Jo37 ;) Tak więc jutro, a właściwie dziś robię pasztet i ostatnią partię trufli i kończę bazar, bo już trwa za długo. Operacja Trevora na szczęście będzie zapłacona przez fundację, która zebrała dla niego pieniądze, koszty rehabilitacji i leków biorą już oczywiście na siebie państwo Trevora. W związku z tym mam pytanie do osób biorących udział w bazarku czy zgodzą się na przekazanie pieniędzy na pokrycie sporego długu, jaki został po Szancie - też radysianki - która pół roku czekała na dom w hotelu u szafirki? Proszę o opinię lub inne sugestie. Quote
agat21 Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Niestety nie mogę się skontaktować z Jo37, więc wczorajszy pasztet rozdam po rodzinie. Zakończę już bazarek, a z pozostałymi osobami, które jeszcze nie odebrały trufli czy pasztetu (Jo37 dla siebie i gosi7 oraz Mazowszanka) rozliczę się już później. Quote
gosia7 Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Pasztet pychota,za mało kupiłam. Decyzję co do zmiany beneficjenta akceptuję zgodnie z sugestią i potrzebami Agat21. Już Ona wie komu i jak dobrze pomagać. I cieszę się zdrowiem Trevora i każdym domem bezdomniaków. 1 Quote
UlaFeta Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 7 godzin temu, uxmal napisał: Ja też się zgadzam:) I ja:) 1 Quote
agat21 Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 16 godzin temu, gosia7 napisał: Pasztet pychota,za mało kupiłam. Decyzję co do zmiany beneficjenta akceptuję zgodnie z sugestią i potrzebami Agat21. Już Ona wie komu i jak dobrze pomagać. I cieszę się zdrowiem Trevora i każdym domem bezdomniaków. 14 godzin temu, uxmal napisał: Ja też się zgadzam:) 7 godzin temu, UlaFeta napisał: I ja:) Dziękuję Wam bardzo pięknie. To jest dla mnie wielka pomoc, że zniweluję trochę koszty utrzymania Szanty :) Szkoda, że tak krucho u mnie z czasem, robiłabym takie bazarki częściej. Quote
agat21 Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Przekazałam trufle Mazowszance w sobotę i dostałam kaskę z nadpłatą :) Wpłynęła też kaska od Jo37. Zaraz uzupełnię rozliczenie. Quote
agat21 Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Jeśli nie ma głosów sprzeciwu, to przekażę dochód na dług po Szancie, też radysiance, która długo czekała na dom Quote
Recommended Posts