Jump to content
Dogomania

Bez pochodzenia, bez nadziei, bez miłości. 4 szczeniaki na gołej ziemi i ich mama na łańcuchu:( UDAŁO SIĘ!!! Malti zamieszkała we Wrocławiu, Malwa w Mysłowicach, Megan w Krzykowie, Malwinka w Krakowie, mama Mela ma DS w Gaju:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.07.2019 o 19:37, Tola napisał:

Malti już w nowym domu; wczoraj nie dzwoniłam, ale dzisiaj rano nie wytrzymałam - pan spokojny,  powiedział, że Malti zaskoczyła go, bo przespała cała noc, teraz załatwia się w jednym miejscu na podkłady.

Sunia ma apetyt, pije i cały czas chodzi za panem.

Dostałam zdjęcie - Malti  wystraszona, ale mam nadzieje, że z każdym dniem będzie lepiej.

Do tej pory sunia  była z siostrą, wcześniej z  matką i siostrami, więc na pewno teraz stres jest ogromny.

Tutaj zdjęcie od Jagny - na kolanach p. Sławka

2019-07-14 08.59.08.jpg

Moja malutka przerażona Malti

SAVE_20190714_110937.jpeg

Powodzenia maleńka :)

Oby i reszta szybko znalazła domki :)

• Like 1
Posted

Wczoraj do DS pojechała Dafi vel Mela, rodzina przyjechała osobiście do Katowic po sunię:)

Wiem, ze dojechała szczęśliwie, ale nie bardzo miała apetyt, trochę to panią martwiło.

W najbliższym czasie dam znać, jak przebiega aklimatyzacja.

Posted

Z ogłoszeń szczeniaków cisza, ani jednego zapytania.

Przydałby się teraz domek dla chociaż jednej suni od Jaaga.

Spróbuję na weekend wyrożnić chociaż jedno ogłoszenie, może to wpłynie na większe zainteresowanie.

Rozmawiałam z panem od Malti - sunia juz nie jest taka przerażona, bawi się, biega.

W poniedziałek pan był z Malti w lecznicy, została drugi raz odrobaczona, za tydzień ma wyznaczone szczepienie.

Posted
Dnia 12.07.2019 o 10:29, Tola napisał:

Wczoraj TZ zamówił do DT do Mysłowic 24 puszki, 15 kg suchej karmy i 50 podkładów.

Fakturę wstawię.

IMG_20190717_090611.jpg

Posted
45 minut temu, Tola napisał:

Z ogłoszeń szczeniaków cisza, ani jednego zapytania.

Przydałby się teraz domek dla chociaż jednej suni od Jaaga.

Spróbuję na weekend wyrożnić chociaż jedno ogłoszenie, może to wpłynie na większe zainteresowanie.

Rozmawiałam z panem od Malti - sunia juz nie jest taka przerażona, bawi się, biega.

W poniedziałek pan był z Malti w lecznicy, została drugi raz odrobaczona, za tydzień ma wyznaczone szczepienie.

Wieści coraz lepsze ! Wyroznilam ogloszenie suczek na tydzien. Tez zalapie się na weekend. Potrzeba tylko troche szczęścia...

Posted

Normalnie wierzyć mi się nie chce, że nikt o nie nie dzwoni. Swoje wyróznione ogłoszenie mam na mój numer i nie miałam żadnego zapytania.

Dostałam wieści od ich mamy. Zakochała się w swoim nowym pańciu. śpi z nim, wszędzie za nim chodzi. Nauczyła się wychodzić na ogród drzwiczkami dla kota. Państwo są nią zachwyceni.

• Like 2
Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

Na czyje konto mam wpłacić dochód z bazarku ?

Skarbnikiem jest Alaskan, na pewno podeśle nr konta, zaraz Jej przypomnę.

Pięknie dziękujękwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0129

Posted
Dnia 18.07.2019 o 09:39, Jaaga napisał:

Normalnie wierzyć mi się nie chce, że nikt o nie nie dzwoni. Swoje wyróznione ogłoszenie mam na mój numer i nie miałam żadnego zapytania.

Dostałam wieści od ich mamy. Zakochała się w swoim nowym pańciu. śpi z nim, wszędzie za nim chodzi. Nauczyła się wychodzić na ogród drzwiczkami dla kota. Państwo są nią zachwyceni.

Wczoraj miałam zapytanie o Malwinkę, ale nic z tego nie będzie pani jest po udarze, mieszka sama i ma problemy z chodzeniem - chyba nie czytała treści ogłoszenia.

Wczoraj tez rozmawiałam z pańcią Meli - sunia faktycznie zachwyca Rodzinę swoim zachowanie i  charakterem - grzeczna, posłuszna, cicha, uwielbia kanapę i wszelkie poduchy;):).

Mela poduszkach;)

SAVE_20190718_221111.jpg

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Wczoraj miałam zapytanie o Malwinkę, ale nic z tego nie będzie pani jest po udarze, mieszka sama i ma problemy z chodzeniem - chyba nie czytała treści ogłoszenia.

Wczoraj tez rozmawiałam z pańcią Meli - sunia faktycznie zachwyca Rodzinę swoim zachowanie i  charakterem - grzeczna, posłuszna, cicha, uwielbia kanapę i wszelkie poduchy;):).

Mela poduszkach;)

SAVE_20190718_221111.jpg

Dość się należała na dechach w życiu. Teraz najwygodniejsze poduszki i łóżka jej się należą :))

Bardzo się cieszę, że suczynka tak fajnie trafiła i rozpoczęła nowe życie :)

• Upvote 1
Posted

Jeszcze taką fotke dostałam z prywatnej winnicy Dafi ;) Mała towarzyszy tam panu w czasie pracy. Dziś przyjaciółka mamy jest umówiona z państwem na kolację, więc pewnie będę miała nowe wieści.

Resized_20190717_150735.jpg

• Like 3
Posted
1 godzinę temu, Jaaga napisał:

Jeszcze taką fotke dostałam z prywatnej winnicy Dafi ;) Mała towarzyszy tam panu w czasie pracy. Dziś przyjaciółka mamy jest umówiona z państwem na kolację, więc pewnie będę miała nowe wieści.

Resized_20190717_150735.jpg

Posiadłość duża i piękna ! Jest gdzie pobiegać. Przydałby sie Melusi jakiś psi kumpel do zabawy.

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Posiadłość duża i piękna ! Jest gdzie pobiegać. Przydałby sie Melusi jakiś psi kumpel do zabawy.

Państwo mają jeszcze sunię i kota. Przyjechali z nią pierwszy raz, zeby sunie sie poznały. Szczerze mówiąc troszkę żałuję, że nie udało się najpierw pokazać Tani zamiast Dafi. Dafi jest młodziutka, ładna, pewnie i tak szybko znalazłaby dom. O taikm domu dla Tani marzyłabym. Jednak państwo chcieli sunię jak najszybciej i byli u mamy w Katowicach, a do nas mieli daleko.

Posted
Dnia 17.07.2019 o 21:59, uxmal napisał:

Poproszę o nr konta do wpłaty.

23 godziny temu, Poker napisał:

Na czyje konto mam wpłacić dochód z bazarku ?

Poszło PW. Jestem na urlopie, często wyjeżdżam, na dogo jestem z doskoku. Bardziej zaglądam z telefonu. Jeśli dostaję PW, mam powiadomienia na telefonie, wtedy staram się wejść na dogo.  

Posted

Rozmawiała z p. Justyna z Dt Malwy - małej przybyło 0,5 kg i zaliczyła pierwsze szczepienie:)

Sunia jest bardzo grzeczna, spokojna, bez problemu dogaduj się z rezydentka Colą.

Malwa w DT w Mysłowicach

SAVE_20190721_094901.jpg

SAVE_20190721_094908.jpg

SAVE_20190721_212057.jpg

SAVE_20190721_094918.jpg