guccio Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 5 godzin temu, themagda napisał: No pomyliłam bazarki ale jeszcze dzis przyszło od Malachit 28 zł Bardzo dziękuje bo jeszcze nie nazbierałam na operacje a mam długi wiec juz nie mam gdzie pożyczyć bardzo mi się przyda każdy grosz i cieszę się bardzo ze ci sie podoba . Bardzo dziekuję . Zrobie wisiorki na nowy bazarek też srebrne to moze i inni się skuszą. Rob wisiory,są super fajne.Przynajmniej mój jedyny i niepowtarzalny. Quote
elik Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 Przed chwilą, guccio napisał: Robi wisiory, są super fajne. Przynajmniej mój jedyny i niepowtarzalny. Widziałam wisiorek, potwierdzam. Zdjęcie nie oddaje pełni uroku. Dziewczyna ma talent w rękach :) Quote
themagda Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Ten twój to było moje pierwsze dzieło miałm go na pamiatkę Quote
themagda Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Zrobiłam dziś nowy na nowy bazarek do podiału śleputek Fado i Bonita może sie ktiś skusi na niego 1 Quote
Malachit Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Oj tam, ja żałuję, że tylko tyle, ale nie miałam więcej na koncie... Potwierdzam, wisiory są zjawiskowe, ja o takim marzyłam od dawna. Jakby pojawił się jeszcze kiedyś na bazarku jakiś z zielonym/niebieskim kamieniem (albo malachitem!) to biorę! :) to mój najładniejszy naszyjnik, a jestem sroką i trochę ich mam ;) Quote
guccio Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 1 godzinę temu, themagda napisał: Ten twój to było moje pierwsze dzieło miałm go na pamiatkę Masz talent.Jak ten mój był pierwszy,to ja sobie nie wyobrażam jakie piękne następne. Quote
themagda Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Niekoniecznie wszystko zależy od nastroju tak zauważyłam że to działa. Quote
Ewa Marta Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Moja przesylka wczoraj dotarla. Bardzo pięknie dziękuję :) Quote
elik Posted July 31, 2019 Author Posted July 31, 2019 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Moja przesylka wczoraj dotarla. Bardzo pięknie dziękuję :) Dziękuję serdecznie za informację i życzę miłego dnia :) Quote
elik Posted July 31, 2019 Author Posted July 31, 2019 17 godzin temu, themagda napisał: Zrobiłam dziś nowy na nowy bazarek do podiału śleputek Fado i Bonita może sie ktiś skusi na niego Jest piękny Quote
mdk8 Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Książka dotarła. Dziękuję :) Jak będzie następny bazarek z biżuterią themagdy to bardzo proszę o info . Bardzo chętnie coś kupię . Quote
elik Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Dnia 31.07.2019 o 15:38, mdk8 napisał: Książka dotarła. Dziękuję :) Jak będzie następny bazarek z biżuterią themagdy to bardzo proszę o info . Bardzo chętnie coś kupię . Pięknie dziękuję za wiadomość :) Oczywiście zawiadomię. Właśnie jestem w trakcie robienia bazarku, ale pojawił się problem, bo znowu nie można wklejać zdjęć z dysku, tylko trzeba przez serwer do zdjęć. Z fotosikiem to czysta wariacja :( Ale jakoś muszę przez to przebrnąć. Quote
Jo37 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Wisior już u mnie. Jest przepiękny. Miał być na prezent ale zostanie u mnie. 1 Quote
elik Posted August 2, 2019 Author Posted August 2, 2019 4 godziny temu, Jo37 napisał: Wisior już u mnie. Jest przepiękny. Miał być na prezent ale zostanie u mnie. To można było przewidzieć Dzięki za potwierdzenie :) Quote
Figunia Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Z wdzięcznością potwierdzam, ze kwota 152 zl jest u mnie na koncie! Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za tak znaczną pomoc! Quote
elik Posted August 2, 2019 Author Posted August 2, 2019 5 minut temu, Figunia napisał: Z wdzięcznością potwierdzam, ze kwota 152 zl jest u mnie na koncie! Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za tak znaczną pomoc! Pięknie dziękuję Aniu za potwierdzenie :) Quote
MALWA Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dziękuję pięknie za wpłatę dla Fabii, która na konto sunieczki dotarła 26 lipca. Quote
elik Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 13 minut temu, caryca26 napisał: Otrzymałam , dziekuję :) Bardzo dziękuję za potwierdzenie otrzymania fantów Quote
Recommended Posts