elik Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 3 minuty temu, Radek napisał: Jutro też będę pilnował. Będę bardzo wdzięczna, bo jutro mam zajęcie od samego rana i chyba do popołudnia :( Mam nadzieję, że słoneczko nie będzie za bardzo grzało. Quote
Radek Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 10 minut temu, elik napisał: Mam nadzieję, że słoneczko nie będzie za bardzo grzało. Zbyt intensywnemu słoneczku mówimy stanowcze NIE! Quote
elik Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 8 minut temu, Radek napisał: Zbyt intensywnemu słoneczku mówimy stanowcze NIE! Stanowcze i zdecydowane NIE! Ale tylko jutro :) Quote
Havanka Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Zajrzałam na bazarek a tu widzę Radek wytrwale dyzuruje. Twardy zawodnik z Ciebie Radku. Pomoge Ci i podrzuce wysoko. Może ktos jeszcze zajrzy? 1 Quote
elik Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 10 minut temu, Havanka napisał: Zajrzałam na bazarek a tu widzę Radek wytrwale dyzuruje. Twardy zawodnik z Ciebie Radku. Pomoge Ci i podrzuce wysoko. Może ktos jeszcze zajrzy? I ja jeszcze zaglądam, ale jak zwykle lajków zabrakło. Quote
UlaFeta Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Jaka jest cena nr.74(chyba) Magda miała "dorobić"zapięcie":) Dzien Dobry:) Quote
Nesiowata Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 10 godzin temu, elik napisał: Mam nadzieję, że słoneczko nie będzie za bardzo grzało. A macie gdzieś słońce? 87 i 88 za cw poproszę (wszystkie) Quote
Radek Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 2 minuty temu, Nesiowata napisał: A macie gdzieś słońce? Siedzi schowane za chmurami:) Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Jaka jest cena nr.74(chyba) Magda miała "dorobić"zapięcie":) Dzien Dobry:) Witam serdecznie :) Fanty od nr 73 do 75, zgodnie z tym po jest napisane czerwonymi literami, Z poniższych kamieni themagda może wyczarować wisiorki oprawione np w srebro. Rodzaj oprawy do uzgodnienia. Po uzgodnieniach będzie podana cena. Poproszę themagda, żeby podała orientacyjne ceny. Dokładna cena będzie możliwa do podania, po uzgodnieniu rodzaju oprawy. EDIT tghermagda podała cenę tej ceramiki nr 74 już z oprawą 30,00 zł. Quote
UlaFeta Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 6 minut temu, elik napisał: Witam serdecznie :) Fanty od nr 73 do 75, zgodnie z tym po jest napisane czerwonymi literami, Z poniższych kamieni themagda może wyczarować wisiorki oprawione np w srebro. Rodzaj oprawy do uzgodnienia. Po uzgodnieniach będzie podana cena. Poproszę themagda, żeby podała orientacyjne ceny. Dokładna cena będzie możliwa do podania, po uzgodnieniu rodzaju oprawy. Ja umiem czytac ze zrozumieniem.!!!!!!! Chodzi mi o nr 74-ceramika recznie malowana.Widzialam się z Magda i powiedziała,ze dorobi zapiecie i będzie można nosic jako broszkę.Nie chciałam kupic poza bazarkiem.A mogłam.Amen. . Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 3 godziny temu, Nesiowata napisał: A macie gdzieś słońce? 87 i 88 za cw poproszę (wszystkie) Ja mam kochana Nesiowata, za chmurami :) Na szczęście, bo mam dzisiaj długą i męcząca pracę na tzw. świeżym powietrzu :) Witam bardzo serdecznie i ogromnie dziękuję za przybycie i licytację Pędzę zanotować :) Quote
themagda Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Cytryna miau proszę napisz mi na pw adres do wysyłki butów . konto moje podałam Elik apropo butów to jeśli ci puchną nogi albo są grube to te buty nie będą dobre bo wysokie w podbiciu . Mam pomylone ceny spudnic pierwsza z trzecią Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, betka napisał: To poproszę jeszcze wszystkie 98 za KT :) Witam ponownie i bardzo dziękuję za licytację :) Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 29 minut temu, UlaFeta napisał: Ja umiem czytac ze zrozumieniem.!!!!!!! Chodzi mi o nr 74-ceramika recznie malowana.Widzialam się z Magda i powiedziała,ze dorobi zapiecie i będzie można nosic jako broszkę.Nie chciałam kupic poza bazarkiem.A mogłam.Amen. . Nie wiem co spowodowało Twoje święte oburzenie? Ja nie wiem co uzgadniałaś poza bazarkiem więc proszę nie miej do mnie pretensji. Wystarczyło trochu poczekać i wiedziałabyś, że: Cytat EDIT tghermagda podała cenę tej ceramiki nr 74 już z oprawą 30,00 zł. Quote
themagda Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Jejku nie obrażajcie się , Ja na razie nie sprzedają poza bazarkiem jeśli cos zostanie to będzie poza bazarkiem pewnie OLX czy Allegro Na razie bazarek Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 Przed chwilą, themagda napisał: Jejku nie obrażajcie się , Ja na razie nie sprzedają poza bazarkiem jeśli cos zostanie to będzie poza bazarkiem pewnie OLX czy Allegro Na razie bazarek Ja się nie obrażam Madziu :) Gospodarz ma obowiązek być grzecznym dla wszystkich gości :) Quote
themagda Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ula była u mnie ale nie proponowała mi tranzakcji poza bazarkiem tylko podsunęła muyśl i to bardzo dobrą zeby zrobić broszkę bo ta ceramika jest leciutka i na prawdę nie wpadłbym na pomysł roszki a na pewno będzie fajna Quote
Isiak Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 5 minut temu, themagda napisał: Ula była u mnie ale nie proponowała mi tranzakcji poza bazarkiem tylko podsunęła muyśl i to bardzo dobrą zeby zrobić broszkę bo ta ceramika jest leciutka i na prawdę nie wpadłbym na pomysł roszki a na pewno będzie fajna Oj tak, to super pomysł! Jako broszka będzie śliczna! Chociaż jako wisior też pięknie by się prezentowała. Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 Przed chwilą, Isiak napisał: Oj tak, to super pomysł! Jako broszka będzie śliczna! Chociaż jako wisior też pięknie by się prezentowała. Ta ceramika jest tak ładna, że będzie się dobrze prezentowała w każdej opcji :) Quote
Radek Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ale się dyskusja zrobiła. Całe szczęście, że wszystko wyjaśnione:) Quote
themagda Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ja myślę ze zrobię wiecej takich broszek muszę tylko parę takich miniaturek namalowac i wypalić mam piecyk do ceramiki to pójdzie sybko zrobię to jutro wyschnie do niedzieli i wypalam, może komuś sie spodoba Quote
UlaFeta Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 4 godziny temu, themagda napisał: Ula była u mnie ale nie proponowała mi tranzakcji poza bazarkiem tylko podsunęła muyśl i to bardzo dobrą zeby zrobić broszkę bo ta ceramika jest leciutka i na prawdę nie wpadłbym na pomysł roszki a na pewno będzie fajna Nie kupuje poza bazarkiem.Moglam Ci zaproponować,ale to nie w moim stylu.Spytalam o cene.(grosze) Ja wiem,ze to rekodzielo,ale 30 zl,to nie sa grosze(przynajmniej dla mnie).W porównaniu z ubraniami przez Ciebie wystawionymi cena mnie powalila:( Quote
Recommended Posts