Jump to content
Dogomania

OBNIŻKA 0 20 % !!!! DZIŚ KONIEC !!!! Ciuszki 3 od 152 cm do 46 . Do 05. 07. g. 22

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, ona03 napisał:

Dzień dobry,  w sklepiku na pewno jest klima , to przyszłam się ochłodzić :)

Poproszę Nr 40 za CW

A ile pod paszkami ma Nr 47 ?

sklepikarz biedny , handel słabo idzie , więc klimy ni ma.

Dziękuję

Obwód po paszkami więc 1x 98 cm :), tyleż,e to kimono , więc musi byc luźniejsze.

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

sklepikarz biedny , handel słabo idzie , więc klimy ni ma.

Dziękuję

Obwód po paszkami więc 1x 98 cm :), tyleż,e to kimono , więc musi byc luźniejsze.

A jaki skład ?

Posted
27 minut temu, danka488 napisał:

poproszę o wymiary białych spodenek nr 50? 

sie robi

Wymiary : pas 86 cm , wysokość kroku z przodu 29 c, i na tej wysokości obwód bioder 102/104, długość nogawki od kroku 61 cm.

Posted
17 minut temu, christo_fair napisał:

To i ja zapytam o spodnie, nabrałam śmiałości ;-) Czerwone spodnie nr 14 - rozmiar 34, to takie ubraniowe 34, czy jakiś spodniowy rozmiar?

więcej śmiałości ..zapytaj o wymiary :)

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

czy mogę prosić o podanie rozmiaru spodni ...nr 44. łącznie z długością nogawki.

Nie rozumiem jeansowych rozmiarów :(

Podaję wymiary : obwód pasa 80 cm , wysokość kroku z przodu 20 cm i na tej wysokości obwód bioder 96 cm , długość nogawki od kroku 77 cm.

12 minut temu, christo_fair napisał:

To i ja zapytam o spodnie, nabrałam śmiałości ;-) Czerwone spodnie nr 14 - rozmiar 34, to takie ubraniowe 34, czy jakiś spodniowy rozmiar?

Pytaj  śmiało , klientka nasza pani :)

Podaję wymiary : obwód pasa 74 cm , wysokość kroku z przodu 21 cm i na tej wysokości obwód bioder 88 cm , długość nogawki od kroku 69 cm, obwód nogawki na dole 12 cm.

Posted
23 minuty temu, Poker napisał:

Podaję wymiary : obwód pasa 80 cm , wysokość kroku z przodu 20 cm i na tej wysokości obwód bioder 96 cm , długość nogawki od kroku 77 cm.

dziękuje, za duże :(