Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, Nadziejko ;) nawet ślepej kurze się trafiło :)

Elficzkowa wysłała mi wiadomość SMS, że karma dla Orionka już w drodze. Została nadana w dwóch paczkach, jedna wyszła wcześniej niż druga. Pierwszy raz zooplus zrobił nam taki numer ;) ale Rafał już wie, czeka na jedzonko.

Posted
17 godzin temu, Poker napisał:

Aco to jest 700 km? Rodziny maja nieraz po 10000 km.  Niemniej jednak życzę powodzenia  w wielkim wydarzeniu.

Zgadza się :) W ubiegłym roku byłam na ślubie bratanka na Katani. Nie wiem ile to kilometrów z Krakowa, ale pewnie więcej niż 700 :) 

Domyślam się, że to o Twój ślub chodzi  więc życzę Ci żeby wszystko ułożyło się tak, jak sobie tego życzysz  :)

Posted

Macie rację, chociaż częściowo. Ślub będzie na Kujawach, więc zarówno ja, jak i TŻ mamy obecnie po 450km i tak co tydzień wędrujemy raz Kujawy, raz Zamojszczyzna, raz Wielkopolska, raz Berlin, raz Dolny Śląsk ;) Śmieję się, że mogłabym zamieszkać w pociągu, od maja średnio co 3 dni korzystam z PKP, ale podróże kształcą, więc może będę mądrzejsza :).

Cisza z ogłoszeń Orionka. elficzkowa, czy mogłabym Cię prosić o wyróżnienie ogłoszeń na Wrocław i na Warszawę?

Posted
Dnia 25.08.2019 o 15:23, elficzkowa napisał:

Ogłoszenia wyróżnione. Zapłaciłam łącznie 35,62 zł ( 2 razy po 17,81 zł ).

Dziękuję :)

Wyróżnione ogłoszenia:
wyroznienie.jpg.9a095cc804a8d4b43da8bcb7c9b4a198.jpg

Posted
Dnia 25.08.2019 o 11:28, Tyś(ka) napisał:

Elficzkowa wysłała mi wiadomość SMS, że karma dla Orionka już w drodze. Została nadana w dwóch paczkach, jedna wyszła wcześniej niż druga. Pierwszy raz zooplus zrobił nam taki numer ;) ale Rafał już wie, czeka na jedzonko.

Podobny obraz

Posted
Dnia 25.08.2019 o 11:28, Tyś(ka) napisał:

Oj Tyś(ka), Tyś(ka) - jakiej ślepej kurze :)  Super dziewczyna z Ciebie i zasługujesz na wszystko co najlepsze ! I wszystkiego najlepszego Ci życzę !

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 28.08.2019 o 22:41, elficzkowa napisał:

Wpłata na konto Oriona:

christo-fair - stała : 20 zł

Znalezione obrazy dla zapytania kwiaty stylowi

Bardzo dziękuję, lecę zanotować:)

Dnia 31.08.2019 o 17:07, Nadziejka napisał:

Witaj bialuni smoku

pozdrawiam ogromnie pozdrawiam

modlimy o chlodzik

Oj tak, chłodzik przydałby się, chociaż może nie nad hotelikiem Amisia - jutro czeka go kąpiel :)

Posted

ojoj strasny dzis ten chlod i zimnica i leje wszedzie

nie takl mialo byc ..Podobny obraz 

Gorace pozdrowionka i tulioneczki dla lapeczek

przecudne zdjatka widzialam Orionkowe

i zal bardzo bardzo zla ten babuni 12 letniej ...co jej ukochana pancia zmarla i ostala na lancuchu o matuniu moje ....

Posted

Dotarła kolejna faktura za hotelikowanie Amisia, czas pędzi jak szalony...
elficzkowa proszę przelej mi należność zmniejszoną o 2zł (nadwyżka o kwocie 2zł została na moim koncie z ostatniej faktury), czyli przelej proszę 246zł na moje konto. Przekażę Rafałowi.

Pytałam Rafała, co u białaska - powiedział, że przecież to aniołek, pieszczoszek i cudny pies... pod warunkiem, że jest sam. :) Do ludzi przełagodny, więc Rafał nie przewiduje problemów przy kąpieli. Gdyby mieszkał bez psów byłby naprawdę fajnym psem. Na razie nikt nie dzwoni.
1890274015_fakturaamik.jpg.8d94780a263614c3c58d23357c55e479.jpg

Posted
15 godzin temu, Nadziejka napisał:

ojoj strasny dzis ten chlod i zimnica i leje wszedzie

nie takl mialo byc ..

Gorace pozdrowionka i tulioneczki dla lapeczek

przecudne zdjatka widzialam Orionkowe

i zal bardzo bardzo zla ten babuni 12 letniej ...co jej ukochana pancia zmarla i ostala na lancuchu o matuniu moje ....

Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj całkiem sympatycznie: słonecznie, ciepło, ale z wiaterkiem :)
Dziękuję za pozdrowienia.
Babunia biedna, jej właściciele zmarli jedno po drugim... ale niestety nie umiem małej pomóc, w wolnej chwili ją ogłoszę, tyle mogę zrobić :(

14 godzin temu, Nadziejka napisał:

Ogromne serdecznosci pozdrowionka 

przekaz prosze Tysiu Panu Rafalowi

od nas sercem calem dla Pana , Rodziny i Lapeczek wszystkich

Dziękuję za obecność :)
Również ciepło pozdrawiam.

Posted
15 godzin temu, elficzkowa napisał:

Wpłaty na konto Oriona:

Isiak - stała na IX : 15 zł

elficzkowa - stała na VIII i IX : 20 zł

Znalezione obrazy dla zapytania jarzÄbina gif

Przelew na kwotę 246 zł poleciał.

Dziękuję za wpłaty, za chwilę odnotuję w rozliczeniu.

Przelew błyskawicznie doleciał i właśnie przelałam należność Rafałowi:
potw.jpg.7a2e67a9706b763f0b981cadfbf86576.jpg

Karma Orionkowi smakuje, zostawia pustą miskę :) Bardzo łasy na jedzenie jest, dostaje dopiero jak sam wyjdzie na wybieg, bo jak zobaczy, że jedzenie w misce to zrezygnuje z wolności, będzie czatował przy misce aż zostanie wypróżniona. Bez problemu wsuwa suchą karmę :)