Nadziejka Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Rozliczonko fantuski 22 zl na polowe tj po 11 zl Cegielki Zycia do podzialu na polowe kazdenkiemu serduszku Ciocia Nesiowata 10 zl Ciocia bakusiowa 30 zl Ciocia Besia11 15 zl Wujcio b-d 40 zl Wujcio Radek 10 zl razem Cegielenki 105 zl! Dla Roksanci 52 zl 50 gr plus 11 zl z fantuskow razem 63 zl 50 gr do wiolhelm170 wyslalam juz na koncie prosze o potwierdzenie Dla Lakunia 52 zl 50 gr plus 11 zl z fantuskow razem 63 zl 50 gr do Figuni wyslalam juz na koncie Anusi Mam na koncieCegielka Zycia Wujek b-d 40 zl ! Mam na koncieCegielka Zycia Ciocia Nersiowata 10 zl! Mam na koncieCegielka Zycia Ciocia bakusiowa 30 zl ! Mam na koncieCegielka Zycia Ciocia Besia11 15 zl ! Mam na koncieCegielka Zycia Wujcio Radek 10 zl ! Num 4 za wywol PeLala ksiazka Yrsy,,Wez moja dusze..,, 7 zl Num 8 za wywol PeLala ksiazka thiller ,,Diabelski urok,, 10 zl pieniazki mam na koncie dziekuje wyslane paczka! Otrzymane! Num 13 za wywol Kamila Proc rzezbeny wojownik bezreki 4 zl 60 gr podaje num paczki 00 3 5900773 3 15845282 8 Nadziejkowo zaprasza ogromnie serdecznie dla Lakunia i Roksi kramik potrwa do 10 lipca godz 24.00 Malenka Roxi od naszej Dory -prosimy blagamy o pomoc Sluzylem wiernie lata cale ..kochalem calym soba ..znowu mnie oddali a mowili ze Laki to szczesciarz .. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 1 gipsowa ozdobna kula czrno biala recznie malowana przecudna ozdoba stan idealny cena wywol 7 zl 50 gr Numer 2 podstaweczka podkladeczka ozdoba muszla dosc duza stan idealny bardzo delikatna niepowtarzalna zdj z google cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 3 ksiazka ,,Czy powstanie klon czlowieka?,, fakty i fantazje stan bardzo dobry stron 378 okladka miekka cena wywol 3 zl ksiazke otwiera oryginalny artykul opisujacy sposob postepowania,dzieki ktoremu udalo sie doprowadzic do narodzion owcy Dolly.. Jest to wprowadzenie do dyskusji o ewentualnych mozliwosciach klonowania ludzi.. glos zabieraja socjologowie,biolodzy prawnicy religioznawcy historycy ..czy mamy do tego prawo? czy uda nam sie przechytrzyc nature..? Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 4 ksiazka ,,Wez Moja Dusze,, Yrsa Siguardardottir stron 400 polecam ogromnie wstrzasajacy thiller .. okladka miekka stan bardzo dobry cena wywol 7 zl PeLala za wywol dziekuje pieknie! kolejny bestselerowy thiller islandzkiej autorki bestialskie morderstwo dokonane w nadmorskim spa.. staje sie poczatkiem serii zlowieszczych odkryc.. z przeszlosci strasznej kilku rodzin prawniczka Thora przyjezdza do nadmorskiego hotelu ktorego atrakcja jest stosowanie praktyk ezoterycznych jej znajomy ,wlasciciel hotelu-ma problemy zwiazane z ta nieruchomoscia ponoc nawiedzana przez duchy.. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 5 ksiazka ,,Hiszpanskie opowiesci,, stan bardzo dobry zdjecia z google stron 448 cena wywol 2 zl Hiszpania to nie tylko gaje pomarańczowe i plantacje oliwek, ale też wspaniałe zabytki i tętniące życiem miasta. Zwiedzając urokliwe zakątki, zyskujesz piękne wspomnienia i poznajesz nowych ludzi. Nigdy nie wiadomo, kto z nich odmieni twoje życie na zawsze. W hiszpańskim zamku Alejandro nigdy nie wybaczył żonie, która pewnego dnia od niego uciekła. Jest pewien, że go zdradzała. Kiedy prywatny detektyw odnajduje Jemimę, Alejandro proponuje jej kilkumiesięczny pobyt w swoim zamku w górach Andaluzji. Nie ufa żonie, ale chce się przekonać, czy zasłużyła na jeszcze jedną szansę. W słońcu Hiszpanii Remi kontynuuje rodzinną tradycję. Wraz z tytułem odziedziczył gaje oliwne i piękną zabytkową posiadłość w pobliżu Toledo. Jillian, zauroczona tym magicznym miejscem, proponuje Remiemu, by udostępnił je turystom. Jednak trudno oczekiwać, by ceniącemu tradycję arystokracie spodobał się pomysł młodej Amerykanki. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 6 ksiazka ,,Tak dobrze , ze az zle,, stan dobry plus stron 232 cena wywol 1 zl ,,Bohaterka jest jedna z trzydziestolatek Dziewczyna ktore o magicznej ,,30 tce,,nawet nie chciala myslec.. sluchac czytac.. interesowalo ja barwne zycie i zamierzalal taklie prowadzic b dlugo Osiagnela przeciez to co wazne prace mieszkanie byla niezalezna wolna od wszelkich zobowiazan..,, Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 7 ksiazka Album ma juz wiele lat ales stan idealny piekne wielkie zdjecia mnostwo ciekawosci wielki ciezki okladka twarda 254 strony cena wywol 3 zl Działalność człowieka stanowi coraz poważniejsze zagrożenie dla wielu gatunków dzikich zwierząt. Powszechne uświadomienie konieczności ochrony przyrody doprowadziło do podjęcia energicznych działań mających na celu ochronę zagrożonych gatunków oraz poszukiwanie dróg dalszego rozwoju z poszanowaniem prawa do istnienia wszystkich istot żywych. Jednak walka nie została jeszcze wygrana . Ta bogato ilustrowana książka przybliża około stu gatunków zwierząt, bardziej lub mniej znanych, których los nadal pozostaje niepewny. Przedstawia ciążące nad nimi zagrożenia oraz problemy związane z ich ochroną, a także proponuje strategie na przyszłość. Strategie, które już pozwoliły odwrócić los niektórych gatunków. Napisana w przystępny sposób książka uzmysławia największe zagrożenia stawiające pod znakiem zapytania przyszłość dzikich zwierząt, ogólne zasady ochrony przyrody oraz doniosłość tego zagadnienia dla przyszłości naszej planety. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 8 ksiazka ,,Diabelski Urok,, stan idealny polecam ogromnie thiller i komedyja super sie czyta kryminal w czasach komuny sie dzieje wciagajaca okadka miekka ze skrzydlekami cena wywol 10 zl PeLala za wywol dziekuje cudnie! ,,Sensacyjna akcja super powiesci w ktora zamieszane sa specsluzby PRLu..i CSRS orak KGB.. stwarza okazje do przedstawienie siermieznej rzeczywistosci Polski Ludowej jest kryminla ..jest i komedia czyta sie doskonale ! Wiadomosc o wizycie w-ce szefa Zwiazku Pisarzy Radzieckich wywoluje prawdziwie trzesienie ziemi w warszawskiej redakcji ,,Nowej Mysli,, Gosc ma z soba tajemniczy rekopis.. W dodatku towarzyszy mu zona i corka zwana przez Brezniewa ,,Corenka,, Dochodzi do miedzynarodowego skandalu potem juz tylko..smierc.. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 9 ksiazka ,,Randki sa Ekstra!,, polecam polecam stan bardzo dobry stron 284 cena wywol 4 zl Randki są ekstra! Umawiaj się i ciesz się życiem Daj sie poniesc randkowemu szalenstwu Sluchajac opowiesci o randklach z piekla rodem.. ktore snuja czasem przyjaciolki czy kol z pracy.. podobno w zyciu kazdej kobiety jest meszczyzna ktory ja kocha.. sztuka polega na tym aby jego znalezc w pore Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 10 ksiazka ,,Wielki Liberace,, str 344 okladka miekka stan idealny cena wywol 9 zl Valentino Liberace legendarny artysta stradowy w szczerych kontrowersyjnych wspomnieniach swego kochanka.. Liberace ikona kiczu bohater wielu skandali.. w filmie glowna role zagral Michael Douglas Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 11 ksiazka ,,Zaginione miasta Lemurii i Wysp Pacyfiku,, stan idealny stron polecam polecam cena wywol 7 zl sensacyjne dowody na istnienie przed tysiacami lat .. gigantycznej wyspy na Oceanie Spokojnym Czy w zamierzchlych czasach na srodku Pacyfiku lezal rozlegly kontynent..? Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 12 rekawiczki czarne dosc mocne gumowe z lateksem 10 par cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 13 Wojownik bebniarz siedzacy bezreki ozdobna rzezbena drewno kawaleczek reki ma urwany ale mozna spilowac cena wywol 4 zl 60 gr Kamila Proc za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 14 ksiazka ,,Wojna Polsko-Ruska..,, stan idealny stron 228 okladka twarda cena wywol 5 zl Wojna polsko-ruska pod flagą biało-czerwoną Quote
Nadziejka Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Numer 15 linijeczka biala dlugosci 30 cm cena wywol 3 zl Quote
Nadziejka Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 Numer 16 Poducha siedzisko identyczna jak zdj z google ale ale nieco jasniejszy kolorek stan idealny 40 cm na 40 cm cena wywol 9 zl Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Przetrwajmy jakos ten okropny dzien stokrotnie chlooodziku bez liku witamy sie witamy zapraszamy A Wujenek slonce to chyba w noc nie spal przez opal dziekuje za odweidzinki Quote
Radek Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: A Wujenek slonce to chyba w noc nie spal przez opal Ciężko było z upałem. Dopiero jak się trochę chłodniej zrobiło to się położyłem. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Zaprosimy Wujeneczku cizko bardzo ... jedynie w noc ochloda wiec wszytko czaruje w nocy i spacereczki wytchnienia nocne nadreneczkowe robimy z moja ukochana a dzisiaj znow te upaly ale pociecha ze moze na dniach juz bedzie mozna zyc oddychac wszystek klimat sie zmienia na gorszy z roku na rok taki mamy swiat zagarniety przez czlowieka .. Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 2 minuty temu, Olena84 napisał: Przybywam i ja z zaproszenia! witamy Quote
Recommended Posts