Smyku Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Proszę 32 i 44 KT. Pokerku a numer 19 jaki to rozmiar ? Quote
christo_fair Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 19 godzin temu, uxmal napisał: więcej śmiałości ..zapytaj o wymiary :) Dostałam bez pytania - i tym bardziej mi głupio, że czwórę zawracałam... 19 godzin temu, Poker napisał: Pytaj śmiało , klientka nasza pani :) Podaję wymiary : obwód pasa 74 cm , wysokość kroku z przodu 21 cm i na tej wysokości obwód bioder 88 cm , długość nogawki od kroku 69 cm, obwód nogawki na dole 12 cm. Bardzo dziękuję, z każdej strony mi wychodzi, że jestem za mała :-( Przepraszam za fatygę, miałam cichą nadzieję... Quote
Poker Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 22 minuty temu, Smyku napisał: Proszę 32 i 44 KT. Pokerku a numer 19 jaki to rozmiar ? Dziękuję. A nr 19 ma prawie identyczne wymiary jak nr 44 19 minut temu, christo_fair napisał: Dostałam bez pytania - i tym bardziej mi głupio, że czwórę zawracałam... Bardzo dziękuję, z każdej strony mi wychodzi, że jestem za mała :-( Przepraszam za fatygę, miałam cichą nadzieję... W takim małym ciałku WIELKA DUSZA. Zajrzyj na bazarek , który teraz komponuję. Będą granatowe spodnie jeszcze mniejsze niż te czerwone. Quote
uxmal Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 45 minut temu, christo_fair napisał: Bardzo dziękuję, z każdej strony mi wychodzi, że jestem za mała :-( Przepraszam za fatygę, miałam cichą nadzieję... oo! to jak kiedyś będę robić bazarek to czy mogę do Ciebie wysłać zaproszenie? ps. Przepraszam Pokerku ..za prywatę. Quote
Danusia - Lusia Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Dnia 30.06.2019 o 17:51, danka488 napisał: poproszę o wymiary białych spodenek nr 50? to poproszę te spodenki w opcji KT Quote
Tola Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Bardzo dziękuję za uwzględnienie w bazarku moich szczeniaków. Maluchy w sobotę jadą do hoteliku i do DT, pieniążki na pewno bardzo się przydadzą. Quote
Poker Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: oo! to jak kiedyś będę robić bazarek to czy mogę do Ciebie wysłać zaproszenie? ps. Przepraszam Pokerku ..za prywatę. spotkały się dwa Liliputki :) 50 minut temu, Smyku napisał: To 19 też proszę . super, dziękuję, CW czy KT ? 38 minut temu, danka488 napisał: to poproszę te spodenki w opcji KT bardzo dziękuję i zapisuję Quote
christo_fair Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: W takim małym ciałku WIELKA DUSZA. Zajrzyj na bazarek , który teraz komponuję. Będą granatowe spodnie jeszcze mniejsze niż te czerwone. Dziękuję :-) Oczywiście, że zajrzę. 1 godzinę temu, uxmal napisał: oo! to jak kiedyś będę robić bazarek to czy mogę do Ciebie wysłać zaproszenie? ps. Przepraszam Pokerku ..za prywatę. Przyłączam się do przeprosin ;-) No jasne, nawet bardzo proszę :-) Quote
Poker Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Ojtamojtam, nie ma za co przepraszać. Możecie sobie gawędzić ile chcecie. 1 Quote
Poker Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 https://www.dogomania.com/forum/topic/350174-zaglądać-nie-pisać-ciuszki-4/?failedReply=1 Quote
Poker Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 26 minut temu, anica napisał: Dzień dobry :) poproszę nr 48 KT chyba się wbiję jest szansa, przywiozę do zmierzenia. Kiedy już można? Quote
Recommended Posts