elik Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Przed chwilą, ona03 napisał: Dobry wieczór :) Poproszę o wymiary Nr 116 - ramiona i pachy:) Witam serdecznie Zmierzę i podam :) Quote
elik Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 Dnia 5.07.2019 o 17:18, guccio napisał: poproszę o podanie długości smyczy-135. Bardzo proszę :) 135. Gruba, okrągła smycz szmaciana z dwoma karabińczykami. Używana stan dobry. Długość bez karabinków - 1,94 m, z karabinkami - 2,05 m C.W. - 4,00 zł Quote
elik Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 23 minuty temu, Radek napisał: Kot z obrazka potrafi zmotywować:) Zobaczymy :) Quote
guccio Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Bardzo proszę :) 135. Gruba, okrągła smycz szmaciana z dwoma karabińczykami. Używana stan dobry. Długość bez karabinków - 1,94 m, z karabinkami - 2,05 m C.W. - 4,00 zł To poproszę do mojego zamówieni jeszcze smycz. I wraz z innymi podrzucam wysoko. Quote
elik Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 3 minuty temu, guccio napisał: To poproszę do mojego zamówieni jeszcze smycz. I wraz z innymi podrzucam wysoko. Bardzo dziękuję :) Quote
themagda Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Elik wysłałam ci ciuchy na maila zdjęcia dziś ganiałam po kioskach żeby wysłać buty ale się okazało ze te kioski co w internecie figurują ze paczka w Ruchu tam jest wszystkie zlikwidowały i nie ma takich puktów wiec musze poicztą będę wysyłać też tobie te lniane ciuchy są na czasie to pójdą. wstaw je i tenwisiorek dla Fabii co zdjęcie wysłałam . Quote
Radek Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Sprzedaż idzie od poniedziałku. Może kot zmotywował? Quote
elik Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 2 godziny temu, yucca napisał: Poproszę jeszcze nr 60A za wyw. Witam ponownie i bardzo dziękuję za dalszą licytację Biegnę zanotować Quote
anica Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Dnia 6.07.2019 o 07:56, TZmestudio napisał: To jest chyba niemożliwe: "szer. ramiona 53cm szer. p/pach. 62cm". Zazwyczaj u ludzi w ramionach jest więcej niż pod pachami, ale może się nie znam.... Przepraszam najmocniej, ale chyba nawet Niemożliwe jest to sprawdzić! jak do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy :( Eliczku, znikneła chyba zaraz po zrobieniu zdjęcia, niestety dzisiaj od rana szukam, szukam i nie znalazłam , przepraszam raz jeszcze ale trzeba Nr 35 czarną bluzę ,wycofać :( jeśli się znajdzie ,zaraz wraca na półkę... chyba raczej na bazarek :) Quote
elik Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Przepraszam najmocniej, ale chyba nawet Niemożliwe jest to sprawdzić! jak do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy :( Eliczku, znikneła chyba zaraz po zrobieniu zdjęcia, niestety dzisiaj od rana szukam, szukam i nie znalazłam , przepraszam raz jeszcze ale trzeba Nr 35 czarną bluzę ,wycofać :( jeśli się znajdzie ,zaraz wraca na półkę... chyba raczej na bazarek :) Aniu nie przepraszaj, przy takim natłoku obowiązków i wykonywaniu kilku czynności równocześnie, wszystko może się zdarzyć. Jestem Ci bardzo wdzięczna za tak pięknie i całościowo przygotowanie Twoich fantów do wystawienia. Takie drobiazgi zdarzają się wszystkim, którzy coś robią :) Wycofam tą bluzę, a jak się znajdzie, to wystawimy ja na kolejnym bazarku, a Ty nie przejmuj się drobiazgami i nie trać tego, co zyskałaś na urlopie :) :) Quote
Radek Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 4 godziny temu, anica napisał: do dzisiaj nie doszukałam się tej bluzy Pewnie się znajdzie przy okazji poszukiwań czegoś zupełnie innego;) Quote
Radek Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Jakiś niewyspany jestem. Może wizyta na bazarku poprawi sprawność umysłu? 1 Quote
anica Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 14 godzin temu, elik napisał: Aniu nie przepraszaj, przy takim natłoku obowiązków i wykonywaniu kilku czynności równocześnie, wszystko może się zdarzyć. Jestem Ci bardzo wdzięczna za tak pięknie i całościowo przygotowanie Twoich fantów do wystawienia. Takie drobiazgi zdarzają się wszystkim, którzy coś robią :) Wycofam tą bluzę, a jak się znajdzie, to wystawimy ja na kolejnym bazarku, a Ty nie przejmuj się drobiazgami i nie trać tego, co zyskałaś na urlopie :) :) Dziękuję, Eluniu :) 11 godzin temu, Radek napisał: Pewnie się znajdzie przy okazji poszukiwań czegoś zupełnie innego;) Pewnie ,Tak! a ja myślałam ,że tylko ja tak ,mam ;) Dopiero zajrzałam na dogo, jeszcze nie obdarowałam ,nikogo lajkiem a już mi wyświetla ....??? Cytat Sorry, you cannot add any more reactions today. 2 Quote
Recommended Posts