b-b Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Dnia 14.07.2019 o 19:37, Tola napisał: Malti już w nowym domu; wczoraj nie dzwoniłam, ale dzisiaj rano nie wytrzymałam - pan spokojny, powiedział, że Malti zaskoczyła go, bo przespała cała noc, teraz załatwia się w jednym miejscu na podkłady. Sunia ma apetyt, pije i cały czas chodzi za panem. Dostałam zdjęcie - Malti wystraszona, ale mam nadzieje, że z każdym dniem będzie lepiej. Do tej pory sunia była z siostrą, wcześniej z matką i siostrami, więc na pewno teraz stres jest ogromny. Tutaj zdjęcie od Jagny - na kolanach p. Sławka Moja malutka przerażona Malti Powodzenia maleńka :) Oby i reszta szybko znalazła domki :) 1 Quote
Jaaga Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Byłam w ostatnich dniach bez internetu. Tu szalona Meliska z przybraną mamą. Nieliczna z chwil, kiedy jest spokojna i nie rusza się. 3 Quote
Tola Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 Wczoraj do DS pojechała Dafi vel Mela, rodzina przyjechała osobiście do Katowic po sunię:) Wiem, ze dojechała szczęśliwie, ale nie bardzo miała apetyt, trochę to panią martwiło. W najbliższym czasie dam znać, jak przebiega aklimatyzacja. Quote
uxmal Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Na bazarku imiennnym Melci uzbieraliśmy aż 244 ZŁ LINK DO BAZARKU Poproszę o nr konta do wpłaty. 1 Quote
Tola Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 Z ogłoszeń szczeniaków cisza, ani jednego zapytania. Przydałby się teraz domek dla chociaż jednej suni od Jaaga. Spróbuję na weekend wyrożnić chociaż jedno ogłoszenie, może to wpłynie na większe zainteresowanie. Rozmawiałam z panem od Malti - sunia juz nie jest taka przerażona, bawi się, biega. W poniedziałek pan był z Malti w lecznicy, została drugi raz odrobaczona, za tydzień ma wyznaczone szczepienie. Quote
Tola Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: Na bazarku imiennnym Melci uzbieraliśmy aż 244 ZŁ LINK DO BAZARKU Poproszę o nr konta do wpłaty. Piękna kwota, jeszcze raz bardzo dziękuję Quote
Tola Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 Dnia 12.07.2019 o 10:29, Tola napisał: Wczoraj TZ zamówił do DT do Mysłowic 24 puszki, 15 kg suchej karmy i 50 podkładów. Fakturę wstawię. Quote
Havanka Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 45 minut temu, Tola napisał: Z ogłoszeń szczeniaków cisza, ani jednego zapytania. Przydałby się teraz domek dla chociaż jednej suni od Jaaga. Spróbuję na weekend wyrożnić chociaż jedno ogłoszenie, może to wpłynie na większe zainteresowanie. Rozmawiałam z panem od Malti - sunia juz nie jest taka przerażona, bawi się, biega. W poniedziałek pan był z Malti w lecznicy, została drugi raz odrobaczona, za tydzień ma wyznaczone szczepienie. Wieści coraz lepsze ! Wyroznilam ogloszenie suczek na tydzien. Tez zalapie się na weekend. Potrzeba tylko troche szczęścia... Quote
Nadziejka Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 blagamy o pomoc dla Malego ...jeden wielki bol i rozpacz...zajrzyjcie serce zajrzyjcie Quote
Jaaga Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Normalnie wierzyć mi się nie chce, że nikt o nie nie dzwoni. Swoje wyróznione ogłoszenie mam na mój numer i nie miałam żadnego zapytania. Dostałam wieści od ich mamy. Zakochała się w swoim nowym pańciu. śpi z nim, wszędzie za nim chodzi. Nauczyła się wychodzić na ogród drzwiczkami dla kota. Państwo są nią zachwyceni. 2 Quote
Tola Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 10 godzin temu, Poker napisał: Na czyje konto mam wpłacić dochód z bazarku ? Skarbnikiem jest Alaskan, na pewno podeśle nr konta, zaraz Jej przypomnę. Pięknie dziękuję Quote
Tola Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Dnia 18.07.2019 o 09:39, Jaaga napisał: Normalnie wierzyć mi się nie chce, że nikt o nie nie dzwoni. Swoje wyróznione ogłoszenie mam na mój numer i nie miałam żadnego zapytania. Dostałam wieści od ich mamy. Zakochała się w swoim nowym pańciu. śpi z nim, wszędzie za nim chodzi. Nauczyła się wychodzić na ogród drzwiczkami dla kota. Państwo są nią zachwyceni. Wczoraj miałam zapytanie o Malwinkę, ale nic z tego nie będzie pani jest po udarze, mieszka sama i ma problemy z chodzeniem - chyba nie czytała treści ogłoszenia. Wczoraj tez rozmawiałam z pańcią Meli - sunia faktycznie zachwyca Rodzinę swoim zachowanie i charakterem - grzeczna, posłuszna, cicha, uwielbia kanapę i wszelkie poduchy;):). Mela poduszkach;) 4 1 Quote
Poker Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Z łańcucha na podusie , ryczeć sie chce ze szczęścia. 3 2 Quote
agat21 Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Wczoraj miałam zapytanie o Malwinkę, ale nic z tego nie będzie pani jest po udarze, mieszka sama i ma problemy z chodzeniem - chyba nie czytała treści ogłoszenia. Wczoraj tez rozmawiałam z pańcią Meli - sunia faktycznie zachwyca Rodzinę swoim zachowanie i charakterem - grzeczna, posłuszna, cicha, uwielbia kanapę i wszelkie poduchy;):). Mela poduszkach;) Dość się należała na dechach w życiu. Teraz najwygodniejsze poduszki i łóżka jej się należą :)) Bardzo się cieszę, że suczynka tak fajnie trafiła i rozpoczęła nowe życie :) 1 Quote
b-b Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Kochana maleńka. Niech już tylko zawsze podusie i tapczan będzie jej legowiskiem! 1 Quote
Jaaga Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Jeszcze taką fotke dostałam z prywatnej winnicy Dafi ;) Mała towarzyszy tam panu w czasie pracy. Dziś przyjaciółka mamy jest umówiona z państwem na kolację, więc pewnie będę miała nowe wieści. 3 Quote
Havanka Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Jeszcze taką fotke dostałam z prywatnej winnicy Dafi ;) Mała towarzyszy tam panu w czasie pracy. Dziś przyjaciółka mamy jest umówiona z państwem na kolację, więc pewnie będę miała nowe wieści. Posiadłość duża i piękna ! Jest gdzie pobiegać. Przydałby sie Melusi jakiś psi kumpel do zabawy. Quote
Jaaga Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 3 godziny temu, Havanka napisał: Posiadłość duża i piękna ! Jest gdzie pobiegać. Przydałby sie Melusi jakiś psi kumpel do zabawy. Państwo mają jeszcze sunię i kota. Przyjechali z nią pierwszy raz, zeby sunie sie poznały. Szczerze mówiąc troszkę żałuję, że nie udało się najpierw pokazać Tani zamiast Dafi. Dafi jest młodziutka, ładna, pewnie i tak szybko znalazłaby dom. O taikm domu dla Tani marzyłabym. Jednak państwo chcieli sunię jak najszybciej i byli u mamy w Katowicach, a do nas mieli daleko. Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Dnia 17.07.2019 o 21:59, uxmal napisał: Poproszę o nr konta do wpłaty. 23 godziny temu, Poker napisał: Na czyje konto mam wpłacić dochód z bazarku ? Poszło PW. Jestem na urlopie, często wyjeżdżam, na dogo jestem z doskoku. Bardziej zaglądam z telefonu. Jeśli dostaję PW, mam powiadomienia na telefonie, wtedy staram się wejść na dogo. Quote
Alaskan malamutte Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Cieszą bardzo informacje z domku sunieczki. Już najwyższy czas na podusie i milość. Quote
seramarias Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Pięknie mieszka Dafi, prawdziwa z niej szczęściara z łańcucha i budy na poduchy i włości :) 1 1 Quote
Tola Posted July 21, 2019 Author Posted July 21, 2019 Rozmawiała z p. Justyna z Dt Malwy - małej przybyło 0,5 kg i zaliczyła pierwsze szczepienie:) Sunia jest bardzo grzeczna, spokojna, bez problemu dogaduj się z rezydentka Colą. Malwa w DT w Mysłowicach Quote
Recommended Posts