helli Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Ale delikatna ta młoda, a te fotele psy lubią, żują poręcze gdy zostają same, choć tu może uspokajal się kotek, heh Quote
Tola Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 23 godziny temu, helli napisał: Ale delikatna ta młoda, a te fotele psy lubią, żują poręcze gdy zostają same, choć tu może uspokajal się kotek, heh Dziewczyny rozrabiały na początku, ale zdaniem p. Justyny to Cola nakręcała i siebie i Malwę;) Z 4 zamojskich siostrzyczek szczeniaków tylko Malwina ma takie zapędy do obgryzania domowych sprzętów . Przyszedł czas opłaty za kolejny miesiąc hotelowania Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: Przyszedł czas opłaty za kolejny miesiąc hotelowania Zapłacone. Quote
Tola Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Wczoraj miałam zapytanie o Malwinkę z woj. opolskiego, pani chciała Malwinkę do budy, bo psy w domu to kłopot i była wyraźnie zaskoczona, że mam inne zdanie. A dzisiaj zadzwonił sympatyczny pan z Warszawy - sunia bardzo podoba się jemu i żonie, ale przed adopcją chcieliby poznać przyszłego członka rodziny no i tutaj odległość jest problemem:( Quote
Tola Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Pan z Warszawy już się nie odezwał. Dzwoniła pani z Zamościa, wypatrzyła Malwinke na FB, ale jakoś trudno jej było się zdecydować, kiedy właściwie sunia miałaby u nich zamieszkać. Chyba tez nic z tego nie będzie. Quote
Havanka Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Moze i nic z tych domow nie będzie, ale ożyła nadzieja, bo do tej pory byla straszna cisza z ogłoszeń. Quote
Tyśka) Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Przeniosłam ogłoszenie z Poznania na Rawicz, bo na razie nie było żadnego odzewu na Poznań... za tydzień spróbuję znowu z Poznaniem :( Quote
Tola Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 21 godzin temu, Havanka napisał: Moze i nic z tych domow nie będzie, ale ożyła nadzieja, bo do tej pory byla straszna cisza z ogłoszeń. 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Przeniosłam ogłoszenie z Poznania na Rawicz, bo na razie nie było żadnego odzewu na Poznań... za tydzień spróbuję znowu z Poznaniem :( Dziękuję Wam bardzo za pomoc i za tą nadzieję, bo ja nie wiem co robić, żeby młoda, ładna sunia spodobała się komuś tak na zawsze. Quote
Tola Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 Wyróżniłam swój OLX na Wrocław. Wyświetleń jest sporo, ale nie ma zupełnie pobrań nr tel.:( U Kenzo podobnie. Quote
Tola Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Dzisiaj dzwoniła pani z Wrocławia zainteresowana adopcją Malwinki - mieszkanie w bloku, pani pracuje, sunia zostawałaby sporo sama. Pani miała dzwonić do Jagny, ale chyba zrezygnowała po informacji, ze sunia tak niszczy. Quote
Tola Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 Dnia 16.11.2019 o 18:30, Tyś(ka) napisał: A wiadomo na jakim tle niszczy? Spróbuje znależc wpisy Jagny na ten temat i wrzucę. Quote
Tola Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 Dzisiaj do Jagny zadzwonił pan z Krakowa, zainteresowany adopcją Malwinki. Jagna powiedziała wszystko o suni i pan podtrzymuje chęć adopcji; pracuje w domu, więc sunia nie będzie zostawała sama i nie będzie miała okazji nudzić się i rozrabiać;). Rodzina mieszka w bloku, w domu jest dwoje dzieci (3 i 7 lat.) Ja tez rozmawiałam z panem i też wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Poprosiłam elik o wizytę i zobaczymy, może to na ten dom tak długo czekała Malwinka... Na razie aż boję się cieszyć... 1 Quote
Tola Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 Umówiliśmy się tez z panem, ze sunia wyjedzie do nowego domu juz po zabiegu sterylizacji; zabieg umówiony jest na piątek. Quote
elik Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 34 minuty temu, Tola napisał: Poprosiłam elik o wizytę i zobaczymy, może to na ten dom tak długo czekała Malwinka... Jutro zadzwonię do pana i postaram się odbyć wizytę w tym tygodniu. 1 Quote
Tola Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Jutro zadzwonię do pana i postaram się odbyć wizytę w tym tygodniu. Będę mocno trzymała kciuki, proszę tez wszystkich, którzy tu zaglądają o przesyłanie dobrych myśli. Niechby i Malwinka wreszcie miała swoją rodzinę, obstawialiśmy tutaj przecież , ze ona pierwsza znajdzie dom, a tu wszystkie siostry już u siebie, a Malwinka czeka. Quote
Havanka Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 No to z nadzieją czekamy na wynik wizyty i zaciskamy kciuki bardzo mocno ! Quote
elik Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Jestem umówiona z panem na jutro w godz. 9:30 - 10:30. Taki rozrzut, bo to daleko, jak zwykle na drugim krańcu miasta więc nie wiem jak dużo czasu zajmie mi jazda autobusem. Pan stwierdził, że to dla niego żaden problem, bo on i tak jest w domu. Dopiero po 15-tej jedzie po dzieci więc kiedy przyjadę nie ma znaczenia, bo on cały czas jest w domu. Sympatyczny się wydaje :) Quote
Jaaga Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Dnia 19.11.2019 o 09:55, elik napisał: Jestem umówiona z panem na jutro w godz. 9:30 - 10:30. Taki rozrzut, bo to daleko, jak zwykle na drugim krańcu miasta więc nie wiem jak dużo czasu zajmie mi jazda autobusem. Pan stwierdził, że to dla niego żaden problem, bo on i tak jest w domu. Dopiero po 15-tej jedzie po dzieci więc kiedy przyjadę nie ma znaczenia, bo on cały czas jest w domu. Sympatyczny się wydaje :) Nikt chyba nie obrazi się, jesli już napisze, że Ryjek pojedzie do nowego domu :) Elu , jeszcze raz dziękuję za wizytę. Tak się cieszę, że wreszcie znalazł się dom, gdzie ktoś będzie małą miec na oku i sa dzieci, więc bedzie miała z kim się wyszaleć. Pojutrze sterylka, po zagojeniu rany wyjazd do domku. 2 Quote
Tola Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 11 minut temu, Jaaga napisał: Nikt chyba nie obrazi się, jesli już napisze, że Ryjek pojedzie do nowego domu :) Elu , jeszcze raz dziękuję za wizytę. Tak się cieszę, że wreszcie znalazł się dom, gdzie ktoś będzie małą miec na oku i sa dzieci, więc bedzie miała z kim się wyszaleć. Pojutrze sterylka, po zagojeniu rany wyjazd do domku. Ja też bardzo się cieszę, wreszcie udało się i Malwince Rozmawiałam juz po wizycie z panem - czekają na dziewczynkę, Malwinka dostanie tyle czasu, ile będzie potrzebowała:) Elik - bardzo dziękuję za wizytę Quote
Tola Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 Teraz prosimy o kciuki w piątek, bo Malwinka ma zabieg sterylizacji. Potem czas gojenia rany i do domciu! WŁASNEGO:) 1 Quote
elik Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Potwierdzam, że wizyta wypadła jak najbardziej pomyślnie. Malwinka może się pakować :) W rozmowie poinformowałam pana o możliwych niespodziankach i jak im zaradzić. Pan sympatyczny. W domu rodzinnym wychowywał się z psem - owczarkiem niemieckim, ale na szczęście nie jest z tych wszystko wiedzących. Słuchał, dopytywał, a jak będzie to zobaczymy :) Za jakiś czas mogę wybrać się na wizytę po adopcyjną. 1 1 Quote
Recommended Posts