Tola Posted December 24, 2019 Author Posted December 24, 2019 Malwinka, zwana Ryjkiem w DS w Krakowie:) 1 2 Quote
Tola Posted December 24, 2019 Author Posted December 24, 2019 Bardzo dziękuje wszystkim, którzy byli tutaj z sunią i szczeniakami, wspierali nas obecnością, troską, wpłatami, organizowali bazarki, pomagali w ogłoszeniach, :). Pięknie dziękuję Jagnie za opiekę nad Megan i Malwinką, p. Justynie za opiekę nad Malti i za adopcję Malwy:), Poker i elik za wizyty PA:) Bez Was kochani i bez Waszej pomocy nie byłoby teraz takich informacji;). Udało się! 1 Quote
Havanka Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Malwinka czekala na domek najdłużej, ale opłaciło się. Trafiła do wspanialej rodziny i wygląda cudnie ! Czesto zastanawialam się ktory to psiaczek Ryjek? Teraz już wiem... 2 1 Quote
Tola Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 Dzisiaj zadzwonił pan od Megan z życzeniami, chwile rozmawialiśmy. Megan bierze leki wyciszające, ktore dostała od behawiorysty, podobno jest duża poprawa. Pan poprosił też o kontakt do pana od Malti we Wrocławiu, bo chciałby zaaranżować spotkanie obu sióstr, wierzy ze dziewczyny poznają się. Ponieważ pan od Malti nie nie widzi problemu - numer wysłałam i zobaczymy, co z tego wyniknie;) Najważniejsze, ze u suczek wszystko dobrze, gdyby jeszcze Megan potrafiła w pełni cieszyć się swoją rodziną. 1 1 Quote
Tola Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 Megan na noworocznym spacerku (już napisałam do pana, ze boję się o ten brak smyczy). Suczka bardziej związana jest z panem, z panią zawsze wychodzi na smyczy. Quote
Tola Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 I Malti we Wrocławiu odpoczywa ze swoim panem po nocy sylwestrowej. 1 Quote
Poker Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Fajnie , że domki odzywają się. Megan bez smyczy przy tak strachliwym psie , to nieporozumienie. Ale są tacy ludzie , którym się wydaje , że nad wszystkim panują dopóki nie wydarzy się nieszczęście. 1 Quote
Tola Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 21 minut temu, Poker napisał: Fajnie , że domki odzywają się. Megan bez smyczy przy tak strachliwym psie , to nieporozumienie. Ale są tacu ludzie . którym się wdaje , że nad wszystkim panują dopóki nie wydarzy się nieszczęście. Napisałam tym razem do pani, może poskutkuje... Tez nie bardzo rozumiem - korzystają z pomocy behawiorysty, bo suczka lekowa, a tutaj takie zachowanie. Oni bardzo kochają Megan, zwłaszcza pan, a jednocześnie takie nierozsądne zachowanie:( Quote
Tola Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 Mam jeszcze zdjęcie Malwiny z Krakowa - to ta najbardziej zwariowana z sióstr;) 2 Quote
Poker Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Zdjęcia futrzaków z dziećmi zawsze są najbardziej wzruszające. Quote
Jaaga Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Dnia 1.01.2020 o 19:07, Tola napisał: Mam jeszcze zdjęcie Malwiny z Krakowa - to ta najbardziej zwariowana z sióstr;) Nasz Ryjek sarenka ;) Długość jej łap jest imponująca.Zdjęcie śliczne 1 Quote
Tola Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Pozdrowienia noworoczne od Megan w z Krzykowa 3 1 Quote
Tola Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Pani Justyna pozdrawia noworocznie z Malwą z Mysłowic. Malwa bardzo podobna do Malwinki... A Megan do Malti;) 2 Quote
Havanka Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Jak dobrze jest widzieć szczęśliwe psiaczki w swoich własnych domach. Odżyły, wypiękniały i nic im już do szczęścia nie potrzeba ! Quote
Tola Posted February 29, 2020 Author Posted February 29, 2020 Malwa w DS w Mysłowicach z naszym zamojskim Feliksem Quote
Recommended Posts