Jump to content
Dogomania

Bez pochodzenia, bez nadziei, bez miłości. 4 szczeniaki na gołej ziemi i ich mama na łańcuchu:( UDAŁO SIĘ!!! Malti zamieszkała we Wrocławiu, Malwa w Mysłowicach, Megan w Krzykowie, Malwinka w Krakowie, mama Mela ma DS w Gaju:)

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Gabi79 napisał:

Najważniejsze, że oddali. Gorzej by było, gdyby się uparli, że chcą zatrzymać Dafi. 

10 godzin temu, helli napisał:

Poszło coś na konto Alaskan, 2 dni temu

Bardzo się cieszę, że jesteście u psiej rodzinkiserduchooo7.gif 

Posted

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi

Stokroc stokroc dziekujemy radujemy
 ze wszystkiego cudownego dla maluszkow i Mamunci
                                   Jaagunia z Mama - czarodziejki psie niezwykle

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Nadziejka napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi

Stokroc stokroc dziekujemy radujemy
 ze wszystkiego cudownego dla maluszkow i Mamunci
                                   Jaagunia z Mama - czarodziejki psie niezwykle

Psie czarodziejki niezwykłe - pięknie napisane:)

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Jest tez ta gorsza wiadomość- Malwa i Malti nadal są u mamy Jagny, bo od rana nie ma kontaktu z BDT w Mysłowicach:(.

Nie wiemy, co się mogło stać...

Mama dziewczynki zaopatrzyła, są najedzone i poszły spać. Właśnie z mamą rozmawiałam i powiedziała, żeby jednak czekały u niej, bo może jutro ludzie po nie przyjadą. Mama nie poradzi sobie ze spacerami szczeniaków, boi się je wyprowadzać, bo ma przed domem nie ogrodzony teren, a one jednak płoszą się. dała je do pokoju i mają rozłozone przescieradło do siusiania. Daffi ładnie chodzi na spacerki i ogólnie mama jest nią zachwycona.

• Like 1
Posted

Przepraszam za porę odezwania się, ale niedawno dotarłam do domu. W Katowicach miałam dłuższy postój, bo urwała mi się częsciowo osłona podwozia i musiałam znaleźć warsztat czynny w sobotę popołudniu i gotowy mi to naprawić od ręki, bo powrót z czymś takim wiszącym pod samochodem byłby nie lada wyzwaniem. 

Pieseczki cudowne, absolutnie wszystkie - i mamusia, i dzieciaczki - dwa odważne i przebojowe i dwa trzęsące się ze strachu w kącie kontenerka przy "przeładunku" w Sandomierzu. Po dojechaniu do Katowic wszystkie pchały już noski poza kratki kontenerka i bardzo chciały wyjść. Mamusia trochę przestraszona nie chciała wyjść z kontenerka, ale w sumie i tak opanowana i spokojna jak na takie męczące przeżycia i podróże. Sorry, że nie zrobiłam zdjęć, ale musiałam szybko się zebrać po oddaniu psiaczków, żeby znaleźć warsztat. 

Posted
41 minut temu, Jaaga napisał:

Mama dziewczynki zaopatrzyła, są najedzone i poszły spać. Właśnie z mamą rozmawiałam i powiedziała, żeby jednak czekały u niej, bo może jutro ludzie po nie przyjadą. Mama nie poradzi sobie ze spacerami szczeniaków, boi się je wyprowadzać, bo ma przed domem nie ogrodzony teren, a one jednak płoszą się. dała je do pokoju i mają rozłozone przescieradło do siusiania. Daffi ładnie chodzi na spacerki i ogólnie mama jest nią zachwycona.

Mam nadzieję, ze jutro p. Justyna odezwie się i wytłumaczy swoje milczenie, chyba nic tam się nie stało...

Posted

Do mnie niestety pani z DT nadal nie odezwała się.

Ze zdjęciami do ogłoszeń trzeba poczekać, bo małe mimo że stale chodza za mną, to nie przepadają za braniem na ręce i boją się jak się coś przy nich robi. Przypominają mi surykatki, zwinne, stadne i stale w ruchu.

DSC01373.JPG

DSC01377.JPG

DSC01381.JPG

DSC01384.JPG

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Całe szczęście :)

Jaaga czy do Ciebie trafiły te śmilsze czy bardziej nieśmiałe? :)

Nie mam pojęcia, Andrzej wziął najmniejszą i największą, bo tak ustaliłyśmy z Tolą. Mała, chyba Meliska jest odważna, druga Megan  nieśmiała. Chyba więc  z każdej po jednej.

Moja mama powiedziała, że przywiozła je bardzo sympatyczna i miła Pani :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Jaaga napisał:

Nie mam pojęcia, Andrzej wziął najmniejszą i największą, bo tak ustaliłyśmy z Tolą. Mała, chyba Meliska jest odważna, druga Megan  nieśmiała. Chyba więc  z każdej po jednej.

Moja mama powiedziała, że przywiozła je bardzo sympatyczna i miła Pani :)

Dzieki bardzo za miłe słowa. Ale to Twoja Mama zasługuje na nie :) 

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

Całe szczęście :)

Jaaga czy do Ciebie trafiły te śmilsze czy bardziej nieśmiałe? :)

Malwa i Malti są już w DT w Mysłowicach (jedna jasna, jedna ciemna) i w tym zestawie to ciemniejsza Malti jest bardziej śmiała;). Dziewczyny zaskoczyły zachowaniem, bo myślałam, że będzie gorzej.

A jest tak:

SAVE_20190707_125030.jpg

SAVE_20190707_184958.jpg

SAVE_20190707_185002.jpg

SAVE_20190707_185007.jpg

SAVE_20190707_185016.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 6.07.2019 o 00:00, Poker napisał:

Szerokiej drogi dla wszystkich.

Maluszki są już spore,  ciekawe ile waży Dafi.

Dafi waży 11.10 kg

Posted
11 minut temu, Jaaga napisał:

Właśnie miałam wstawić te zdjecia, bo tez dostałam.

I bardzo dobrze wyszło, pięknie dziękuję:)

A możesz podlinkować?