Figunia Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ciężko się podrzuca ten bazarek, ale dałam (jeszcze...) radę... 1 Quote
Radek Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 6 minut temu, Figunia napisał: Ciężko się podrzuca ten bazarek Nawet jak ciężko to w słusznej sprawie:) 1 Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 6 minut temu, Figunia napisał: Ciężko się podrzuca ten bazarek, ale dałam (jeszcze...) radę... Figuniu witam serdecznie i proszę zostań i podrzucaj bazarzysko :) Nie zniechęcaj się drobnymi nieporozumieniami :) Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 2 minuty temu, Radek napisał: Nawet jak ciężko to w słusznej sprawie:) Oj tak, tak. W bardzo słusznej sprawie :) 1 Quote
Figunia Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Kochana Elu, ja tak żartobliwie, ze ciężki do podrzucania, bo mnóstwo rzeczy... A drobne nieporozumienia zdarzają się. Grunt, ze ludzie na poziomie nie robia z tego problemu. Wszak przyświeca nam jeden cel i on jest najważniejszy. 2 Quote
guccio Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 tracę cierpliwość do sieci plus .Internet mam albo nie mam.No ale cuż-umowa.Stąd często mnie nie ma.Zaproszona miałam nawet problemy z przeglądnięciem fantów.Proszę142 i poproszę o podanie długości smyczy-135. Tapicerkę drzwiową za CW . Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, Figunia napisał: Kochana Elu, ja tak żartobliwie, ze ciężki do podrzucania, bo mnóstwo rzeczy... A drobne nieporozumienia zdarzają się. Grunt, ze ludzie na poziomie nie robia z tego problemu. Wszak przyświeca nam jeden cel i on jest najważniejszy. Aaaaaa no tak :) Trochu się tego uzbierało, a miało być więcej, bo mam fanty i zdjęcia zrobiłam, ale dogo uraczyło nas znowu serwerem zdjęciowym, a z tymi ichniejszymi kodami mam odwieczny problem. Raz wchodzą zdjęcia na taki kod, a następne zdjęcie już nie wchodzi. Trzeba próbować z innym kodem. Urwanie kapcia. Nie mam czasu na taką zabawę. Poczekam jak znowu będzie można wklejać zdjęcia bezpośrednio z komopa. Zaglądaj Aniu częściej :) 1 Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: tracę cierpliwość do sieci plus .Internet mam albo nie mam.No ale cuż-umowa.Stąd często mnie nie ma.Zaproszona miałam nawet problemy z przeglądnięciem fantów.Proszę142 i poproszę o podanie długości smyczy-135. Tapicerkę drzwiową za CW . Witam serdecznie. Dziękuję za przybycie i licytowanie Smycz 135 zaraz poszukam i podam długość. Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 24 minuty temu, Nesiowata napisał: To ja też podrzucę! A ja pięknie podziękuję :) Tylko, bo lajki znowu wyszli. Pewnie za chwilkę (nie wiem jaką) znowu pojawi się jakiś lajk :) Quote
themagda Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ja wiem ale ile mam ci dać tej ceny bo ja to 2 razy wyplam w piecu ręcznie maluję a potem szkliwię to bardzo pracochłonne . no podaj cenę to ją zmienię . Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, Malgoska napisał: dziękuję za zaproszenie podrzucę Witam i bardzo dziękuję za przybycie :) Zapraszam ponownie :) Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, ludwa napisał: Dzien dobry Poproszs spodnie numer 39 w opcji kt Witam gorąco, dziękuję za przybycie i zakupy Pędzę zakonotować Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: 44 za cw Witam ponownie bardzo serdecznie i bardzo dziękuje za licytowanie :) Pędzę zanotować Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 4.07. na konto bazarku wpłynęła kwota 45,00 zł od cytryna miau. Dziękuję bardzo 5.07. wyruszyły w drogę fanty do cytryna miau. Bardzo proszę o informacje o otrzymaniu fantów. Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, yucca napisał: Zapraszamy :) Jak najbardziej :) Dziękuję Quote
Radek Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 5 godzin temu, guccio napisał: tracę cierpliwość do sieci plus .Internet mam albo nie mam. Ja miałem tak na działce. Męczyłem operatora i nic. Pomogła wymiana modemu. 3 godziny temu, elik napisał: lajki znowu wyszli. Zdecydowanie za szybko wychodzą. A moja miseczka bezpieczna:) Quote
TZmestudio Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Dnia 23.06.2019 o 20:51, elik napisał: ... 35. Czarna bluza z czerwonym obszyciem. BadoMad Rozmiar X. szer. ramiona 53cm szer. p/pach. 62cm dł. rękawa 57 cm dł. całkowita 69 cm. C.W. - 7,00 zł To jest chyba niemożliwe: "szer. ramiona 53cm szer. p/pach. 62cm". Zazwyczaj u ludzi w ramionach jest więcej niż pod pachami, ale może się nie znam.... Quote
elik Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 16 godzin temu, guccio napisał: tracę cierpliwość do sieci plus .Internet mam albo nie mam.No ale cuż-umowa.Stąd często mnie nie ma.... Znam ten ból. W domu wszystkie usługi mam z kabla i jest ok, a na działce internet jest dostarczany drogą radiową i czasem przez pół dnia jest niedostępny. Czasem w trakcie korzystania z internetu znika nagle, nie wiadomoz jakiego powodu, bo modem cały czas jest w tym samym miejscu. 11 godzin temu, Radek napisał: Ja miałem tak na działce. Męczyłem operatora i nic. Pomogła wymiana modemu... Nie wpadłam na ten pomysł. Radku skorzystam z Twojego doświadczenia. A jaki operator dostarcza Ci internet? Quote
elik Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Czas na sobotnie zakupy! Jak najbardziej więc Quote
Recommended Posts