Tola Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 Ogłoszenie Havanki na Kraków jest nieaktualne, podobnie jak ogłoszeni b-b... Dziewczyny, możecie dorobić ogłoszenia Malwinki? Na razie Malwinka ma aktualne OLX na Poznań i Warszawę, trochę mało:( Quote
Jaaga Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 4 godziny temu, Tola napisał: Ogłoszenie Havanki na Kraków jest nieaktualne, podobnie jak ogłoszeni b-b... Dziewczyny, możecie dorobić ogłoszenia Malwinki? Na razie Malwinka ma aktualne OLX na Poznań i Warszawę, trochę mało:( I moje wyróżnione na miesiąc na Katowice. Tylko ja tu tego nie potrafię wstawić. Quote
Havanka Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Zrobiłam nowe ogłoszenie Malwince, na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/urocza-malwisia-szuka-fajnej-rodziny-na-stale-CID103-IDBZHnZ.html Quote
Tola Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 Dnia 11.10.2019 o 19:45, Havanka napisał: Zrobiłam nowe ogłoszenie Malwince, na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/urocza-malwisia-szuka-fajnej-rodziny-na-stale-CID103-IDBZHnZ.html Bardzo Eluś dziękuję, uroczy OLX jak sama Malwinka, już wrzucam na 1 stronę Quote
Tola Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 Jaaga rozmawiała dzisiaj z panem od Megan - sunia miała odwiedziny behawiorystki; mamy nadzieję, że szybko uda się wyeliminować to szczekanie. Pan obiecał zdjęcia. Quote
Tola Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Jaaga rozmawiała dzisiaj z panem od Megan - sunia miała odwiedziny behawiorystki; mamy nadzieję, że szybko uda się wyeliminować to szczekanie. Pan obiecał zdjęcia. Już mam:) Megan w swoim domu:). Pan napisał, że bardzo kochają Megan:) Cieszą się, ze sunia już bawi się, biega, ale nadal ma w sobie dużo lęków; dostanie jednak tyle czasu, ile potrzebuje. 4 1 Quote
Tola Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 Mam jeszcze filmik, podesłałam Bogusik z prośbą o wstawienie. Quote
Bogusik Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 15 minut temu, Tola napisał: Mam jeszcze filmik, podesłałam Bogusik z prośbą o wstawienie. Filmik z Megan :) 2 Quote
Poker Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 Megan wygląda na wyluzowaną. Na poniższym zdjęciu za schodami widać jakby ramkę. Jest to wejście do budy pod schodami, w której lubiła się wylegiwać poprzednia sunia. Czy pan zapłacił ? Quote
Tola Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 21 godzin temu, Poker napisał: Megan wygląda na wyluzowaną. Na poniższym zdjęciu za schodami widać jakby ramkę. Jest to wejście do budy pod schodami, w której lubiła się wylegiwać poprzednia sunia. Czy pan zapłacił ? Jaaga ma zapytać dziewczynę, też wczoraj pytałam o to, jak rozmawiałyśmy, cały czas mam to w głowie. Quote
Nadziejka Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Dnia 10.10.2019 o 08:38, Nadziejka napisał: Rozliczony! 50 zl dla maluszkow zaczarowany dla malutkow zamojskich -sercem do 12 wrzesnia Ciociu Alaskan jak doleca pieniazki to prosze potwierdz serce na tym zakonczonem kramku Alaskan ciociu prosze o potwierdzonko na zakonczonym kramiku poslalam 9 pazdziernika Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Alaskan ciociu prosze o potwierdzonko na zakonczonym kramiku poslalam 9 pazdziernika Pieniążki na koncie suczek. Dziękujemy! Quote
Tyśka) Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Zawsze jak tutaj zaglądam mam nadzieję, że przeczytam dobre wieści a propos Malwinki... długo czeka, a myślałam, że pierwsza znajdzie dom. Quote
Tola Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Zawsze jak tutaj zaglądam mam nadzieję, że przeczytam dobre wieści a propos Malwinki... długo czeka, a myślałam, że pierwsza znajdzie dom. No niestety na razie nic się nie dzieje, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, bo te myslałam, ze znajdzie dom jako pierwsza. Sunia ma bardzo fajne zdjęcia, jest radosna, najbardziej śmiała z sióstr, najdrobniejsza. Widać jeszcze nie jej czas;) Pani z Poznania, ktora dzwoniła do Jaaga już się nie odezwała. Quote
Tyśka) Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Czy wiadomo co słychać u Megi? Moje malwinkowe ogłoszenie na Poznań niestety znowu spadło. Czy ktoś mógłby je wyróżnić? TUTAJ ogłoszenie. Obecnie statystyki mają się tak (już z raz zerowałam je). Wyświetleń: 474 Tel: 13 Obserwuje: 8 Quote
Tola Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy wiadomo co słychać u Megi? Moje malwinkowe ogłoszenie na Poznań niestety znowu spadło. Czy ktoś mógłby je wyróżnić? TUTAJ ogłoszenie. Obecnie statystyki mają się tak (już z raz zerowałam je). Wyświetleń: 474 Tel: 13 Obserwuje: 8 Malwinka wciąż bez domu i wygląda to tak, jakby ktoś zaczarował te nasze starania - ani jednego zapytania na OLX, ani jednego telefonu pomimo tylu ogłoszeń z dobrymi zdjęciami i i ciekawymi tekstami. Nie przypominam sobie takiej sytuacji, żeby o tak młodą sunię nie było żadnych, nawet beznadziejnych zapytań. Czy ktoś ma na to jakąś radę? pomysł? wytłumaczenie takiego stanu? Wyróżniłam dzisiaj to swoje ogłoszenie i przeniosłam z Opola znowu an Wrocław. Quote
Tola Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Dnia 24.10.2019 o 13:36, Tyś(ka) napisał: Czy wiadomo co słychać u Megi? Moje malwinkowe ogłoszenie na Poznań niestety znowu spadło. Czy ktoś mógłby je wyróżnić? TUTAJ ogłoszenie. Obecnie statystyki mają się tak (już z raz zerowałam je). Wyświetleń: 474 Tel: 13 Obserwuje: 8 Wyróżniłam ogłoszenie na miesiąc, w listopadzie postaram się wyróżnić kolejne. Wciąż cisza, tak wielka, ze aż przeraża:( Quote
b-b Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Malwinka w podmienionych promowanych ogłoszeniach po Małym Warszawaz - https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-sunia-szuka-domku-CID103-IDAN2ip.html Opole - https://www.olx.pl/oferta/milka-mlodziutka-dziewczynka-czeka-moze-na-ciebie-CID103-IDAXVkS.html Quote
Jaaga Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Miałam jeden telefon o nią z mojego ogłoszenia, pani szukała nie sprawiającego problemów szczeniaka. Najpierw miała by być z nią stale w domu, bo jest na zwolnieniu, potem miałaby zostawac cały dzień sama. Jak dla mie to w ogóle kiepski pomysł, na początku przyzwyczaić psa do swojej stałe obecnosci, a np. po miesiącu zostawic na tyle godzin. całkiem nie dla niej. Zniszczyła drugie nowo kupione linoleum. Nie mam sił. Tolu, proszę o wyróżnienie jej ogłoszeń. Musiałabym ją trzymąć zamkniętą w jednym pokoju, zeby nie dokonywała tych zniszczeń. Jesli dalej tak będzie niszczyc, to niestety to jedyne wyjście. Pierwszą wykładzine kładłam wiosna, teraz kupiłam drugą, już zniszczona. To naprawdę spory, niepotrzebny wydatek. Kanapa w wygryzionych dziurach. Nie jesteśmy w stanie mieć ją stale na oku. Powinna trafic do domu, gdzie ktos większość czasu jest lub choc do mniejszego mieszkania, żeby ja mozna bylo kontrolować. Quote
Tyśka) Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Dnia 27.10.2019 o 13:28, Tola napisał: Wyróżniłam ogłoszenie na miesiąc, w listopadzie postaram się wyróżnić kolejne. Bardzo dziękuję. Byłam zaskoczona jak zobaczyłam na mailu informację o wyróżnieniu Malwinki :). Momentalnie zwiększyła się oglądalność ogłoszenia. Niech to zwiastuje dom, z poczuciem humoru i dystansem do swoich mebli ;) 2 Quote
Tola Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Miałam wczoraj jedno zapytanie o Malwinkę - z Wrocławia. Pani długo wypytywała o suczkę; mieli z mężem wieczorem porozmawiać i dać odpowiedz, ale pani już się nie odezwała. U mnie też spora oglądalność, ale nie ma pobrań nr tel no i nikt nie dzwoni. Quote
Tola Posted October 31, 2019 Author Posted October 31, 2019 Dzisiaj kolejne zapytanie z Opola, ale pani coś nie bardzo podobała się informacja o wizycie PA i chyba nic z tego nie będzie. Quote
Tola Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 Pani Justyna przysłała zdjęcia Malwy i Coli -zamojskie dziewczynki bardzo się zżyły. 1 Quote
Recommended Posts