Tyśka) Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Przepraszam, dopiero zobaczyłam odpowiedź i przeniosłam ogłoszenia z Poznania na Katowice - oby przyniosło to domy :( Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Dnia 27.08.2019 o 10:47, Tyś(ka) napisał: Przepraszam, dopiero zobaczyłam odpowiedź i przeniosłam ogłoszenia z Poznania na Katowice - oby przyniosło to domy :( Dziękuję bardzo, nadal cisza z ogłoszeń:( Dzisiaj dostałam zdjęcia Malwy, można podmienić w ogłoszeniach. Pani Justyna bardzo chwali sunię - jest cicha, spokojna, nic już nie nic nie niszczy, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Zdarza się, ze obie z Cola trochę narozrabiają, ale to raczej Cola jest inicjatorką. 1 Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 TZ zamówił jedzonko dla Malwy, wydatki ZEA wrzucę za chwilkę na 1 stronę. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 Łapinki długaśne aż do nieba :) jak charciątko ;) Quote
Tola Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Łapinki długaśne aż do nieba :) jak charciątko ;) Rozmawiałam wczoraj z Jagną, mówiła, ze Malwinka też taka charcikowata;) Quote
Bogusik Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Na prośbę Toli wstawiam filmik rozbawionego duetu :) 1 Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Bogusiu - i tutaj pięknie Ci dziękuję za wstawienie filmików Quote
Jaaga Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Jutro postaram się zrobić zdjęcia dziewczynom. Dziś wstawiłam zdjęcia Tani. Czasu mam jak na lekarstwo, dopóki są w domu moje maluchy. Quote
Nadziejka Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Dnia 27.08.2019 o 09:48, Nadziejka napisał: Rozliczam! Cudenka bizu od Cioci Nesiowatej i Nadziejkowo do 29 lipca,Zapraszamy Tolu rozliczam kramik maly na kilka bieduniow bedzie z kramku tylko 15 zlociszkow na jakie konto mam slac? pozdrawiam sercem ogromnie pozdrawiam lapenki Tolu na jakie konto slac pieniazka z bazareczku? pozdrawiam ogromnie tulinkam maluszeczki stokroteczki 1 Quote
Tola Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 23 godziny temu, Nadziejka napisał: Tolu na jakie konto slac pieniazka z bazareczku? pozdrawiam ogromnie tulinkam maluszeczki stokroteczki Nadziejko - skarbnikiem jest Alaskan, prześlij na to konto, co zawsze. Bardzo Ci dziękuję za pomoc Quote
Tola Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Malwa dostała prezencik od syna pani Justyny:) 1 Quote
Nadziejka Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Maluni zaczarowany dla maluteczkow zamojskich -sercem calem do 12 wrzesnia zapraszam goraco na kramik kolejny dla maluszeczkow 1 Quote
Nadziejka Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Tolu mam konta Alaskanowe ciocine mam i zaraz posle z tamtego kramku Quote
Tola Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 29 minut temu, Nadziejka napisał: Maluni zaczarowany dla maluteczkow zamojskich -sercem calem do 12 wrzesnia zapraszam goraco na kramik kolejny dla maluszeczkow Pięknie dziękuję za kolejną pomoc dla maluchów Mam nadzieję, ze wreszcie komuś się spodobają i pojada do własnego domu. Zdjęcia bardzo ładne; Megan taka "zwykła", ale przecież musi się komuś wreszcie spodobać... Malwinka z tymi uszyskami wygląda nieziemsko;) Zapowiadały się na spore suczki, a tu niespodzianka - i Mawinka i Malwa to drobinki. Quote
Nadziejka Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Cudne dt cudne spokojnej nocy wszystkim lapucinkom Quote
Alaskan malamutte Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Na konto sunieczek wpłynęło 22zł z bazarku Nadziejki. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Tola Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 No i na koniec wspaniała wiadomość:) Malwa ma dom - zostaje na zawsze u p. Justyny w Mysłowicach Pani Justyna powiedziała, że teraz już wie, ze Cola nie może być sama, bo czułaby się bardzo samotna, a ponieważ bardzo polubiły się z Malwą, więc czemu nie Malwa;). No i Malwa akceptuje koty, szczura i chomika:) 4 1 Quote
Nadziejka Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Najnajnajcudowniejszego Wszelkiego Caluniej Rodzince sercem klanaimy modlimy tulinkamy i radujemy stokroc stokroc 1 Quote
b-b Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: No i na koniec wspaniała wiadomość:) Malwa ma dom - zostaje na zawsze u p. Justyny w Mysłowicach Pani Justyna powiedziała, że teraz już wie, ze Cola nie może być sama, bo czułaby się bardzo samotna, a ponieważ bardzo polubiły się z Malwą, więc czemu nie Malwa;). No i Malwa akceptuje koty, szczura i chomika:) Cudne wieści !:)))) 1 Quote
seramarias Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 18 godzin temu, Tola napisał: No i na koniec wspaniała wiadomość:) Malwa ma dom - zostaje na zawsze u p. Justyny w Mysłowicach Czułam, że tak będzie :) 1 Quote
Poker Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 rewelacyjna wiadomość tylko szkoda ,że przepadnie świetny DT. 1 Quote
Recommended Posts