Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. Serdecznie zapraszm na bazarek wszystkiego po trochu do 14.07.2019 godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, ona03 napisał:

Dobry wieczór :)

Poproszę o wymiary Nr 116 - ramiona i pachy:)

Witam serdecznie    1744841068_kwiatki9.gif.68045c875c2e8c83e64a1150df929c2b.gif  Zmierzę i podam :)

Posted
Dnia 5.07.2019 o 17:18, guccio napisał:

poproszę o podanie długości smyczy-135.

Bardzo proszę :)

135. Gruba, okrągła smycz szmaciana z dwoma karabińczykami. Używana stan dobry.

Długość bez karabinków - 1,94 m,  z karabinkami - 2,05 m

C.W.  -  4,00 zł

20190409_091444.jpg.be515f2f121f1e5b442396915f563f4d.jpg

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Bardzo proszę :)

135. Gruba, okrągła smycz szmaciana z dwoma karabińczykami. Używana stan dobry.

Długość bez karabinków - 1,94 m,  z karabinkami - 2,05 m

C.W.  -  4,00 zł

20190409_091444.jpg.be515f2f121f1e5b442396915f563f4d.jpg

To poproszę do mojego zamówieni jeszcze smycz.

I wraz z innymi podrzucam wysoko.

Posted
3 minuty temu, guccio napisał:

To poproszę do mojego zamówieni jeszcze smycz.

I wraz z innymi podrzucam wysoko.

Bardzo dziękuję :)  1004283916_buziaczki6a.jpg.ac936cd4aaba1e368827aa4c26bc4657.jpg

Posted

Elik wysłałam ci ciuchy na maila zdjęcia dziś ganiałam po kioskach żeby wysłać buty ale się okazało ze te kioski co w internecie figurują ze paczka w Ruchu tam jest wszystkie zlikwidowały i nie ma takich puktów wiec musze poicztą będę wysyłać też tobie te lniane ciuchy są na czasie to pójdą. wstaw je i tenwisiorek dla Fabii co zdjęcie wysłałam .

Posted
2 godziny temu, yucca napisał:

Poproszę jeszcze nr 60A za wyw.

Witam ponownie i bardzo dziękuję za dalszą licytację    serce17.jpg.7286bc3e370a8aad052c887e2e82a2af.jpg

Biegnę zanotować   biegnie.jpg.cdd1da08c5e5b01d4f73d75aefabee36.jpg

Posted
Dnia 6.07.2019 o 07:56, TZmestudio napisał:

To jest chyba niemożliwe: "szer. ramiona 53cm     szer. p/pach. 62cm". Zazwyczaj u ludzi w ramionach jest więcej niż pod pachami, ale może się nie znam....

Przepraszam najmocniej, ale chyba nawet Niemożliwe jest to sprawdzić!   jak do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy :(     Eliczku, znikneła chyba zaraz po zrobieniu zdjęcia, niestety dzisiaj od rana szukam, szukam i nie znalazłam , przepraszam raz jeszcze ale trzeba Nr 35 czarną bluzę ,wycofać :(   jeśli się znajdzie ,zaraz wraca na półkę... chyba raczej na bazarek :)

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

Przepraszam najmocniej, ale chyba nawet Niemożliwe jest to sprawdzić!   jak do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy :(     Eliczku, znikneła chyba zaraz po zrobieniu zdjęcia, niestety dzisiaj od rana szukam, szukam i nie znalazłam , przepraszam raz jeszcze ale trzeba Nr 35 czarną bluzę ,wycofać :(   jeśli się znajdzie ,zaraz wraca na półkę... chyba raczej na bazarek :)

Aniu nie przepraszaj, przy takim natłoku obowiązków i wykonywaniu kilku czynności równocześnie, wszystko może się zdarzyć. Jestem Ci bardzo wdzięczna za tak pięknie i całościowo przygotowanie Twoich fantów do wystawienia. Takie drobiazgi zdarzają się wszystkim, którzy coś robią :)

Wycofam tą bluzę, a jak się znajdzie, to wystawimy ja na kolejnym bazarku, a Ty nie przejmuj się drobiazgami i nie trać tego, co zyskałaś na urlopie :) :)

Posted
4 godziny temu, anica napisał:

do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy

Pewnie się znajdzie przy okazji poszukiwań czegoś zupełnie innego;)

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Aniu nie przepraszaj, przy takim natłoku obowiązków i wykonywaniu kilku czynności równocześnie, wszystko może się zdarzyć. Jestem Ci bardzo wdzięczna za tak pięknie i całościowo przygotowanie Twoich fantów do wystawienia. Takie drobiazgi zdarzają się wszystkim, którzy coś robią :)

Wycofam tą bluzę, a jak się znajdzie, to wystawimy ja na kolejnym bazarku, a Ty nie przejmuj się drobiazgami i nie trać tego, co zyskałaś na urlopie :) :)

Dziękuję, Eluniu :)

11 godzin temu, Radek napisał:

Pewnie się znajdzie przy okazji poszukiwań czegoś zupełnie innego;)

Pewnie ,Tak!  a ja myślałam ,że tylko ja tak ,mam ;)

Dopiero zajrzałam na dogo, jeszcze nie obdarowałam ,nikogo lajkiem a już mi wyświetla ....???

Cytat

Sorry, you cannot add any more reactions today.

• Like 2