Radek Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 3 godziny temu, anica napisał: Dopiero zajrzałam na dogo, jeszcze nie obdarowałam ,nikogo lajkiem a już mi wyświetla ....??? Też się często zastanawiam gdzie znikają lajki. Może jeszcze od wczoraj nie odrosły? 1 Quote
elik Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 5 minut temu, Radek napisał: Też się często zastanawiam gdzie znikają lajki. Może jeszcze od wczoraj nie odrosły? 2 Quote
Tyśka) Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 A tu z lajkami nie chodzi o dobową pamięć? Tzn. jak lajki wyczerpały się o konkretnej godzinie to dopiero za 24h się odblokują? Sama nie wiem :) Quote
Radek Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 51 minut temu, Tyś(ka) napisał: A tu z lajkami nie chodzi o dobową pamięć? Tzn. jak lajki wyczerpały się o konkretnej godzinie to dopiero za 24h się odblokują? Brzmi całkiem prawdopodobnie Quote
guccio Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 ale pomimo niewiadomych wymiarów poproszę 80 za CW. Quote
elik Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: A jakie wymiary ma fant nr 80? 1 godzinę temu, guccio napisał: ale pomimo niewiadomych wymiarów poproszę 80 za CW. Bardzo się cieszę, że wybrałaś ten fant :) Dochód z niego będzie w całości przekazany dla Fabii, która ma kłopoty finansowe. Dziękuję za ten wybór Biegnę zanotować :) Quote
elik Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: A może udało się zmierzyć nr 116 ona03 przepraszam Cię serdecznie. Wymiary podam w piątek po południu. Ta marynarka jest z pozostałymi fantami w Krakowie. Nie dałam rady zabrać wszystkich pudeł na działkę. Będę w Krakowie w piątek i zmierzę. Przepraszam Quote
elik Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Jeszcze zajrzę Piękne są te Twoje jamniorki :) 1 Quote
ona03 Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 2 godziny temu, elik napisał: ona03 przepraszam Cię serdecznie. Wymiary podam w piątek po południu. Ta marynarka jest z pozostałymi fantami w Krakowie. Nie dałam rady zabrać wszystkich pudeł na działkę. Będę w Krakowie w piątek i zmierzę. Przepraszam Ło kij, wszystko wyjaśnione :) Czekam cierpliwie. 1 Quote
anica Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 13 godzin temu, elik napisał: Piękne są te Twoje jamniorki :) Dziękuję, Elu :) a jakie mądre! a jakie kochane! a jakie kombinatory!... Quote
elik Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 Zapraszam na bazarek i częstuję wirtualną kawą Quote
elik Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 3 godziny temu, Radek napisał: Sprawdzę tylko, czy miska wciąż moja. Jak na razie Twoja :) Quote
cytryna miau Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 melduję, że bluzy na miejscu, są rewelacyjne, a najbardziej mi się w nich podoba to, że mają kieszenie! pogoda taka, że już bym założyła ino wzorek taki jakby zimowy... dziękuję bardzo za radość :) Quote
Radek Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Jak na razie Twoja :) Jakby co, będę walczył;) Quote
Recommended Posts